Bana sordunuz sanırım
Anlaşmalı boşandım , kendisinden tazminat aldım. Sanırım siz aldatma nedenli maddi ve manevi tazminat davası da açtınız ? Benim önceki eşim daha fazla rezil olmayalım, daha fazla haber yayılmasın diye kabul etmişti ve bunu da bana açıkca söylemişti.
Aşık oluyoruz,seviyoruz,hayat kuruyoruz ve ölene kadar devam edeceğini düşünüyoruz.Hiçbir zaman aksini aklımıza bile getirmek istemiyoruz. Ben de sizin gibi kısa bir zamanda kendine yer edinmiş, sıcak bağlar kurmuştum onun çevresiyle de. Oysa hayatımdaki en yanlış seçimdi. Evet ailesi ve arkadaşları iyi insanlardı ama bu durumlar 'eş' kişisinin de iyi olacağına anlamına gelmiyordu. Hayatımda en çok güvendiğim insan, kendine bambaşka dünyalar kurmuş. SOnradan düşündüğümde zaten beni de sevmediğini anladım. İkinci eşler seçilirken daha farklı kriterler arıyoruz sanırım. İlkinde yaşadığımız acılar belki bizi daha mütevazi yapıyor ve/veya daha farklı açıdan bakmamıza sebep oluyor. Mesela beni hiç yargılamadan dinlemesi, her halimi anlaması, mutlu etmeye çalışması bana yetmişti.
Sizden güzel haberler bekliyor olacağım, önce kendinizi toparlayın,en çok kendinizi sevin. Sonrası güzel olacak...