2.evlilik düşüncesi,acabalar.

umudum var elbet işte sadece korkular düşünceleer....zamanla sanırım oturacak her şey yerine. gönlümüde gözümüde kapatmak istemiyorum tabiki ama içinden gelmeyince..... inşallah aşık olacağım ve bana aşık olup sevecek bir adam çıkar.ADAM...bittiği için bende pişman değilim acabaalrla yaşayacaktım,şüphelerle. vicdanımda içimde rahat o konuda.... insallah hakkımızda hayırlısı olurrr

Evliliğin yeni bitmiş kendine zaman tanımalısın yalnız kal, kendine zaman yır henüz bir ilişkiyi kaldıramazsın. Bu kadar acabaların varken ve daha üzeri soğuımamışken neden görüşmek istediniz ki.

Ben ayrılalı 10 ay oldu bir sevgilim var ama evlenmem imkansız ötesi sadece hayatı paylaşmak için beraberiz geleceği düşünmeden..
Yeniden evlenmek konusuna gelirsek herkes aynı değildir.Mutsuz evlilik yaşadık diye hep böyle gidecek diye bişey de yok..
yalnız konu sahibi bence daha çok erken
kendi adıma bi kaç sene daha evlenmeyi düşünmüyorum
zor şeyler yaşadık ve toparlanmaya kendimize gelmeye
evliliği ciddi bir özlem ile istemeye ihtiyacımız var kanımca...

benimde hemen evlenme derdim yokta arkadaşlarım bi insan içine çık küsme hayata adı altında kendi eşinin arkadaşıyla tanıştırdı. bir beklentim ya da biir hoşlanma evlilik hayaliyle gitmmedim yanina. ayrıca evlenmeyi bende düşünmüyorum.zamanı var daha kafa dinlemek en iyisi.

aldatır evet o karakterde bi insan cunkü
aldatma hastalıktır.kadında olsa erkekte olsa... ruhu sapık insanlar aldatır.elindekiyle mutlu olmayı başaramayan tatmin olmayan hep fazladını arayan tiplerdir. ve ömür boyu mutsuz olup çevresinide mutsuz ederler. allahlarından bulsunlar inşallahh

Bende bosandiktan 6 ay sonra, cocuklugumdan beri tanidigim platonik askimla konusmaya basladim, isler cok cabuk ilerledi, evlilige yönelik bir iliski yasiyoruz ve icim pir pir Ama tabiki evlilik icin hala cok cok erken benim icin. Ne olur zaman gösterir artik.
Bende birdaha erkek filan istemiyorum hayatimda ayaklarindaydim, yasadigim kötü günleri unutaman asla diyordum, ama artik hic düsünmüyorum bile.
Kisiyle alakali olabilir. Birde zaman belirlemek imkansiz, hersey birden oluveriyor.

Bosanma asamasinda biri olarak yeniden evlenmek bana cok büyük bir yükmüs gibi geliyor.
Insan ister istemez bosanma asamasindayken bile yeniden birileri ile mutlu olabilir miyim düsüncelerine kapiliyor.
Benim üzüldügüm nokta ailemin ve esimin ailesinin cok iyi olmasi, ve esimle benim anlasamamam. Birdaha esimin ailesi gibi insanlar karsima cikmaz diye düsünüyorum, bu sefer kocadan cektim, sonra kaynanadan, belki görümceden belki kayinbabadan cekerim korkusu sardi beni. O yüzden bana cok cok uzak birsey.
Sanki evlilik olmayinca hayat olmayacakmis gibide düsünmemeli aslinda insan. Bizim gibi 30'lu yaslara merdiven basanlar daha cok düsünüyor bence gelecegi, cünkü kendimizi birseylere gec kalmis gibi hissediyoruz belkide. Aslinda yanlis, cok yanlis bir düsünce.
Bence kendinizi zorlamayin. 7 ay kisa bir süre yeni bir iliskiye baslamak acisindan, ben öyle düsünüyorum. Saglikli karar vermek cok önemli, ikinci kere bir yikim yasamamak icin. 2. kez evlenip cok mutlu olanlar var, ama birinci evlilikte olmayan problemler 2. evlilikte cikabilir. Eski esle kiyaslama yapmamak adinada uzun bir süre yalniz yasamak daha iyi, cünkü eski esle kiyaslama yaparken, bu sefer yeni tanistiginiz insanin diger kötü ve birinci esinizde olmayan huylari göremeyebilirsiniz. Birazda sans isi tabi, iyi bilirsin kötü cikar. Allah'tan hayirlisini istemek ve insanin kendine zaman tanimasi lazim bence.
InsAllah cok mutlu olursunuz bundan sonra. Hic bir insan mutsuz olmayi haketmez.

Bende su lafa cok inanirim GELEN GIDENI ARATIR .. su an bosanma asamasinda oldugum sahiz ne kadarda kotu biri olursa olsun mutlu gunlerimizde oldu inkar edemem.. ikinci evlilikten cok korkuyorum.. acaba diyorum ikinci evlilikteki esim birinciden dahami kotu olacak yada birinci evliligimdeki mutluluklar olacakmi ? Sonra diyorum kendi kendime beni kim napsin bu saatten sonra .. bende bu psikolojideyim kimseyi istemiyorum agirlik cokuyo uzerime.. bikmisim usanmisim sogumusum tiskinmisim herseyden.. yanliz kalmak istiyorum ..

Boşanma davası açtık adli tatil sebebiyle daha gün almadık. En fazla bi ay sonra bitmiş olucak. Aslında iki ay önce bitti. Şuan yaşadığım acılara bakıyorum da büyük konuşmak istemiyorum sanki imkansız gibi. Çok erken o yüzden böyle düşünüyorsun diyen olucaktır bilmiyorum. Şuan çok korkunç geliyor bana en sevdiğimi geride bırakıp başka bi hayat kurmak. Ama buna mecburumda. Bazen vazgeçmek gerekiyor. Ben yapamam yani. Ama inşallah sen iyi olursun. Seni çok seven biriyle çok iyi yarınlarınız olur. kendine güven , ama şuan çok erken canım.

Beni kim ne yapsın ne demek lütfen kendine güven kendini sev.

10 yılda anca kendime gelebildim11.yılda tekrar evlendim ilk evliliğim 1 yıl sürdü ve toparlanmam 10 yılı buldu...şimdi 4 yılı geride bıraktığımıza göre sittin sene iflah olmam.....en iyisi boşamayayım psikolojisindeyim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…