-
- Konu Sahibi kelebekleagac
Neden hala ağlıyosun kuzum..Merhaba; ben de 2 yıl önce ayrıldım. Her ne kadar hepimiz farklı nedenlerle bitirsekte, bu sayfada okuduğum kadarıyla benzer şeyleri yaşamışız. Benim eşim de benden 8 yaş büyüktü. O da beni çok kıskanırdı, manyaklık derecesinde. Dışardan bakanlar benim ona x large olduğumu söyleseler de ben onu sevmiştim. Ama o beni sevmemiş malesef. Annesi, ablası, amcası, teyzesi ... Hepsinden çektim. Tabi evliliğim onlar sayesinde ve eşimin bana sahip çıkmaması sayesinde 6 ay sürdü. Çok ağladım hala da ağlıyorum. Ama hayat devam ediyor. Evlilik için erken diyorum kendime. Henüz 27 yaşındayım zaten istediğim gibi biri de karşıma çıkmadı. Fakat gelecekte yalnız kalmak benim en büyük korkularımdan biri. Umarım hepimiz çok iyi insanlarla karşılaşır, yaşadıklarımızın bedelini hayattan alırız...
Bilmiyorum hala daha kendimi toparlayamıyorum. Yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum fakat işim gereği değiştiremiyorum. Üstelik hiç beklemediğim bir anda işimde terfi aldım. Ailem şehir dışına çıkmamı istemiyor. Bense mutlu olmak için kendi işimden daha düşük maaşı olan bir işe girmeye bile razıyım, yeterki şehir değiştireyim. İyi kazanıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim fakat mutlu değilim ağlıyorum hep. Üstelik eski eşim bir akrabasıyla evlendi. Nasıl iyi olacağımı bilmiyorum :'(Neden hala ağlıyosun kuzum..
Zaman ilaç diyolar.. 2 yıl geçmiş neden hala üzülüyosun?
Aynı yaştayız, daha önümüzde kocaman bi hayat var
psikolog ya da psikiyatriste gittin mi hiç? ağlayıp heba etme günleriniBilmiyorum hala daha kendimi toparlayamıyorum. Yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum fakat işim gereği değiştiremiyorum. Üstelik hiç beklemediğim bir anda işimde terfi aldım. Ailem şehir dışına çıkmamı istemiyor. Bense mutlu olmak için kendi işimden daha düşük maaşı olan bir işe girmeye bile razıyım, yeterki şehir değiştireyim. İyi kazanıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim fakat mutlu değilim ağlıyorum hep. Üstelik eski eşim bir akrabasıyla evlendi. Nasıl iyi olacağımı bilmiyorum :'(
Gittim ilaç kullanıyorum yaklaşık aydır. İlaçlar yüzünden baya da kilo aldım. Yaşadığım şehri değiştirmek ben de takıntı oldu adeta. Her şeyin hayırlısı ama yaşamdan hiç tat alamıyorumpsikolog ya da psikiyatriste gittin mi hiç? ağlayıp heba etme günlerini
o da evlenmiş ama her evlenen mutlu olcak diye birşey yok.. o da ettiğini bulur Allahın izniyle...
ayy kendi hikayemi dinliyorum sandım bu ne benzerlik yaa inanmıyorumAynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).
