2. Evlilik ve genç yaş

22 yaşındasın hayatın cenderesinden geçmişsin tabikide evleneceksin çocukların olacak . Evlenmeye takmışsın diyenleri anlamıyorum değişiksiniz çocuğu olsun ister insan şimdi değil ama 4 yıl 5 yıl sonra yapar evliliğini . Genç bir kadın sonuçta . Hayatına giren erkeği tanı ölç biç tart kaşa göze bakma tek baktığın AHLAKI olsun . Diğer türlüsü çok zor . İnşallah karşına iyi biri çıkar mutlu olursun .
Amin beni en iyi anlayan biri çıktı sonunda:) defalarca dedim şuan biri yok ama ilerde hep eski eşim gibi biri çıkar diye korkuyordum cunki gözümde hep aynı oldu herkes 2 buçuk senedir yanlızım ve zaten kendimi tanıyıp gezip tosun okuyup gelisiyorum tekrar evlilik hemen olucak değil ki umut dolu güzel yaşamları bilmek istedim

Küçük yaşta görücü usulü evlenmişsin
Olmamış
Ayrılmışsın.
Şimdi tekrar görücü gelmiş
Yine aynı şeyleri yaşamak istiyorsun ?

Yaş daha 22 senin yaşındakiler ilk evliliğini bile yapmadı
Ne bu evlilik acelesi ?
Klasik olmak istemem ama gez toz oku çalış kendi ayaklarının üstünde dur
Flörtler et
Tanı erkek zihniyetini
İlk gelen kişi ile evlilik hayalleri kurma
Zamanla kafana gönlüne uyan biri çıkarsa evlenirsin.
Şu an evlilik hedefin olmasın
Önce hayatını yaşa

Öncelikle geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuş. Görümcem de ilk evliliğini 22 yaşında yaptı 4 ay sonra ayrıldılar 3 sene sürdü boşanmaları. Sebep kaynananın her şeye dahil olması ve görümcemi nesne olarak görmesi. Sonra daha önce evlilik vb yaşamamış ve ailesinin tek çocuğu olan damadımızla evlendi. İstemede her şeye okey olan kvalide nişanda ben oğlumu dul kadına yedirmem deyip kavga çıkardı. Damadımız bırakmadı evlendiler. Şimdi 2 çocukları var. 2 çocuk doğmadan kayınvalidesi ile mesafeli şekilde görüşmeye başladı. Görümcem de çok hoş alımlı ve bakımlı bir kadındır damadımız da öyle boylu poslu mesleği saygın birisi. Erkeğin kafasında bekaret yoksa ve sevdiyse öyle evlenmiş ayrılmış diye takmıyo. Ama bazıları ilkokul aşkına bile laf ediyor. Acele etmeyin biraz kendinizi tanıyın bir iki sene. Sonra yavaş yavaş tanışır biriyle ciddi ilişkiler kurarsınız
Allah daha çok mutlu etsin :) bu msjlari görmek mutlu olan insanlarda varmış dedirtiyor cunki hiç inancım kalmamıştı

Küçük yaşta görücü usulü evlenmişsin
Olmamış
Ayrılmışsın.
Şimdi tekrar görücü gelmiş
Yine aynı şeyleri yaşamak istiyorsun ?

Yaş daha 22 senin yaşındakiler ilk evliliğini bile yapmadı
Ne bu evlilik acelesi ?
Klasik olmak istemem ama gez toz oku çalış kendi ayaklarının üstünde dur
Flörtler et
Tanı erkek zihniyetini
İlk gelen kişi ile evlilik hayalleri kurma
Zamanla kafana gönlüne uyan biri çıkarsa evlenirsin.
Şu an evlilik hedefin olmasın
Önce hayatını yaşa
:) orada da yazdığım gibi görücüyu yaş dolayısı ile zaten kabul etmedim bu saydığınız şeylerin hepsini yapıyorum zaten 2 buçuk senedir yanlızım ve ben bu iki buçuk senede daha önce şehir dışına hiç cikmadigim halde boşanma aşamasına girdikten sonra çalışıp Türkiyenin bir çok yerini gezdim evli iken bile yarim kalan lise diplomami aldım ve sinava gittim diye de eşim ve ailesinden şiddet gördüm bu saydığınız şeyler benim içinde zaten çok önemli şuan hayatımda biri yok ama psikolojikmen ilk evliligimde ki gibi sanıyorum tü. Evlilikleri ilerde biri ile evlenmeyi isterim ama şuan değil sadece insanlardan güzel yaşanmış mutluluklar duymak istedim

