• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.evlilik hakkında

21 yaşındayım henüz eşim benden baya büyüktü 12-13 yaş kadar ama ailesi yüzünden bitti evliliğim. Kendisi de yaşına rağmen 3 yaşında ki çocuğa kanacak kadar cahil birisiydi. Davamız devam etmekte 1 yıl olacak ayrılalı çocuk yok. Acaba diyorum karşıma düzgün bir insan çıkar mı her şey gönlümce olur mu ya da gelen gideni aratır mı evlenmek isteyen kişi ilerde evlilik yaşadığım için sıkıntı çıkarır mı inan çok merak ediyorum.☹
Oo yaşın baya küçükmüş canım, ne kadar evli kaldınız 😞

10 ay kadar hep benim alttan almalarımla o da daha fazla dayanamadım
1 yıldır davanız devam ediyorsa çekişmeli o zaman sizinki de hala bitmedi mi benimki de çekişmeli bu kadar uzuyor demekki çocuk filan yoksa neden bu kadar uzuyor anlamıyorum gerçi virüs yüzünden bizim 2 duruşma filan ertelendi

1 yıldır davanız devam ediyorsa çekişmeli o zaman sizinki de hala bitmedi mi benimki de çekişmeli bu kadar uzuyor demekki çocuk filan yoksa neden bu kadar uzuyor anlamıyorum gerçi virüs yüzünden bizim 2 duruşma filan ertelendi
Eylül de dava açtım 5 ay sonra ya gün attılar sonra virüs yüzünden yine ertelendi ziynet eşyalarımı falan da istedim maddi manevi tazminat ve çekişmeli oldu haliyle sizin davanızın gidişatı nasıl avukatınız ne diyor

Eylül de dava açtım 5 ay sonra ya gün attılar sonra virüs yüzünden yine ertelendi ziynet eşyalarımı falan da istedim maddi manevi tazminat ve çekişmeli oldu haliyle sizin davanızın gidişatı nasıl avukatınız ne diyor
Ben de kasımda açtım ocak sonunda ilk duruşma günü verildi ,martta ikinci duruşma günü oldu sonra korona çıktı zaten avukatımla öle sık sık görüşmüyoruz ihtiyaç dahilinde o biseyler istiyordu ben yolluyordum ama delilleri ,ziynet eşyalarının resmini filan verdim kendisine dosyada onlar var

İki ay önce ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum eşyasından gelinliğine balayına kadar her şeye özeniyorsun çok güzel heyecanlar yaşıyorsun. Benim planları corona vurdu başka zamana erteledik ama çoğu şeyde tatlı bir heyecan heves oldu😊 mutlu olunca ilkinde yaşadığın olumsuzluklar aklına bile gelmiyor.

İlkine balayı ikincisine tatil denir derler

Ben de kasımda açtım ocak sonunda ilk duruşma günü verildi ,martta ikinci duruşma günü oldu sonra korona çıktı zaten avukatımla öle sık sık görüşmüyoruz ihtiyaç dahilinde o biseyler istiyordu ben yolluyordum ama delilleri ,ziynet eşyalarının resmini filan verdim kendisine dosyada onlar var
Aynı şekilde bende herşeyi verdim nafaka alıyor musunuz

Aynı şekilde bende herşeyi verdim nafaka alıyor musunuz
2.duruşmada hakim nafakayı okeyledi ama ben bisey görmedim,çok üstüne düşmedim benim maddi zararımı karşılaşın başka bsiey istemiyorum,bi valizle çıktım evden çünkü siz sanırım alıyorsunuz, bunu avukata da sormadım nafaka ne durumda falan diye

Bu arada siz büyük sehirdesiniz sanırım, istanbulda filânmızınız?istanbulda filan daha ileri tarihlere atıyorlar evet daha uzun sürebilir

