-
- Konu Sahibi kelebekleagac
inşallah canım ama öylesine çok korkuyorum ki.hımm sen sonradan almışsın herşeyini ne güzell canımm
bi hayırlı koca kalmış o da olur inş
ona da patronun karısına da.hahayytttt
patronun kızına kal gelmiştir
doğruya doğruu
dert etmeyelim canlarr
Bu umudunuz ne güzel .:)... acelem yok evlilik düşüncemde yok şuan için..... ama bir gün gelecek elbet olacaktır o yüzden
inşallah canım ama öylesine çok korkuyorum ki.
rahatım çok yerinde kendi evimde yaşıyorum karışanım hesap vereceğim kimse yok ailem bile karışmıyor.
kendi yagımda kavruluyorum bu rahatı bozmam zor geliyor.
ona da patronun karısına da.
hatta boşanma kararımı duyduklarında bana bu yukarda geçen olayı hatırlatmıştı patronun karısı.
iyi ettin geç bile kaldın dedi. herkes destekledi beni çevremde.
ev sahibim bile " zaten kirayı hep senin hesaptan görüyordum, sırtındaki yükü attın" dedi.
gerçi onunla da sonrada papaz oldum ya, kadınım diye üstüme olmadık masrafları yıkmaya kalktı hayır deyince kavgalı olduk, olsun susanın canı çıksın
normal gelmiştir insanlara ayrılman doğal olarakinşallah canım ama öylesine çok korkuyorum ki.
rahatım çok yerinde kendi evimde yaşıyorum karışanım hesap vereceğim kimse yok ailem bile karışmıyor.
kendi yagımda kavruluyorum bu rahatı bozmam zor geliyor.
ona da patronun karısına da.
hatta boşanma kararımı duyduklarında bana bu yukarda geçen olayı hatırlatmıştı patronun karısı.
iyi ettin geç bile kaldın dedi. herkes destekledi beni çevremde.
ev sahibim bile " zaten kirayı hep senin hesaptan görüyordum, sırtındaki yükü attın" dedi.
gerçi onunla da sonrada papaz oldum ya, kadınım diye üstüme olmadık masrafları yıkmaya kalktı hayır deyince kavgalı olduk, olsun susanın canı çıksın
Anammm neler neler yasamissin.sen canim...allah kurtarmis cidden. Hepimizin.derdi ayri ama sonuc ayni.. bosverin gecmisi gelecege bakalim,gecti.gitti olan oldu icimizde kopan.kirilan bitti.gitti..... simdi.mutlu olmak ve ayakta durmak.icin daha dik durmaliyiz... tum korkular zamani gelince dogru insanla biter sanki oyle geldi bi an...çok şükür kurtuldum, yaralarımı da sarıyorum epey atlattım, biteli iki sene olacak.
kendisine para kazandıracak evde de sömüreceği bir köle aramış ex.
annem derdi ah kızım bu adam seni sömürmek için evlenmiş, anne benim ne param var ki derdim.
doğru düzgün bir dikiş tutturamayınca bana yaslanırdı ben 6 senedir aynı şirkette çalışıyorum.
bir gün y. dışı seyahatten döndüm. almanyadaydık fuarda.
bir sürü rotar motar derken yurda döndüm. ilk iş eski eşi aradım
şero - hayatım ben geldim, haberin olsun
mal değneği - hmm öyle mi ? ( hoşgeldin filan yok ). evde ekmek yok gelirken ekmek alsana....