Al
Sekiz sene olacak Allah’a şükür eskini yolda görsem tanımam unutuyorsun hiç bişiy kalmıyo çok üzüldüm çok büyük travmaydı benim içinde şimdi gülüyorum gençliğini yaşa oku meslek sahibi yolun daha balındasın elinde işin diploman oldumu koca ikinci planda kalır mutluluğu sadece evliliğe bağlama kendin için plan yap

:) orada da yazdığım gibi görücüyu yaş dolayısı ile zaten kabul etmedim bu saydığınız şeylerin hepsini yapıyorum zaten 2 buçuk senedir yanlızım ve ben bu iki buçuk senede daha önce şehir dışına hiç cikmadigim halde boşanma aşamasına girdikten sonra çalışıp Türkiyenin bir çok yerini gezdim evli iken bile yarim kalan lise diplomami aldım ve sinava gittim diye de eşim ve ailesinden şiddet gördüm bu saydığınız şeyler benim içinde zaten çok önemli şuan hayatımda biri yok ama psikolojikmen ilk evliligimde ki gibi sanıyorum tü. Evlilikleri ilerde biri ile evlenmeyi isterim ama şuan değil sadece insanlardan güzel yaşanmış mutluluklar duymak istedim
Hayır ilk evliliğiniz evlilik bile değilmiş
Daha küçüksünüz ve gençsiniz
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız
Ne bütün erkekler kötü ne de tüm evlilikler kötü

Günün birinde bay doğru çıkacaktır karşınıza ama bu sefer Onu küçük bir kız olarak değil de hayata karşı tecrübeleri olan bir birey olarak değerlendireceksiniz.

Günün birinde bay doğru çıkacaktır karşınıza ama bu sefer Onu küçük bir kız olarak değil de hayata karşı tecrübeleri olan bir birey olarak değerlendireceksiniz.

Inşallah:)

Sadece çekincelerim oluyor birini tanımaya kalkarsam evlendim ayrıldım diye cinsel yaklaşımda bulunmak ister mi diye cunki evlenmeden önce cinsellik yaşamak bana göre değil
Sizin gibi düşünen bir insanla karşılaşırsınız inşallah. Bu konudaki hassasiyetinizi belirtirsiniz en baştan. Ama bence de 25 yaşına kadar evlilik düşünmeyin derim.

Yalnız ben küçük yaşta kısa sürede o cesareti bulmanıza çok sevindim 💗 çocuk yapmamissiniz calismissiniz bir yerden hayata devam etmişsiniz çok takdir ettim umarım her şey gönlünüzce olur

Yalnız ben küçük yaşta kısa sürede o cesareti bulmanıza çok sevindim 💗 çocuk yapmamissiniz calismissiniz bir yerden hayata devam etmişsiniz çok takdir ettim umarım her şey gönlünüzce olur
Teşekkür ederim aslında en büyük şansım ailem oldu hep destek oldular hep arkamda durdular 🥰

Boşandıktan sonra ağlayamadım bile :) o kadar hafiflemiş hissettim ki fiziksel psikolojik tüm şiddetler üzerimden kalkmıştı ve hakim hastahane kayıtlarıyla birlikte beni o kadar haklı gördü ki davayı ben kazandım 2 kez temyiz bir kez yargıtaya gittiler boşanmak istemediler ama hakim iki celsede boşadı
Manyaklara bak..zorla mı evli kalacakmış adam seninle

Neden üniversite okumayı düşünmüyorsun? Koca da koca koca !!! Anlamıyorum ki… evlenmişsin iştee bi kere görmüşsün… neden ekonomik özgürlüğünü eline almadan düzgün bi üniversiteden mezun olup özgüvenli bir kadın olmuyorsun? 22 yaşındasın be yavrum daha çocuksun…

