- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 35
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Hani hep deriz ya, şu aklımla 10 sene önceye gitsem. Bu da onun gibi bişey. İlkinde yapılan hataları, verilen tavizleri, karşı tarafın ailesi ile konulacak mesafeden tutun, her şeyi sıfırdan istediğiniz şekilde inşa edebilirsiniz. Umarım doğr
Insllah .tabiki o kadar dersler çıkardım ki kendime ,umarım herşey daha güzel olur
Inşallah çok teşekkür ederim .Sadece hiçbirşeye hevesim yokmuş gibi geliyor ,ilkindeki o tatlı heyecanlar ,ilk ev dizme,ilk yüzükler seçilirken ,eşya bakarken hepsinin ayrı bi tadı vardı, ama malesef o benim kadar değer vermiyormuş ki bunlara, şu an bu durumdayız,yapacak bisey yok geçmişte kaldı herşey önüme bakmak en doğrusuİkinci evliliğinde de mutlulugu yaşayan çok insan var,elbet birisi çıkar karşınıza inşallah bı ömür mutlu olacağınız insan çıkar karşınıza ,yaşanan herşey ders oluyor insana yasarak öğreniyoruz
benim ikinci evliliğim degil ama ikinci evliliğinde mutlu olan arkadaşlarım var. yanlız ilk eşi gibi pislikleri de seçen var. bence seçimi iyi yapmalı.Allah iyilerle karşılaştırsın.sevdikten sonra aynı heyecanı yaşarsın. yeter ki düzgün insan bul.ayranı üfleyerek içInşallah çok teşekkür ederim .Sadece hiçbirşeye hevesim yokmuş gibi geliyor ,ilkindeki o tatlı heyecanlar ,ilk ev dizme,ilk yüzükler seçilirken ,eşya bakarken hepsinin ayrı bi tadı vardı, ama malesef o benim kadar değer vermiyormuş ki bunlara, şu an bu durumdayız,yapacak bisey yok geçmişte kaldı herşey önüme bakmak en doğrusu
Çok teşekkür ederiminşallahhh çok daha mutlu olacagın bir evlilik yaparsın , bırak geçmiş geride kaldı ,
ne mutlu ki sana çocugun yok , herşey gönlünce olur inşallahh
İnanın kendime çok güzel dersler çıkardım,artık o kadar saf ve iyiniyetli değilim.benim ikinci evliliğim degil ama ikinci evliliğinde mutlu olan arkadaşlarım var. yanlız ilk eşi gibi pislikleri de seçen var. bence seçimi iyi yapmalı.Allah iyilerle karşılaştırsın.sevdikten sonra aynı heyecanı yaşarsın. yeter ki düzgün insan bul.ayranı üfleyerek iç
birincisinin acısınıda ikinciden çıkarmadaİnanın kendime çok güzel dersler çıkardım,artık o kadar saf ve iyiniyetli değilim.
Haklisin galiba :)))Yok sadece daha temkinli olacam sanırım. Sonsuz açık çek yok artık, Niye dersen her anlamda arkasını topladım, maddi, manevi her konuda destekçi oldum, çalıştım çabaladım,ama mükafatı bu oldu o yüzden sonsuz tolerans yok artıkbirincisinin acısınıda ikinciden çıkarmadaAllah en kısa zamanda çoook mutlu olacağın insanla karşılaştırsın.
Kesinlikle iyi dersler cikardimAynı hevesleri yasarmışın bilemem ama bundan sonra sütten dili yanmıs biri olarak hayatına girecek insanı iyi sececiğinden ötürü mutlu bir ıkınci evlılık gecirmen söz konusu olabilirr
haklısın benlik bisey yoktu güven problemi vardı telefon kaçırma, şifreler,uçak modu telefonda da olsa defalarca bana sadakatsizlik yaptı ve bizim evliliğimizin sonu oldu ha bendeki hata neden bu kadar sorumluluk aldığım, neden bu kadar özverili olduğum, ona da yüklemem gereken sorumluluklari tek başıma yüklenmek,ona yeteri kadar sorumluluk vermemem,ve onun şımarmasina musade etmem.Ben aynı heveste olmam mümkün değil sonuçta tadını biliyorsun artık o suyun.
Teşekkür ederim inşallahHer evlilik kendi içinde özel.
EĞer seviyorsanız mutluysanız çok daha güzel heyecanlar yaşarsınız.
Eşinizin demi ikinci evliligiydi ?Ne güzel, tebrik ederim sizi ama bazı şeleri yaşayan biri olarak tecrübelerinizi dinlemek isterdimİki ay önce ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum eşyasından gelinliğine balayına kadar her şeye özeniyorsun çok güzel heyecanlar yaşıyorsun. Benim planları corona vurdu başka zamana erteledik ama çoğu şeyde tatlı bir heyecan heves oldumutlu olunca ilkinde yaşadığın olumsuzluklar aklına bile gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?