Benim ne yapıp yapmayacağımı da siz söyleyemezsiniz ! Cevaba açık yorum yapmayın o zamanBen zaten son mesaj demiştim
Üstüne sürekli sürekli siz cevap yazmaya devam ettiniz
Benim ne yapıp yapmayacağımı da söyleyemezsiniz !
Yorum yapılmasını istemiyorsanız siz yazmayacaksınız
Aynen öyle ve hatta şuan bile sektörde herkes bilir işin eşime ait olduğunu eşimin yönettiğini.kadermibu acaba hem boşanma hem şirket hukuku konusunda uzman birden fazla avukattan profesyonel danışmanlık yardımı mı alsan? Sonuçta boşanma sürecinde o şirketin kuruluşunda eşinle müşterek sermaye katılımınızın olduğunu ispatlaman gerekecek.Kızı üstüne kurulup sonrasında oğluna devri bence iyi birşey..ordan oraya şirketin devri sırasında eşinin çocuklarının o şirketi kurabilecek ekonomik birikimi yapamayacak yaşta olduğunu ve şirket devri sırasında bir para transferi olmadığını düşünüyorum.
Evet beş kuruşumız yokken. 1 yıl öncesine kadar kredi bile kullanmadan.Yani iki araba bir ev ve şirketi 5 yılda mi yaptınız?
Ben hak kaybına uğramaman için bazı şeyleri ispat çalışmasına ,delil/evrak toplamaya eşinle "boşanma konuşması yapmadan" başlamanı öneririm.Aynen öyle ve hatta şuan bile sektörde herkes bilir işin eşime ait olduğunu eşimin yönettiğini.
Bunun için çok iyi denilen bir avukatlık bürosuna gittim ama ispatlayamazsın dediler eşin tüm detayları ile düşünerek yapmış dedi avukat.Ben hak kaybına uğramaman için bazı şeyleri ispat çalışmasına ,delil/evrak toplamaya eşinle "boşanma konuşması yapmadan" başlamanı öneririm.
Ben öyle düşünmüyorum. Şirket çalışanı /muhasebecisi sana şahitlik yapabilecek kişilerin faydası da mı olmazmış? Şirket kurulurken/kurulduktan sonra senin o şirketle ilişkini ispatlayacak banka yoluyla yaptığın ödemeler var mı? Eşin görünürde senin üstüne ev araba yapmış ama boşanma durumunda zaten bunların da yarısı onun olacak yani sahip olunan mallardan pek birşey elinde kalmayacak.Ya boşanmadan ortak malların sayısını arttırmaya çalışacaksın ya şirketin eşinin olduğunu ispatlamayı başaracaksın..ikisini birden yapamazsın bence tek kanaldan git.Kızı ile aran nasıl? Sonuçta eşinin bu hareketi tüm kazanımlarda oğlun hak sahibi olmasını sağlarken kız da dış kapının mandalı olarak kalıyor.Kızı ile kardeşi arasında maddi konularla ilgili bir gerilim/gelecek kaygısı seziyorsan oradan yürüBunun için çok iyi denilen bir avukatlık bürosuna gittim ama ispatlayamazsın dediler eşin tüm detayları ile düşünerek yapmış dedi avukat.
35 yaşındayım.Hanimefendi kac yasindasiniz ?
Bende esimin benden mal kaciracagini dusunmuyorum, sanmiyorum
Ama bu mantik isi.
Siz zaten 1 evlilik yapmis darbe yemisiniz 2.de insan adimlarini atarken daha dikkatli olur
Tedbiri al takdiri Allaha birak
Anlamadım sorun da bu ben hiç bir şeyi düşünemiyorum. Gerçekten öyle ama aa bunu bunun için mi yapıyor filan diye değerlendiremiyorum olaylar olurken flört ettiğimizde de böyleydi ben görüyorum ama yok ya öyle değildir diyorum. Açık açık karşımdakinin ağzından duymadan anlamıyorum. İnsanlar çok stretejik davranıyor ben saf düşünüyorumMal kaçıran adam sizin üstünüze ev alır mı ?
Ya da sizin üstünüze araba alır mı ?
Siz flört ederek evlendiniz
Önceki evlilikten de bir kızınız daha vardı yanlış hatırlamıyorsam
Flört ederken bu adamın size karşı bir kadın olarak nasıl yaklaştığını anlamadınız mı ?
5 sene diyorsunuz 5 ay değil ki
Üstelik evlilik tecrübesi olan bir kadınsınız.
