- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
-
- Konu Sahibi kelebekleagac
umudum var elbet işte sadece korkular düşünceleer....zamanla sanırım oturacak her şey yerine. gönlümüde gözümüde kapatmak istemiyorum tabiki ama içinden gelmeyince..... inşallah aşık olacağım ve bana aşık olup sevecek bir adam çıkar.ADAM...bittiği için bende pişman değilim acabaalrla yaşayacaktım,şüphelerle. vicdanımda içimde rahat o konuda.... insallah hakkımızda hayırlısı olurrrben de yaklasık 10 ay önce bosandım.. anlıyorum duygularını.. cok zor bi surec.. en zoru da yıkılan hayallerini yeniden kurmaya bile mecalinin kalmaması.. birine koşulsuz guvenebilmek mümkün değil gibi geliyordu özellikle ilk bosandıgım zamanlarda.. evlilik normalde mutluluk cagrısımı yapan bi kavram olması gerekirken, benim için korku, guvensizlik, mutsuzluk demek.. bunlar kendi içimde zaman zaman yasadıklarım.. ama onun dısında cok cok sukur kafam rahat ve pişmanlıgım yok.. o mutsuz evlilikte devam edip 'acaba ayrılsam mutlu olur muydum' demek yerine, şimdi 'belki ilerde ben de mutlu olurum, inşaAllah' diyebiliyorum, umudum var gelecekten.. olur veya olmaz, ancak Rabbim bilir.. ama kotu evliliğin içinde mutsuzlukla, düzelmeyecegini bile bile devam etmekten, çabalamaktan iyidir..
senin için de şunu diyebilirim, yeniden evliliğe hazırmısın bilemem tabiki.. ama belki de o tanıstırdıkları kişiden etkilenmedigin için donuk durmussundur.. belki biri gelir ve dusuncelerin tamamen degişir.. sen ümitvar ol, cokca dua et.. hem azıcık zaman tanı kendine iyi hissetmiyorsan..
kendiimizi hazır hissettigimdede talip yok7 ay cok kisa bir sure bence. Daha fazla yalniz kalmana ihtiyacin var gibime geldi. Erkeksiz oh mis gibi kafani dinle hayatta ne istedigine karar ver. Zaten sonra kendini hazir hissedersin
bu işler sırayla iştee..nereye yükürsen sac sakalkendiimizi hazır hissettigimdede talip yok
canım merak ettim. eski eşin evlendi mi haber alıyo musun? baya olmuş ayrılalıkendiimizi hazır hissettigimdede talip yok
evlenmiş beni aldattgı kadınla gerci bi kişiyle aldatmamıstır da neyse...canım merak ettim. eski eşin evlendi mi haber alıyo musun? baya olmuş ayrılalı
hem hayırlı kişi hayırlı zamanda gelsin gerisi boş
aldatma huyu olan hep aldatır sen merak etme bu karısını da aldatıyodur oevlenmiş beni aldattgı kadınla gerci bi kişiyle aldatmamıstır da neyse...
benimde hemen evlenme derdim yokta arkadaşlarım bi insan içine çık küsme hayata adı altında kendi eşinin arkadaşıyla tanıştırdı. bir beklentim ya da biir hoşlanma evlilik hayaliyle gitmmedim yanina. ayrıca evlenmeyi bende düşünmüyorum.zamanı var daha kafa dinlemek en iyisi.Ben ayrılalı 10 ay oldu bir sevgilim var ama evlenmem imkansız ötesi sadece hayatı paylaşmak için beraberiz geleceği düşünmeden..
Yeniden evlenmek konusuna gelirsek herkes aynı değildir.Mutsuz evlilik yaşadık diye hep böyle gidecek diye bişey de yok..
yalnız konu sahibi bence daha çok erken
kendi adıma bi kaç sene daha evlenmeyi düşünmüyorum
zor şeyler yaşadık ve toparlanmaya kendimize gelmeye
evliliği ciddi bir özlem ile istemeye ihtiyacımız var kanımca...
aldatma hastalıktır.kadında olsa erkekte olsa... ruhu sapık insanlar aldatır.elindekiyle mutlu olmayı başaramayan tatmin olmayan hep fazladını arayan tiplerdir. ve ömür boyu mutsuz olup çevresinide mutsuz ederler. allahlarından bulsunlar inşallahhaldatır evet o karakterde bi insan cunkü
Ay biz aynı yaştaydıkta noldubenimki 36 yaşında şu an
nasıl evlendim ben bunla ya hala aklım almıyo
Bende su lafa cok inanirim GELEN GIDENI ARATIR .. su an bosanma asamasinda oldugum sahiz ne kadarda kotu biri olursa olsun mutlu gunlerimizde oldu inkar edemem.. ikinci evlilikten cok korkuyorum.. acaba diyorum ikinci evlilikteki esim birinciden dahami kotu olacak yada birinci evliligimdeki mutluluklar olacakmi ? Sonra diyorum kendi kendime beni kim napsin bu saatten sonra .. bende bu psikolojideyim kimseyi istemiyorum agirlik cokuyo uzerime.. bikmisim usanmisim sogumusum tiskinmisim herseyden.. yanliz kalmak istiyorum ..
Bilmiyorum cnm psikolojim boyle .. duzeltemiyorum bunu cok yipranmisim yorulmusum herseyden ..Beni kim ne yapsın ne demek lütfen kendine güven kendini sev.
Bende buyuk olmasi nedeniyle sorun yasadm belli olmuyo bu isler isteeAy biz aynı yaştaydıkta noldu. Karakter yaşla olmuyor kız kardeşlerim .