- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
-
- Konu Sahibi kelebekleagac
yok ya zaten acelem yok...sadece hissizleşmek... bu bi kadın için düşündürücü birşey ona takıldım... acelem yok evlilik düşüncemde yok şuan için..... ama bir gün gelecek elbet olacaktır o yüzdenBence biraz kafa dinle
Yeni bitmis sayilir evliligin
Ne istiyorsun ne bekliyorsun ona karar ve r
Aceleye ne gerek var
oyle ciddenn. dırdır yokk dert yok... ohhhhh..... boşanma ve alışma psikolojisi sanırım hala geçmedi.7 ay cok kisa bir sure bence. Daha fazla yalniz kalmana ihtiyacin var gibime geldi. Erkeksiz oh mis gibi kafani dinle hayatta ne istedigine karar ver. Zaten sonra kendini hazir hissedersin
yok ya zaten acelem yok...sadece hissizleşmek... bu bi kadın için düşündürücü birşey ona takıldım... acelem yok evlilik düşüncemde yok şuan için..... ama bir gün gelecek elbet olacaktır o yüzden
geçmiş sorunlardan dolayı insanlara ailelere güvenim kalmadı açıkcası sanırım bu hissizliğin altında yatan temel sorun bu. aynı şeyleri yaşama korkusu ve bir sürü burda okuduğumuz örnek... tabiki herkes bir değil aynı değil. dediğiniz gbi sanırım zaman...canım eşim benim karşıma boşandıktan 8 ay sonra çıktı.
Evlendiğimizde de ilk eşimden boşanalı 1 buçuk yıl olmuştu.
Bu hissizliğin karşı tarafın davranışlarıyla da alakalı.Seni heyecanlandıramamış sanırım.Yada senin hala geçmişinle ilgili düşüncelerin acabaların var. Geçmişi tamamen sil at kafandan ve geleceğe odaklan.İnsanları tanımaya çalış.
İlk karşına çıkan kişiyle de evleneceksin diye bir şey yok.Birlikte vakit geçirmekten kaçma,kendini eve kapatma..
aynen bende de bu his var.geçmiş sorunlardan dolayı insanlara ailelere güvenim kalmadı açıkcası sanırım bu hissizliğin altında yatan temel sorun bu. aynı şeyleri yaşama korkusu ve bir sürü burda okuduğumuz örnek... tabiki herkes bir değil aynı değil. dediğiniz gbi sanırım zaman...
7ay önce biten bir evliliğin ardından dün ilk kez arkadaşlarım biriyle tanışmam için ısrar ettiler. ne kadar isteksiz olsamda iyi hadi dedim...onların arkadası olan 8yas buyuk bir adam. evlilik düşüncesi aklımın ucunda olmadığı için tepkisiz eleman gbi gayet normal sanki görücüye çıkan ben değilmiş gbi rahatlık umursamazlık ve hissizlik.... onca yaşadığım şeyden sonra sanırım hissizleştim. erkeklerden nefret ediyorum ve yaptıkları iğrençliklerden sonra daha da uzaklaşmaya başladım... birini beğenmekmiş,gözü kaymakmış falan filan hiçççç öyle bir his yok içimde. acaba bu hep bööyle mi sürecek? 2.evlilik için erken biliyorum zaten istemiyorumda yaşadığım süreci yaşayan var mı acaba? kimseyle uğraşmak istemiyorum.yok annesi,ablası,babası,kendi......büyük bir güvensizlik ve iğneyle kuyu kazmak gibi....bu hisler normal mi yoksa ben mi anormalimbosanıp ikinci evliliğini yapan arkadaşların fikrini almak isterim...
güvensizlik....aynen bende de bu his var.
kimseye güvenmiyorum çok zor geliyo
her erkek psikopat ruh hastası gibi düşünüyorum
herşey kızı alana kadar sonra gerçek yüzleri çıkıyo işte
benim de eşimle 9 yaş vardı aramdaKonun hayırlı olsun
Boşanalı 7 ay olmuş daha, epey erken bu. Hissiz olduğuna göre erkeklerden nefret ediyorum dediğine göre eskinin acıları hala taze.
Bu 8 yaş büyük amca da boşanmış mı ? Neden bu kadar büyük biri ?
Belki sana çekici gelmedi bu yüzden. Ayarlamalı evlilik ne kadar dogru bilmiyorum.