Hadi diyelim anlamadınız 2. Evlilikten de hemen bebek sahibi oldunuz diye hatırlıyorum.
Bu da çok saçma değil mi ?
Önce gözlemlemeden yani evlilik zordur
2. Evlilik daha da zordur.
Sonuç olarak ; şu an ne yapmak istiyorsunuz ?
Ya da siz evlilikten ne bekliyordunuz ?
Konu boyunca okuduğum msjlardan anlıyorum ki içi kalbi nefretle dolu sadece çemkirmek için msj yazan bir insansiniz ne kadar çirkinleşseniz de konu sahibi kendini bozmamış ve hiç almayacak olduğunuz halde güzellikle hala açıklama yapmış size.Ben zaten son mesaj demiştim
Üstüne sürekli sürekli siz cevap yazmaya devam ettiniz
Benim ne yapıp yapmayacağımı da söyleyemezsiniz !
Yorum yapılmasını istemiyorsanız siz yazmayacaksınız
Sizi hatırladim ve mutsuz olmanıza çok üzüldüm.Bosanma aşamasında biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Sanirim ikinci evliliğini yapan taraflar önceki evliliğinden edindiği kötü tecrübeler yüzünden aşırı temkinli davranıyorlsr yeni eşlerine.Sizin de katkınız varsa niye sizin üzerinize yapmıyor,ya ayrılırsak hesabı...Merhaba hanımlar
2. Evliliğim de iyi gitmiyor. Bu platformda bir sürü konu açmışlığım vardır . Hepsi ayrı ayrı olaylardan olsa da anladımki eşimin evliliğe bakış açısı zihniyeti bu.
Öncelikle ikinci evliliği günümüzde çok az insan geçim kaygısından yapıyordur sanıyorum. Ben ilk denemem de bulamadığım yuva kavramını bu evliliğimde 30 yaşımda bulurum diye yaptım. Yani iyisiyle kötüsüyle eş olmak. Aile olmak.
Ama eşim için evlilik kadının haddinin olduğu aileyi ilgilendiren önemli konularda tek başına karar vereceği , maddi olarak ihtiyaçlarımızı karşılamasıyla mükemmel bir eş olduğunu zannettiği, kadının istediği vakit ona kadınlık yapması gerektiğini düşündüğü, yapmazsa eve istediği vakit gelip yada gelmeyip sen bana kadınlık mı yaptın diyebileceği , çocukla ilgilenmenin ve ev sorumluluklarının sadece kadının görevi olduğunu düşündüğü bir kurum.
Bu zihniyette olduğunu kavramam 5 yıl aldı.
Boşanırken türk medeni kanunun bana verdiği haklarımı almak istiyorum. Zaten dul gibi yaşadığım için de bu haklarımı alıncaya kadar sabredebilirim. Eşim evlendiğimizde maddi durumu iyi değildi. Ama çok çalışkan ve tecrübeliydi. Ben de çok çalışkan bir kadınım. Birlikte iş yerlerinde çalışıp kendimize sermaye yaptık ancak eşim üzerine bir şey alamadığı için şirketi önce kızına şimdi de oğlunun üstüne yaptı. Şuan da bütün çalışmalarımızın edinimleri oğlunun üzerinde ve oğlunun etrafta söylemleri bana karşı davranışları vs bende gelecek kaygısı oluşturduğu için çalışmayı bıraktım. Eşim hala planlı olarak bütün yatırımları o şirket üzerine yapıyor. Bana ters geliyor açıkçası medeni kanunda bu resmen mal kaçırmak. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aslında eskiden ve hala 3 bilezik karşılığında ikinci evlilik hatta imam nikahlı evlilik yapan kadınlarımız var. Eşimle bir ev aldık kendisi üstüne alamadığı için ev benim üzerimde ve bu sene hem ona (şirket üzerine) hem bana (kendi üstümde) araba aldık. O resmen bana dünyaları bahşetmiş gibi söylüyor.
Ama o başka bir konu, haklı değil mi orda adam? siz olsanız bir ev alıp eşinizin eski çocuklarının da bu evi sizin çocuğunuzla paylaşmasını ister misiniz?Sizi hatırladim ve mutsuz olmanıza çok üzüldüm.Bosanma aşamasında biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Sanirim ikinci evliliğini yapan taraflar önceki evliliğinden edindiği kötü tecrübeler yüzünden aşırı temkinli davranıyorlsr yeni eşlerine.Sizin de katkınız varsa niye sizin üzerinize yapmıyor,ya ayrılırsak hesabı...