Gerçi benim sizlere söyleyeceğim bombam var, ben halen evimdeyim. Benim ex mikrobunun anası babası beni evimden çok çıkarmaya çalıştılar, kapımda psikolojik şiddet uyguladılar, beni aldattığı kadını namuslu ev kızı yaptılar (kadının 2 çocuğunu bile bile), şuan durumları çok kötü 10 gün önce evi terk ettiler, her gün evlerine icra geliyor. Beni çıkarmaya çalışırken kendileri defolup gittiler
bu ilaçlar hep mi kilo yapıyo yahu genelde öyle diyolar da.. olsun sana ve ruhuna iyi geliyosa sorun etmeGittim ilaç kullanıyorum yaklaşık aydır. İlaçlar yüzünden baya da kilo aldım. Yaşadığım şehri değiştirmek ben de takıntı oldu adeta. Her şeyin hayırlısı ama yaşamdan hiç tat alamıyorum
1 ayda da düşünebilir insan sonuçta sevmek sevilmek bir ihtiyaç doğamızda varbaya uzun süreymiş ben 7.ayda böyle düşünüyorum utandıminşallah hep mutlu olunn
eski kv zaten deliydi deliiii.ondan onu anlatarak burda kendi parmaklarımı yormaya değmez bile şekerlerama deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabııı kim daha deli gördü sonunda manyak kadın. cahil cühela insanlar....... oğluyla da arası bozukmuş oğlu eve almıyomuş onu şimdi.ex esınde ayagı kırılmıştı istemedi bakmasını eve almadı kendı başına üç ay süründü. simdi anasıyla arası kötü olsa nolur zamanında anasına dur diyemedi şimdi ondan acısını alıyo aklı sıra.adam olaydın sen evliliğine ananı dahil etmezdin demezler mi sana be erkek bozuntusu???dediler.dediler ama o hep beni suçladı.yok sabredememişim susmamışım yok o buuu...anası bana bi halı uuzunden tokat attı ben susmalıymışım terbiyesiz saygısızmışım..hahhh!!! saygıyı ayaklar altına almış insanlara saygı öğretmekkk... öğrencilerime bile daha kolay öğretiyorum bunu neyseeeee hak yerini buluuuurrr
canım senin çocukların var en iyisini yapmışsın zaten, tek başına zor olurdu.Kedibochi ayrı evde yaşamayı çok isterdim. iki küçük çocuğumun bakıma ihtiyacı var hem o yüzden hemde maddi anlamda kirayı ve evin masraflarını kaldırabilecek durumum yok malesef..
o kadar özlüyorumki kendi düzenimi... inşallah oğullarımla bende ayrı bir ev kurabilirim
benimkiler hiç itiraz etmediler, zaten evliyken de evi ben geçindirdiğim için sorun olmadı, hiç gel abinle yaşa filan demediler. ailem ben küçükken babam emekli olunca memlekete yerleşti. Bunun da etkisi vardır eminim. Annem yoksa yollamazdı her halde. Çalışıyorum ekmeğimi kazanıyorum karışanım görüşenim yok.tabi birde ailem ayrı evde yaşama işinede sıcak bakmıyorlar...
Tek maaşla yaşıyorum ama çok bi lüks hayatım yok.siz ayrı mı yaşıyorsunuz? ayrı yaşayanlar tek maaşla nasıl yapıyorlar banada bir anlatsalar keşke
anaam aynı lafları etmş bizim lavuklar
kendimizi temizlemeye ihtiyacmız varmış sanki
öle kızlara çatsınlar o zaman ne diyim
kendilerini temizlemek için evlenip sonra k...na tekmeyi bassınlar sonrada akıllarına biz gelelim inş bak ona demiştim başıma geldi diye
ben ailemleyim,zaten aynı yere evlenmiştim. aileme yaşıyorum sorun olmuyor zaten onlar olmasa kafayı yerdim sanırım.....
aynen canım allah onları başımızdan eksik etmesin.. onların varlıgı desteği olmasa napardık
dilerim en kisa zamanda cok mutlu olup, guvenle elini tutacagin, dağ gibi yaslanabilecegin bi EŞ'in olur, omurluk ahiretlik huzurun olur..
benim de yaklasik 1 yil olacak, zaman nasil geciyor, hem uzun hem kisa bi zaman gerci.. yasananlarin aci olmasindan oturu kisa bi zaman sayilabilir.. yine de Rabbimize cok sukur, guc verdi ayaktayiz..
(benim bebegim yoktu canim, o zaman konuda karisiklik olmustu, o aklinda kalmis olacak :) )
biz onlara talip olalımkendiimizi hazır hissettigimdede talip yok
Ben ayrılalı 10 ay oldu bir sevgilim var ama evlenmem imkansız ötesi sadece hayatı paylaşmak için beraberiz geleceği düşünmeden..
Yeniden evlenmek konusuna gelirsek herkes aynı değildir.Mutsuz evlilik yaşadık diye hep böyle gidecek diye bişey de yok..
yalnız konu sahibi bence daha çok erken
kendi adıma bi kaç sene daha evlenmeyi düşünmüyorum
zor şeyler yaşadık ve toparlanmaya kendimize gelmeye
evliliği ciddi bir özlem ile istemeye ihtiyacımız var kanımca...
maşallah canım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.Bende bosandiktan 6 ay sonra, cocuklugumdan beri tanidigim platonik askimla konusmaya basladim, isler cok cabuk ilerledi, evlilige yönelik bir iliski yasiyoruz ve icim pir pirAma tabiki evlilik icin hala cok cok erken benim icin. Ne olur zaman gösterir artik.