Yazmadan duramayacağım. Snee olmuş 2022 insanlar uzay da yaşama hayali kuruyor. Sen hala görücü diyorsun. Görücümü kaldı yahu. 22 yaşındasın. Birsz vizyonunu genişlet kitap oku. Herşey evlenmek değil

Manyaklara bak..zorla mı evli kalacakmış adam seninle
Her defasında ben yuvamız yıkılmasın diyip alttan alıyordum son gidişimde döneceğimi düşündü dönmedim tatile gittim avmler de gezdim bu dönemde açıktan okul bitirdim ailem hep destek oldu ve anladım ki bir kâğıda imza atmak la yuva olunumuyormus davayı da aile evine döner dönmez açtım beni kapıya atan adam bu defada boşanmam diye peşime düştü

Yazmadan duramayacağım. Snee olmuş 2022 insanlar uzay da yaşama hayali kuruyor. Sen hala görücü diyorsun. Görücümü kaldı yahu. 22 yaşındasın. Birsz vizyonunu genişlet kitap oku. Herşey evlenmek değil
Sanırım konuyu tam okumadınız şuan biriyle görüştüğüm yok kpss ye gireceğim ve kimseyi de kabul etmiyorum evlilik gibi şuan bir düşüncem yok olsaydı bile yaşadıklarımdan dolayı cesaret edemem sadece gerçekten normal evlilikte yapabilen varmıymış diye merak ettim :) yorumunuz için teşekkür ederim bu arada en sevdiğim kitaplar da kişisel gelişim kitâplari okumayı da çok severim

Her defasında ben yuvamız yıkılmasın diyip alttan alıyordum son gidişimde döneceğimi düşündü dönmedim tatile gittim avmler de gezdim bu dönemde açıktan okul bitirdim ailem hep destek oldu ve anladım ki bir kâğıda imza atmak la yuva olunumuyormus davayı da aile evine döner dönmez açtım beni kapıya atan adam bu defada boşanmam diye peşime düştü
Tabi ki istemez böyle köleyi nerede bulacak🤷‍♀️ lütfen bundan sonra acele karar verme,tanımak için gez vakit geçir illaha tensel birşey yaşanacak değil ya! Erkek milleti hem anasına bakacak,hem önceki evliliğinden çocuğuna bakacak hem maaşını eline sayacak köle arıyor adına da "aile kurmak istiyorum" diyor.Ama biraz vakit geçirsen illaha maskesi düşüyor yeterki sen görmek iste.Bak sakın eşin ,dostun akrabaların dolduruşuna gelip olmayacak bir adama tekrar "evet " deme.Sanki milleti evlendirdikçe puan kazanıyormuş gibi aşırı ısrarcı olup oldu bittiyse getiriyorlar..geçen bir arkadaşı zor kurtardım evlilikte keramet vardır tayfasının elimden 🤣

Tabi ki istemez böyle köleyi nerede bulacak🤷‍♀️ lütfen bundan sonra acele karar verme,tanımak için gez vakit geçir illaha tensel birşey yaşanacak değil ya! Erkek milleti hem anasına bakacak,hem önceki evliliğinden çocuğuna bakacak hem maaşını eline sayacak köle arıyor adına da "aile kurmak istiyorum" diyor.Ama biraz vakit geçirsen illaha maskesi düşüyor yeterki sen görmek iste.Bak sakın eşin ,dostun akrabaların dolduruşuna gelip olmayacak bir adama tekrar "evet " deme.Sanki milleti evlendirdikçe puan kazanıyormuş gibi aşırı ısrarcı olup oldu bittiyse getiriyorlar..geçen bir arkadaşı zor kurtardım evlilikte keramet vardır tayfasının elimden 🤣

Malesef evliliğe cesaret edemeyecek gibi duruyorum :) şuan yeni hayallerim var araba alıp gidip gezmek görmek istediğim yerlere gitmek gibi hayırlısı bakalım 😊😇 bir erkekle tanışmak niyetini çözmek ailesi vs denince yani kısaca evlılik düşününce başıma ağrılar giriyor

X