2.evlilik düşüncesi,acabalar.

Hissiz olmak bir boşluk,nefret ettiklerine karşı kazanılan bir duygu...Hepsi tekrardan gelecek.Duyguların en başa dönecek..Ama sen kendine geldiğinde,hazır hissettiğinde...Demek ki daha zamanın var...

gündüzleri işe gelir geceleri dantel örerim hatta mantı sıkarım hattaaaaa:)

ay ne bileyim işteee insan bir öküzle yaşayamadığı duyguları hakeden biriyle yaşamak istiyor..sevmekk sevilmekk aşkk

e hadi ama link link

Allah yavruna uzun ömür versin canım o da çok önemli.
17 den beri çalışıyorsun peki meslek nedir ? 4 yıl aradan sonra iş bulman zor olmasın ?
amin sağol ..orf eğitimcisiyim aynı zamanda iktisat okudum...tabii 17 yaşında bunların hiçbiri değildim garsonluk falan yağıyordum o yaşlarda...sonradan mesleğim oldu...zor olacağını sanmıyorum ön muhasebe bile yeter bana...sahil kasabası burası bulunur diye düşünüyorum..

gündüzleri işe gelir geceleri dantel örerim hatta mantı sıkarım hattaaaaa:)
ay ne bileyim işteee insan bir öküzle yaşayamadığı duyguları hakeden biriyle yaşamak istiyor..sevmekk sevilmekk aşkk
Aşk kebeleeem benimmm
Allah en kısa zamanda gönlümüze göre versin innnşalla

Maşallah sana, evlendim diye yan gelip yatmamış ekmeğini eline almak için eğitimine devam etmişsin. İnşallah bulursun

Aşk kebeleeem benimmm

Maşallah sana, evlendim diye yan gelip yatmamış ekmeğini eline almak için eğitimine devam etmişsin. İnşallah bulursun

çevremdeki herkes daha 28 yaşındasın mutlaka evlenirsin ama 2 çocuğun var uyum sağlamaları çok zor erkek çocuğu bunlar ağırlarına gider falan filan ..

yani kimse güzel bir tablo çizmiyor hayırlısı bakalım..

düşünüyorumda ben gerçekten çok gencim ya 28 yaşındayım yaşıtlarım daha yeni evleniyorlar.. şaka gibi

tabiki çok gençsin
30 dan sonra ilk evliliğini yapan çok insan var
sen de evlenirsin tekrar neden olmasın
çocuklar da alışır zamanla herşeye merak etme

Aşk kebeleeem benimmm

inşallah bakalım kızım bu sene yarım gün okula gidecek alıştırma süreci oduğu için bir anda bırakmak istemedim.seneye kadarda alışır tam güne geçer...öyle tabii bırakmamak lazım dünyanın binbir türlü hali var...kızıma yetecek maddi kazancım olmalı diye düşünüyorum...en büyük isteğim bu...Allah kalbine göre versin seninde...

Hey maşallah bacım 28 yaşında iki çocuk, maşşallah valla.
Yani çevrendekilerin söylediği de saçmalık, kız çocuk olsa bu sefer" senin kızın var olmaz, yanlış olur üvey baba" derlerdi.
Niye ağırlarına gidermiş oğlan çocuklarının ?
Bu ülkede erkekler doğuştan şişik egolu olmuyorlar, sonradan öyle oluyorlar.
Şu çocuklu boşanmış ya da dul kadınlara " tamam çocuğu da yapmış ya, kocaya sevgiye aşka ihtiyacı yoktur" mantığıdan nefret ediyorum.
Kırsın kıçını evinde otursun mantığından.
Erkek oldum mu onlara değil boşanmış , 0 km kız oğlan kız bakarlar. Pislikler !
Ay sinirlendim şimdi !
Sen moralini bozma, ben bu forumda erkek cocuğu varken bekar adamla evlenmiş bir sürü örnek kadın gördüm.
Diyelim ki olmadı, varsın olmasın, bizim erkeklere değil onların bize ihtiyacı var bi kerem

Bana da tuhaf geliyor ikinci evlilik fikri nedense..Dediğin gibi bı guvensızlık olusuyor..1 yıl ver kendıne bıraz toparlan..Hazır degılken görusmemeye calıs..
Ben 1 yıl verdım kendıme,ekımde dolacak.
O zaman da yalnızlıga alısmıs kızımla mutlu ve kımseyı ıstemıyor olacagıma emınım:):)

Kaç yaş büyüksün ?Sen kaç yaşındasın?Nasıl tanıştın?.

yok acıkcası o hıssızlık bendede vardı ben esıme(2.) asıktım ama
sureklı evlenmesekte olur bana fark etmez cocugumda var valla dıyıp onu sureklı sallamıyordum
normal yanı dıger ınsanlar gıbı cok cıddı bakmaman

Suaralar hele hicc dusunmuyorum..cunku her dakika erkeklerin igrencligini goruyorum.sans.mi tasaduf mu bilmem.ohhh hayat bana guzel.erkek yok.dirdir yok,dert yok,hesap kitap yok.....mutluyummm huzurluyum suanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…