Bende birdaha erkek filan istemiyorum hayatimda ayaklarindaydim, yasadigim kötü günleri unutaman asla diyordum, ama artik hic düsünmüyorum bile.
Kisiyle alakali olabilir. Birde zaman belirlemek imkansiz, hersey birden oluveriyor.
Bosanma asamasinda biri olarak yeniden evlenmek bana cok büyük bir yükmüs gibi geliyor.
Insan ister istemez bosanma asamasindayken bile yeniden birileri ile mutlu olabilir miyim düsüncelerine kapiliyor.
Benim üzüldügüm nokta ailemin ve esimin ailesinin cok iyi olmasi, ve esimle benim anlasamamam. Birdaha esimin ailesi gibi insanlar karsima cikmaz diye düsünüyorum, bu sefer kocadan cektim, sonra kaynanadan, belki görümceden belki kayinbabadan cekerim korkusu sardi beni. O yüzden bana cok cok uzak birsey.
Sanki evlilik olmayinca hayat olmayacakmis gibide düsünmemeli aslinda insan. Bizim gibi 30'lu yaslara merdiven basanlar daha cok düsünüyor bence gelecegi, cünkü kendimizi birseylere gec kalmis gibi hissediyoruz belkide. Aslinda yanlis, cok yanlis bir düsünce.
Bence kendinizi zorlamayin. 7 ay kisa bir süre yeni bir iliskiye baslamak acisindan, ben öyle düsünüyorum. Saglikli karar vermek cok önemli, ikinci kere bir yikim yasamamak icin. 2. kez evlenip cok mutlu olanlar var, ama birinci evlilikte olmayan problemler 2. evlilikte cikabilir. Eski esle kiyaslama yapmamak adinada uzun bir süre yalniz yasamak daha iyi, cünkü eski esle kiyaslama yaparken, bu sefer yeni tanistiginiz insanin diger kötü ve birinci esinizde olmayan huylari göremeyebilirsiniz. Birazda sans isi tabi, iyi bilirsin kötü cikar. Allah'tan hayirlisini istemek ve insanin kendine zaman tanimasi lazim bence.
InsAllah cok mutlu olursunuz bundan sonra. Hic bir insan mutsuz olmayi haketmez.
gelen gideni aratmaz, inanmıyorumben.Bende su lafa cok inanirim GELEN GIDENI ARATIR .. su an bosanma asamasinda oldugum sahiz ne kadarda kotu biri olursa olsun mutlu gunlerimizde oldu inkar edemem.. ikinci evlilikten cok korkuyorum.. acaba diyorum ikinci evlilikteki esim birinciden dahami kotu olacak yada birinci evliligimdeki mutluluklar olacakmi ? Sonra diyorum kendi kendime beni kim napsin bu saatten sonra .. bende bu psikolojideyim kimseyi istemiyorum agirlik cokuyo uzerime.. bikmisim usanmisim sogumusum tiskinmisim herseyden.. yanliz kalmak istiyorum ..
Maşallah allah hep mutlu mesut yaşamayı nasip etsin.10 yılda anca kendime gelebildim11.yılda tekrar evlendim ilk evliliğim 1 yıl sürdü ve toparlanmam 10 yılı buldu...şimdi 4 yılı geride bıraktığımıza göre sittin sene iflah olmam.....en iyisi boşamayayım psikolojisindeyim.......
benim sadeec yatakodası değişecek. onu da şimdiki sevgilim isterse yaparım yoksa kalır valla çokta tınn..Benim evimin eşyaları halen onunla kullandıklarım, valla hiç kimseye vermem, hiç de onunla anım yok.
Aynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).
