-
- Konu Sahibi kelebekleagac
aaaa bak varsa düşün derim ben deBenim eskisinde de yoktu, nasıl bir öküzle evlenip yıllarımı harcamışım aaah ah !
Ama şimdikinde var bak çoğu özellik, bi düşüneyim ben, hmmm
Evde dantel örerek mi bu nurilerden birini satın alcen kız
Benim eskisinde de yoktu, nasıl bir öküzle evlenip yıllarımı harcamışım aaah ah !
Ama şimdikinde var bak çoğu özellik, bi düşüneyim ben, hmmm
Evde dantel örerek mi bu nurilerden birini satın alcen kız
amin sağol ..orf eğitimcisiyim aynı zamanda iktisat okudum...tabii 17 yaşında bunların hiçbiri değildim garsonluk falan yağıyordum o yaşlarda...sonradan mesleğim oldu...zor olacağını sanmıyorum ön muhasebe bile yeter bana...sahil kasabası burası bulunur diye düşünüyorum..e hadi ama link link
Allah yavruna uzun ömür versin canım o da çok önemli.
17 den beri çalışıyorsun peki meslek nedir ? 4 yıl aradan sonra iş bulman zor olmasın ?
Aşk kebeleeem benimmmgündüzleri işe gelir geceleri dantel örerim hatta mantı sıkarım hattaaaaa:)
ay ne bileyim işteeeinsan bir öküzle yaşayamadığı duyguları hakeden biriyle yaşamak istiyor..sevmekk sevilmekk aşkk
Maşallah sana, evlendim diye yan gelip yatmamış ekmeğini eline almak için eğitimine devam etmişsin. İnşallah bulursunamin sağol ..orf eğitimcisiyim aynı zamanda iktisat okudum...tabii 17 yaşında bunların hiçbiri değildim garsonluk falan yapıyordum o yaşlarda...sonradan mesleğim oldu...zor olacağını sanmıyorum ön muhasebe bile yeter bana...sahil kasabası burası bulunur diye düşünüyorum..
Aşk kebeleeem benimmm
Allah en kısa zamanda gönlümüze göre versin innnşalla
Maşallah sana, evlendim diye yan gelip yatmamış ekmeğini eline almak için eğitimine devam etmişsin. İnşallah bulursun
tabiki çok gençsinçevremdeki herkes daha 28 yaşındasın mutlaka evlenirsin ama 2 çocuğun var uyum sağlamaları çok zor erkek çocuğu bunlar ağırlarına gider falan filan ..
yani kimse güzel bir tablo çizmiyor hayırlısı bakalım..
düşünüyorumda ben gerçekten çok gencim ya 28 yaşındayım yaşıtlarım daha yeni evleniyorlar.. şaka gibi
inşallah bakalım kızım bu sene yarım gün okula gidecek alıştırma süreci oduğu için bir anda bırakmak istemedim.seneye kadarda alışır tam güne geçer...öyle tabii bırakmamak lazım dünyanın binbir türlü hali var...kızıma yetecek maddi kazancım olmalı diye düşünüyorum...en büyük isteğim bu...Allah kalbine göre versin seninde...Aşk kebeleeem benimmm
Allah en kısa zamanda gönlümüze göre versin innnşalla
Maşallah sana, evlendim diye yan gelip yatmamış ekmeğini eline almak için eğitimine devam etmişsin. İnşallah bulursun
bende de mevcut değilmiş bu özelliklerde eski koca bozuntusu
Hey maşallah bacım 28 yaşında iki çocuk, maşşallah valla.çevremdeki herkes daha 28 yaşındasın mutlaka evlenirsin ama 2 çocuğun var uyum sağlamaları çok zor erkek çocuğu bunlar ağırlarına gider falan filan ..
yani kimse güzel bir tablo çizmiyor hayırlısı bakalım..
düşünüyorumda ben gerçekten çok gencim ya 28 yaşındayım yaşıtlarım daha yeni evleniyorlar.. şaka gibi
Kaç yaş büyüksün ?Sen kaç yaşındasın?Nasıl tanıştın?.Maalesef annesi karşı.
Hiç kolay değil işim maalesef.
Sevgilim de öyle ailesine karşı dişli biri değil ama sana asla laf söyletmem diyor.
Boşanmam başka dert, yaşça büyük olmam başka dert.
Bakalım inşallah hayırlısı olsun..