Merhaba:)
32 yaşındayım ve Eylül'de 2. evliliğimi yapacağım. Gerçi ertelemeyi düşünüyoruz malum virüs konusu😑 5 yıl evli kaldığım ilk eşim bi sabah uyandı ve ben seni artık sevmiyorum dedi ardından psikolojik tedaviler klinikler vs 2 yıl içinde tamamen iyileştim. 10 yıl önce tanıştığım bi arkadaşım vardı o dönemde ikimizde sevgililerimizden kazık yemiştik ve o bunalımla bi türlü ilişkiye başlayamamıştık ama harika arkadaş olmuştuk. Bi ara iletişimimiz kopmuştu tam o 2 yıl iyileşme süreci bitiminde beni sosyal medyadan bulmuş bebek var mı diye sormak için yazmış:) Öyle konuşmaya başladık ve doğal bi şekilde ilişkimiz başlamış oldu:) O hiç evlenmemiş ben 2. evliliğimi yapacağım ve eşya ev heyecanları
ilk gibi değil ama bence daha da güzeli ne istediğimi
bilen ve sakin huzurlu bi
durumdayım bu bence o heyecandan daha önemli. Ayy amma çenem düşmüş kusura bakmayın:))

Merhaba:)
32 yaşındayım ve Eylül'de 2. evliliğimi yapacağım. Gerçi ertelemeyi düşünüyoruz malum virüs konusu😑 5 yıl evli kaldığım ilk eşim bi sabah uyandı ve ben seni artık sevmiyorum dedi ardından psikolojik tedaviler klinikler vs 2 yıl içinde tamamen iyileştim. 10 yıl önce tanıştığım bi arkadaşım vardı o dönemde ikimizde sevgililerimizden kazık yemiştik ve o bunalımla bi türlü ilişkiye başlayamamıştık ama harika arkadaş olmuştuk. Bi ara iletişimimiz kopmuştu tam o 2 yıl iyileşme süreci bitiminde beni sosyal medyadan bulmuş bebek var mı diye sormak için yazmış:) Öyle konuşmaya başladık ve doğal bi şekilde ilişkimiz başlamış oldu:) O hiç evlenmemiş ben 2. evliliğimi yapacağım ve eşya ev heyecanları
ilk gibi değil ama bence daha da güzeli ne istediğimi
bilen ve sakin huzurlu bi
durumdayım bu bence o heyecandan daha önemli. Ayy amma çenem düşmüş kusura bakmayın:))
Yok aksine keyifle okudum, aynı problemleri yaşayan arkadaşları dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak şu aşamada gayet iyi geliyor bana 😊yaşlarımızda yakınmış, bizimde geçtiğimiz günlerde resmiyette 3 yıl oldu ,ama hala boşanamadım,dava devam ediyor, sizin eski es yine dürüst davranmış, benimki arkamdan iş çevirip, hep bişeyleri saklama,gizleme ,telefon kaçırma, şifreler ,farklı üç bayanla farklı zaman dilimlerinde konuşmalarını yakaladım, ha yakalamasaydım yine bu şekilde adice devam edecekti bu evliliğe hiç bisey yok gibi...ben şanslı olup yakalayanlardandım, ki zaten hep hissediyordum, ona göre bisey yok sadece mesajlaşma düşünebiliyormusunuz yaşadığım psikolojik şiddeti...ya ben kafayı yiyecektim hep o şüpheyle, ya da bu evlilik bitecekti