Gerçi benim sizlere söyleyeceğim bombam var, ben halen evimdeyim. Benim ex mikrobunun anası babası beni evimden çok çıkarmaya çalıştılar, kapımda psikolojik şiddet uyguladılar, beni aldattığı kadını namuslu ev kızı yaptılar (kadının 2 çocuğunu bile bile), şuan durumları çok kötü 10 gün önce evi terk ettiler, her gün evlerine icra geliyor. Beni çıkarmaya çalışırken kendileri defolup gittiler
Bilmiyorum hala daha kendimi toparlayamıyorum. Yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum fakat işim gereği değiştiremiyorum. Üstelik hiç beklemediğim bir anda işimde terfi aldım. Ailem şehir dışına çıkmamı istemiyor. Bense mutlu olmak için kendi işimden daha düşük maaşı olan bir işe girmeye bile razıyım, yeterki şehir değiştireyim. İyi kazanıyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim fakat mutlu değilim ağlıyorum hep. Üstelik eski eşim bir akrabasıyla evlendi. Nasıl iyi olacağımı bilmiyorum :'(
evet siyahbeyaz'di sanirim, bebegi vardi.. Allah yardimcisi olsun onun da..yaa zaman ne çabuk geçiyor, 2 sene olacak aralıkta, ama su gibi akmış yıllar anlamadan.
şu anda bi flörtüm var canım, epey bi sıkıntılarımızı aştık gibi, çok kavga etmesek aslında evleneceğiz ama işte. o maço ben dikkafalı feminist olunca kavgalar bitmiyor.
biraz politik olsam aslında çok uysal biri, ama damarına basıyorum kuduruyor. bi türlü şu politik kadınlardan biri olmayı beceremedim
ayy kusura bakma ben seni siyahbeyaz mıydı neydi başka bi kızlar karıştırdım. sanırım yakın zamanlarda konu açmıştınız. ikinizi aynı anda takip edince kafalar karışmış.
çocuk olmayınca daha iyi bence ...
evet siyahbeyaz'di sanirim, bebegi vardi.. Allah yardimcisi olsun onun da..
sen akli basinda bi kadinsin, insanlari simdi daha iyi taniyorsun.. senin icin dogru insan olduguna inaniyorsan fedakarlik yaparsin, değecek insan olduktan sonra..
dengede tut canım.. ne ezdir kendini ne de çok parlaTeşekkür ederim canım, acılar insanı akıllandırıyor olgunlaştırıyor.
Çarpa çarpa kendimiz ögreniyoruz bazı şeyleri.
bir kaç gündür kavgalıydık.
kadınsın kaderine razı ol deyince geçen akşam yolun ortasına arabadan attım.
Çok kızınca gözüm birşeyi görmüyor.
Dün akşam yazmış bana, yoğurt mayalıyorum ister misin diye.
Öküz bi adam sevdiği kadına yoğurt mayalar mı ?
Piskolata erkeğim benim ya.Tabi benim yelkenler suda.
Üstüne varmıyım seviyoruz birimizi, azıcık sakin olayım bari en azından dimi ..
Yok bebeyüm.dengede tut canım.. ne ezdir kendini ne de çok parla
erkek arkadaşın da boşanmış biri mi? çok mu meraklıyım ne
anladım canımYok bebeyüm.
Bekar ve hiç evlenmemiş biri.
Sessiz kalmak çok zor ya, haksızlığa hiç gelemiyorum.
anladım canım
ne güzel
çok çok mutlu olun inş
Boşanmam başka dert, yaşça büyük olmam başka dert.
Aslında bunlar dert değil ama...
Hayatta ne büyük dertler var.
Bu geçici hayatta mutsuzlukları en aza indirmeyi başarabilsek.
Bilsek ki zaten göçüp gideceğiz, en azından buradayken birbirimizi üzmeden yaşayabilsek.
Ölümün olduğu bir dünyada yaş nedir Allah aşkına? Boşanmak nedir?
Hani sevgi, hani saygı, hani özveri, hani aşk?
benim en çok merak ettiğim ekstra kıskanç oluyorlarmı ? yani daha önce evlendik ayrıldık daha önce bir erkekle defalarca birlikte oldu gibi bir düşünce geliyormudur akıllarına yada bunu yansıtacak ima falan varmı?
ilişkisi olan kızlaarrr çok merak ettim..
yani düşünüyorumda her konuda tecrübeliyiz hiçbirşeyden haberi olmayan cici kızları daha gözü açılmamış kızlardan hoşlanır ya erkekler hayatın tokadını yemiş tecrübeli bizim gibi kadınlarla ilişki yaşarken ne hissederler acaba?