2. evlilik yapmadim ama bosandiktan sonra bir ilişki yaşadım. Gayet ciddi başlayıp devam eden bir ilişkiydi.Evlenmiş kadar analiz yaptım yani ilişki süresince
Çok " tatlı" bir iliskiydi. Ama beni tatmin edemeyen de bi tarafı vardı . Kendisi hiç evlenmemiş ve benden 2 yaş kücüktü.
Tecrübesizliğin naifliği ile tatminsizligi arasında çok gidip geldim.
Onun için çok romantik, cok olumlu çok pozitif olan bir durum bana fazla heyecan vermiyordu. Insanin eşiği elinde olmadan yükseliyor bazı konularda.
Ben şakayla karışik " görmüş geçirmiş" pozlarına girince de kendisi bozuluyordu bazen.
Herhangi bir konuda ben daha objektif , bazen de karamsar bakarken ona hersey cok pembe, cok olası, cok kolay, cok problemsiz geliyordu.
Ben de gençken böyleydim diye düsünüyordum ve sonra " sen giderken ben dönüyordum" moduna fazla kaptırdığımı hissedince karşımdakine saygisizlik yapmak istemediğim icin ayrıldım.
Eminim o da evlenmiş, bosanmış ve ayakları daha bi yerde olsaydı cok farklı olurdu. ("evlenim boşanım geri mi gelim napim yani" demişti bi kere
)
2. tecrübeler karşındakine de bağlı sanırim biraz .
Senin tecrübeni ( iyi/kötü) algılayabilecek, aynı atmosferde soluyabilecek birisiyse belki daha farkli olur.
Yani 1.de amatör ve amatör ilişkisinde yasadigin heyecanla 2.de "tecrubeli ve tecrubeli " ilişkisindeki heyecan farkli farkli guzel olabilir.
Eyyorlamam bu kadar