2. evlilik zaten zor bir de aşk en azından karşıdaki insandan bir çekicilik, eskiyi unutturacak his ve hareketler görmezsen zor bence.
ayrıca görücüye çıkan sen değilsin sadece o da görücüyü çıktı sonuçta sen kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadınsın, ama yaşın genç galiba..
bence gençliğinin tadını çıkar
Benim de boşandıktan bir kaç ay sonra başlayan bir ilişkim var ama aileci biri. Beni de çok seviyor tek kelime ettirmem diyor ama ailesine karşı kendimi savunacak duruma düşürülmek istemiyorum.
Artık susmam çünkü eski evliliğimde olduğu gibi. Çok haksızlıklar yaşadım ama maymun gözünü açtı.
ama sevgilim eski eşim gibi beni maddi olarak sömürecek biri değil her türlü benim ve dogması muhtemel evladımızın tüm masraflarını karşılayabilecek kadar klasik aile yapısından gelirken aynı zamanda modern yönü de var.
Neyse beraber tatile çıkmayı planlıyorduk, orada bi gözlemleyeyim bakalım şu adamı
aynengüvensizlik....
Benim sevgilim benden 5 yaş küçük ama ben ondan küçük gösteriyorum :))benim de eşimle 9 yaş vardı aramda
şimdi bakıyorumda çokmuş hakkaten ya
o zaman kör gözle görememiştim
teşekkür ederim canımKonun hayırlı olsun
Boşanalı 7 ay olmuş daha, epey erken bu. Hissiz olduğuna göre erkeklerden nefret ediyorum dediğine göre eskinin acıları hala taze.
Bu 8 yaş büyük amca da boşanmış mı ? Neden bu kadar büyük biri ?
Belki sana çekici gelmedi bu yüzden. Ayarlamalı evlilik ne kadar dogru bilmiyorum.
2. evlilik zaten zor bir de aşk en azından karşıdaki insandan bir çekicilik, eskiyi unutturacak his ve hareketler görmezsen zor bence.
ayrıca görücüye çıkan sen değilsin sadece o da görücüyü çıktı sonuçta sen kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadınsın, ama yaşın genç galiba..
bence gençliğinin tadını çıkar
Benim de boşandıktan bir kaç ay sonra başlayan bir ilişkim var ama aileci biri. Beni de çok seviyor tek kelime ettirmem diyor ama ailesine karşı kendimi savunacak duruma düşürülmek istemiyorum.
Artık susmam çünkü eski evliliğimde olduğu gibi. Çok haksızlıklar yaşadım ama maymun gözünü açtı.
ama sevgilim eski eşim gibi beni maddi olarak sömürecek biri değil her türlü benim ve dogması muhtemel evladımızın tüm masraflarını karşılayabilecek kadar klasik aile yapısından gelirken aynı zamanda modern yönü de var.
Neyse beraber tatile çıkmayı planlıyorduk, orada bi gözlemleyeyim bakalım şu adamı
teşekkür ederim canımya benm evlenme gibi derdim yokta arkadaşalrın dırdırı bitsin diye.zaten oda yabancı değil onların arkadaşıymış.bn 30yaşındayım.20 görünümlü 30 ama yok zaten birinin tanıştırdığı ya da birinin aracı olduğu evliliği istemiyorum. tesadüf oldu olay ve o anda hissettiklerim biraz düşündürdü beni ondan acaba boşanan herkeste olan hisler mi yoksa bende mi anormallik var düşüncesi...... eskinin acısı sadece aynı şeyleri yaşatır mı hayatıma giren kişi bunun güvensizliği korkusu.malum erkekler iyi oyuncular sonradan yüzleri ortaya çıkıyor..... bide dediğin gibi maymun gözünü açtı.bazı şeylere inanmak çok zor....hadi tatil dönüşü bekliyorum gözlemini
hahahah evet dediğin gibi seve seve ayvayı yedikkkOhoo hele dur bir nefes al, 38 lik adamı napçan yahu, şimdi zaten erkekler 31- 35 gibi evleniyorlar. yaşına göre gönlüne göre birini bulup evlenebilirsin. aşksız olmaz bu evlilik mereti, ama işin içine artık mantığı da sokmak zorundayız.
aslında erkekler nişanlılık dönemlerinde kendilerini belli ediyorlar benim ex te etmişti ama işte aman da aman seviyoruz birbirimizi diye diye ayvayı yedim