Yok aksine keyifle okudum, aynı problemleri yaşayan arkadaşları dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak şu aşamada gayet iyi geliyor bana 😊yaşlarımızda yakınmış, bizimde geçtiğimiz günlerde resmiyette 3 yıl oldu ,ama hala boşanamadım,dava devam ediyor, sizin eski es yine dürüst davranmış, benimki arkamdan iş çevirip, hep bişeyleri saklama,gizleme ,telefon kaçırma, şifreler ,farklı üç bayanla farklı zaman dilimlerinde konuşmalarını yakaladım, ha yakalamasaydım yine bu şekilde adice devam edecekti bu evliliğe hiç bisey yok gibi...ben şanslı olup yakalayanlardandım, ki zaten hep hissediyordum, ona göre bisey yok sadece mesajlaşma düşünebiliyormusunuz yaşadığım psikolojik şiddeti...ya ben kafayı yiyecektim hep o şüpheyle, ya da bu evlilik bitecekti
Evet dürüstçe davrandı fakat 1 gün önce ilk buluştuğumuz yere gidip bebek planı yapmıştık yani
benimki ciddi
bir şok oldu:) Ve tek bir sorunumuz bile yoktu yada çok iyi
oynadı. Boşanma durumu neden bu kadar uzun sürüyor? Ben 2 hafta içinde boşanmıştım bi protokol hazırlatmıştı imzaladık ve bitti.

Merhaba Kk.İyi bayramlar dilerim:)Üyeliğim vardı yalnız telefon değiştirdiğimden eski üyelıgimi alamadım,yeni üyelik açmak zorunda kaldım.Burayı devamlı takipteyim yorumlara özellikle kendime yakın bulduğum konuları,aynı şeyleri yaşıyan arkadaslarimin konularını takipteyim ve daha önceden dönem dönem bu konuda açılmış ama bende yorumlarınızı merak ediyorum..31 yaşındayım,çocuk yok, 2.5 yıl evli kaldım ,su anda evlilik vs bi durumum yok,hayatımda ya da aklımda da kimse yok... aslına bakarsanız tekrar nasıl güvenecem,yeni bi hayat ,yeni bir yuva nasıl kurcam ileriye dönük ara ara aklıma geliyor ,2.evlilikte de çoğu şeye ilki gibi hevesiniz oluyor mu?ne bileyim evinizi dizerken ,ya da bir eşya alırken, ilk evliliğinizdeki gibi aynı duyguları hissedebiliyor musunuz?ya da daha mi mutlusunuz 2.evliliğinizde aynı hatalara tekrar dusmediginiz için?Ben içim buruk aldatılan ve tüm hevesleri içinde kalan biri olarak şimdi 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan arkadaşlarımın yorumlarını çok merak ediyorum, yorumlariniz için şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Şimdiki aklımla 5 yıl önceye gitsem asla evlenmezdim bekar kalmak isterdim bir ömür... 😣😣

Evet dürüstçe davrandı fakat 1 gün önce ilk buluştuğumuz yere gidip bebek planı yapmıştık yani
benimki ciddi
bir şok oldu:) Ve tek bir sorunumuz bile yoktu yada çok iyi
oynadı. Boşanma durumu neden bu kadar uzun sürüyor? Ben 2 hafta içinde boşanmıştım bi protokol hazırlatmıştı imzaladık ve bitti.
Bizimki çekişmeli, maddi kayıpların var,kredi filan çekmiştim evlilikte, o nedenle uzadı biraz malesef keşke bi an önce bitse çünkü gercekten insan yıpranıyormuş.😞o hayalleri bizde kuruyorduk çocuk filan benimki yüzüme karşı iyiydi alttan alttan yazismalari bırakamadı,bunu kendine huy ahlak edinmişti, ve sonumuz oldu

Bizimki çekişmeli, maddi kayıpların var,kredi filan çekmiştim evlilikte, o nedenle uzadı biraz malesef keşke bi an önce bitse çünkü gercekten insan yıpranıyormuş.😞o hayalleri bizde kuruyorduk çocuk filan benimki yüzüme karşı iyiydi alttan alttan yazismalari bırakamadı,bunu kendine huy ahlak edinmişti, ve sonumuz oldu
Bu ahlakta birinden kurtulduğunuz için sevinin bence yani inşallah en kısa zamanda tamamen kurtulursunuz. Benimki vicdanını rahatlatmak için sürekli para vermek istemişti herkes bi değişik:)

Back