• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.evlilik hakkında

Keyiflipandaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
458
664
18
35
Merhaba Kk.İyi bayramlar dilerim:)Üyeliğim vardı yalnız telefon değiştirdiğimden eski üyelıgimi alamadım,yeni üyelik açmak zorunda kaldım.Burayı devamlı takipteyim yorumlara özellikle kendime yakın bulduğum konuları,aynı şeyleri yaşıyan arkadaslarimin konularını takipteyim ve daha önceden dönem dönem bu konuda açılmış ama bende yorumlarınızı merak ediyorum..31 yaşındayım,çocuk yok, 2.5 yıl evli kaldım ,su anda evlilik vs bi durumum yok,hayatımda ya da aklımda da kimse yok... aslına bakarsanız tekrar nasıl güvenecem,yeni bi hayat ,yeni bir yuva nasıl kurcam ileriye dönük ara ara aklıma geliyor ,2.evlilikte de çoğu şeye ilki gibi hevesiniz oluyor mu?ne bileyim evinizi dizerken ,ya da bir eşya alırken, ilk evliliğinizdeki gibi aynı duyguları hissedebiliyor musunuz?ya da daha mi mutlusunuz 2.evliliğinizde aynı hatalara tekrar dusmediginiz için?Ben içim buruk aldatılan ve tüm hevesleri içinde kalan biri olarak şimdi 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan arkadaşlarımın yorumlarını çok merak ediyorum, yorumlariniz için şimdiden çok teşekkür ederim 😊

Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Hani hep deriz ya, şu aklımla 10 sene önceye gitsem. Bu da onun gibi bişey. İlkinde yapılan hataları, verilen tavizleri, karşı tarafın ailesi ile konulacak mesafeden tutun, her şeyi sıfırdan istediğiniz şekilde inşa edebilirsiniz. Umarım doğru kişi karşınıza çıkar.

Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Hani hep deriz ya, şu aklımla 10 sene önceye gitsem. Bu da onun gibi bişey. İlkinde yapılan hataları, verilen tavizleri, karşı tarafın ailesi ile konulacak mesafeden tutun, her şeyi sıfırdan istediğiniz şekilde inşa edebilirsiniz. Umarım doğr
Insllah .tabiki o kadar dersler çıkardım ki kendime ,umarım herşey daha güzel olur

İkinci evliliğinde de mutlulugu yaşayan çok insan var,elbet birisi çıkar karşınıza inşallah bı ömür mutlu olacağınız insan çıkar karşınıza ,yaşanan herşey ders oluyor insana yasarak öğreniyoruz
Inşallah çok teşekkür ederim .Sadece hiçbirşeye hevesim yokmuş gibi geliyor ,ilkindeki o tatlı heyecanlar ,ilk ev dizme,ilk yüzükler seçilirken ,eşya bakarken hepsinin ayrı bi tadı vardı, ama malesef o benim kadar değer vermiyormuş ki bunlara, şu an bu durumdayız,yapacak bisey yok geçmişte kaldı herşey önüme bakmak en doğrusu

Inşallah çok teşekkür ederim .Sadece hiçbirşeye hevesim yokmuş gibi geliyor ,ilkindeki o tatlı heyecanlar ,ilk ev dizme,ilk yüzükler seçilirken ,eşya bakarken hepsinin ayrı bi tadı vardı, ama malesef o benim kadar değer vermiyormuş ki bunlara, şu an bu durumdayız,yapacak bisey yok geçmişte kaldı herşey önüme bakmak en doğrusu
benim ikinci evliliğim degil ama ikinci evliliğinde mutlu olan arkadaşlarım var. yanlız ilk eşi gibi pislikleri de seçen var. bence seçimi iyi yapmalı.Allah iyilerle karşılaştırsın.sevdikten sonra aynı heyecanı yaşarsın. yeter ki düzgün insan bul.ayranı üfleyerek iç

benim ikinci evliliğim degil ama ikinci evliliğinde mutlu olan arkadaşlarım var. yanlız ilk eşi gibi pislikleri de seçen var. bence seçimi iyi yapmalı.Allah iyilerle karşılaştırsın.sevdikten sonra aynı heyecanı yaşarsın. yeter ki düzgün insan bul.ayranı üfleyerek iç
İnanın kendime çok güzel dersler çıkardım,artık o kadar saf ve iyiniyetli değilim.

birincisinin acısınıda ikinciden çıkarmada😂Allah en kısa zamanda çoook mutlu olacağın insanla karşılaştırsın.
Haklisin galiba :)))Yok sadece daha temkinli olacam sanırım. Sonsuz açık çek yok artık, Niye dersen her anlamda arkasını topladım, maddi, manevi her konuda destekçi oldum, çalıştım çabaladım,ama mükafatı bu oldu o yüzden sonsuz tolerans yok artık 🤨

Ben aynı heveste olmam mümkün değil sonuçta tadını biliyorsun artık o suyun.
haklısın benlik bisey yoktu güven problemi vardı telefon kaçırma, şifreler,uçak modu telefonda da olsa defalarca bana sadakatsizlik yaptı ve bizim evliliğimizin sonu oldu ha bendeki hata neden bu kadar sorumluluk aldığım, neden bu kadar özverili olduğum, ona da yüklemem gereken sorumluluklari tek başıma yüklenmek,ona yeteri kadar sorumluluk vermemem,ve onun şımarmasina musade etmem.

İki ay önce ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum eşyasından gelinliğine balayına kadar her şeye özeniyorsun çok güzel heyecanlar yaşıyorsun. Benim planları corona vurdu başka zamana erteledik ama çoğu şeyde tatlı bir heyecan heves oldu😊 mutlu olunca ilkinde yaşadığın olumsuzluklar aklına bile gelmiyor.

İki ay önce ikinci evliliğini yapmış biri olarak söylüyorum eşyasından gelinliğine balayına kadar her şeye özeniyorsun çok güzel heyecanlar yaşıyorsun. Benim planları corona vurdu başka zamana erteledik ama çoğu şeyde tatlı bir heyecan heves oldu😊 mutlu olunca ilkinde yaşadığın olumsuzluklar aklına bile gelmiyor.
Eşinizin demi ikinci evliligiydi ?Ne güzel, tebrik ederim sizi ama bazı şeleri yaşayan biri olarak tecrübelerinizi dinlemek isterdim😊

21 yaşındayım henüz eşim benden baya büyüktü 12-13 yaş kadar ama ailesi yüzünden bitti evliliğim. Kendisi de yaşına rağmen 3 yaşında ki çocuğa kanacak kadar cahil birisiydi. Davamız devam etmekte 1 yıl olacak ayrılalı çocuk yok. Acaba diyorum karşıma düzgün bir insan çıkar mı her şey gönlümce olur mu ya da gelen gideni aratır mı evlenmek isteyen kişi ilerde evlilik yaşadığım için sıkıntı çıkarır mı inan çok merak ediyorum.☹️

Back