- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 35
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Merhaba Kk.İyi bayramlar dilerim:)Üyeliğim vardı yalnız telefon değiştirdiğimden eski üyelıgimi alamadım,yeni üyelik açmak zorunda kaldım.Burayı devamlı takipteyim yorumlara özellikle kendime yakın bulduğum konuları,aynı şeyleri yaşıyan arkadaslarimin konularını takipteyim ve daha önceden dönem dönem bu konuda açılmış ama bende yorumlarınızı merak ediyorum..31 yaşındayım,çocuk yok, 2.5 yıl evli kaldım ,su anda evlilik vs bi durumum yok,hayatımda ya da aklımda da kimse yok... aslına bakarsanız tekrar nasıl güvenecem,yeni bi hayat ,yeni bir yuva nasıl kurcam ileriye dönük ara ara aklıma geliyor ,2.evlilikte de çoğu şeye ilki gibi hevesiniz oluyor mu?ne bileyim evinizi dizerken ,ya da bir eşya alırken, ilk evliliğinizdeki gibi aynı duyguları hissedebiliyor musunuz?ya da daha mi mutlusunuz 2.evliliğinizde aynı hatalara tekrar dusmediginiz için?Ben içim buruk aldatılan ve tüm hevesleri içinde kalan biri olarak şimdi 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan arkadaşlarımın yorumlarını çok merak ediyorum, yorumlariniz için şimdiden çok teşekkür ederim