Kuzenim ikinci evliliğini yaptı çocuğu oldu,adamin eski eşten üç cicugu daha var .Yakın zamanda bir ev alıp yeni doğan bebeğin üzerine yapacakmış.Kuzenin üzerine yapmıyor,neden ? Çünkü olur da ayrılırlar ise kuzenin eski esten olan kızlarına kalır.Sorsan çok aşık kuzenime...
Peki ne yapacaksınız ?Anlamadım sorun da bu ben hiç bir şeyi düşünemiyorum. Gerçekten öyle ama aa bunu bunun için mi yapıyor filan diye değerlendiremiyorum olaylar olurken flört ettiğimizde de böyleydi ben görüyorum ama yok ya öyle değildir diyorum. Açık açık karşımdakinin ağzından duymadan anlamıyorum. İnsanlar çok stretejik davranıyor ben saf düşünüyorum
Kim bilir kuzeniniz kendini ne kadar aşağılanmış hissediyordur. Benim eşim de bir depo aldı ama şirket üstüne oğluna tembihlemiş bana birşey olursa burası kızımın diye .. yüzlerce kez bana söyledi kızım için kızım için diye kendimi o çpcuğun annesi değil bakıcısı gibi hissettim. Ona bişey olursa ve olmadan önce batar yiter bişey bırakamazsa bile tuvalet yıkar çocuklarımı kimseye muhtaç etmem. Hatta bu zihniyette olduğu için de oğluna bile mıhtaç etmemSizi hatırladim ve mutsuz olmanıza çok üzüldüm.Bosanma aşamasında biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Sanirim ikinci evliliğini yapan taraflar önceki evliliğinden edindiği kötü tecrübeler yüzünden aşırı temkinli davranıyorlsr yeni eşlerine.Sizin de katkınız varsa niye sizin üzerinize yapmıyor,ya ayrılırsak hesabı...
Kuzenim ikinci evliliğini yaptı çocuğu oldu,adamin eski eşten üç cicugu daha var .Yakın zamanda bir ev alıp yeni doğan bebeğin üzerine yapacakmış.Kuzenin üzerine yapmıyor,neden ? Çünkü olur da ayrılırlar ise kuzenin eski esten olan kızlarına kalır.Sorsan çok aşık kuzenime...
Açıkçası istemem.Hatta kuzenime dedim ki adamın kendi çocukları itiraz etmiyor mu? Onların zateh evi var dedi,ev dediği bir tanedir üç çocuk bir anne var o bahsettigi eve ortak.Ama o başka bir konu, haklı değil mi orda adam? siz olsanız bir ev alıp eşinizin eski çocuklarının da bu evi sizin çocuğunuzla paylaşmasını ister misiniz?
Kız olan sizin eski eşten çocuğunuz muydu ?Kim bilir kuzeniniz kendini ne kadar aşağılanmış hissediyordur. Benim eşim de bir depo aldı ama şirket üstüne oğluna tembihlemiş bana birşey olursa burası kızımın diye .. yüzlerce kez bana söyledi kızım için kızım için diye kendimi o çpcuğun annesi değil bakıcısı gibi hissettim. Ona bişey olursa ve olmadan önce batar yiter bişey bırakamazsa bile tuvalet yıkar çocuklarımı kimseye muhtaç etmem. Hatta bu zihniyette olduğu için de oğluna bile mıhtaç etmem
Ama niye aşağılanmış hissetsin ki eşine diye düşünerek değil zaten kızına diye düşünerek kızına ev alıyor kizin üstüne yapıyor kendinin diğer çocuklarıyla bile ortak yapmazken evi eşinin eski evliliğinden olan çocukları neden ortak etsin ki adamın hiç bişeydi değiller çünküKim bilir kuzeniniz kendini ne kadar aşağılanmış hissediyordur. Benim eşim de bir depo aldı ama şirket üstüne oğluna tembihlemiş bana birşey olursa burası kızımın diye .. yüzlerce kez bana söyledi kızım için kızım için diye kendimi o çpcuğun annesi değil bakıcısı gibi hissettim. Ona bişey olursa ve olmadan önce batar yiter bişey bırakamazsa bile tuvalet yıkar çocuklarımı kimseye muhtaç etmem. Hatta bu zihniyette olduğu için de oğluna bile mıhtaç etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?