bu konuşmayı duyan patronun kızı :
Sende az sey yasamamissin canim.....birak.artik atlaticaz hep birlikte destek olarak birbirimize.......adam olaydilar kocalik yapaydilar.... allah korumus bizi daha kotu seylerden bnce yatip kalkip dua edelimnormal gelmiştir insanlara ayrılman doğal olarak
işin içinde olunca bize de normal geliyo bu adamları yaşamak
ama 3. kişiler nasıl çekiyo die düşünüyo iştee
evet adam olaydılar başımızda durup kocalık yapaydılarSende az sey yasamamissin canim.....birak.artik atlaticaz hep birlikte destek olarak birbirimize.......adam olaydilar kocalik yapaydilar.... allah korumus bizi daha kotu seylerden bnce yatip kalkip dua edelim
ayyy ne güzelll çok mutlu oldm onun adına
cok cokk aminnnnnnevet adam olaydılar başımızda durup kocalık yapaydılar
bizi mutlu edemediler
onlarda mutlu olmasın lütfen Allahım lütfeeeen çok Amiiiiiinnn
cok cokk aminnnnnnben ilahi adalete inanıyorum...elbet bu dunyada ya da oteki dunyada bulacaklar ettiklerini. boyle erkeklerin soyları kurusun ki başka kadınlara zarar veremesinler.....bnm kv. cocugun olursa alırım onu senden bnm o erkek tarafıyım ben bnm oglum olmasa sen doğuramazsın soy bnm soyum demişti....annemde soyu kurusun senin sülalenin demişti...şimdi kim doğursa sülalesinde ablası yengesi kuzenleri vb.hepsi kızzzzz bni çok üzdüler.allaha havale ettimm... nefrette etmiyorum artıkk.bomboşşş.sanki hiç olmamışlar gibi.....içini rahat tut canım.mutlu olamadan yalnız ölecekler,analarının kucaklarında......
ne güzelll allah bize de nasip etsin doğru insanlar çıkarsın karşımıza aminnnnnnnnnnnnnnnNeden olmasın canım.. Bence doğru kışı çıkınca ıcın yenıden kıpırdayacak sadece bu kışı doğru kışı dııl dıye dusunuyorum ben.
Ben benzer durum yasamadım ama benım annemın kuzenının kızı yanı yakın bır akrabamız :) cok sorunlu bırı evlilik bıtırdıkten sonra sımdıkı eşınle tanıştı, ustalık bır de kızı vardı ve sımdıkı esı hıc evlenmemıstı sımdı oyle mutlu kı hep der ben yaşadığım o günlerı bugunlerımın mutlulugumun bedelı olarak ödenmişım dıye dusunup unuttum bıle der.
ne güzelll allah bize de nasip etsin doğru insanlar çıkarsın karşımıza aminnnnnnnnnnnnnnn
Ben de bunu anlayamıyorum evet hayat müşterek evet bırseylerı ortak yapmanın keyfı ayrı ama kirasını bıle düşünmeyen adamdan koca mı olur neden evlenmeye kalkıyorsun madem bu sorumluluğu alacak gücün yüreğin yok...
haklısın. insan aa nasıl yaşamış bunları bu kız diyor.normal gelmiştir insanlara ayrılman doğal olarak
işin içinde olunca bize de normal geliyo bu adamları yaşamak
ama 3. kişiler nasıl çekiyo die düşünüyo iştee
ben bitirdim o konuları, kapadım eski defterleri. korkularım, sadece korkularım var şimdi.Anammm neler neler yasamissin.sen canim...allah kurtarmis cidden. Hepimizin.derdi ayri ama sonuc ayni.. bosverin gecmisi gelecege bakalim,gecti.gitti olan oldu icimizde kopan.kirilan bitti.gitti..... simdi.mutlu olmak ve ayakta durmak.icin daha dik durmaliyiz... tum korkular zamani gelince dogru insanla biter sanki oyle geldi bi an...
bi de böle bizi sömürüp sömürüp sonrada biz aç gözlüymüşüz muamelesi yapmıyolar mı ifrit oluyorum
adamın kumar borçlarını ödedim hem altınlarımla hem maaşımla
bana dediği sen amma paragözmüşsün benle para için evlendin yağlı kapıyı buldun bilmem nee
ne hakla diyebiliyo vicdanını mı rahatlıyo bu herif acaba
bana kıyma almış sucuk almış bunları sayıyo bide
len bende çalıştım dedim kendime baktım senin paranımı yedim te allaam
eski kv zaten deliydi deliiii.ondan onu anlatarak burda kendi parmaklarımı yormaya değmez bile şekerlerTamam ıste sımdı oğlunu dışının dıbınden ayırmasın kendi ogulcugunu Hey Allahım ya cocuğun olursa alacakmış sen kimsin...
aynı işte hepsiii aynıııı........bende korkuyorum işte canımm senin dediğin gibi....korkularrr... oda zamanla cözülür umarımm.umudum varrr.kirayı ilk evlendiğimiz zamanda sallardı ben de gecikince insan içine çıkamıyordum.
ona bırakınca evin elektriği kesiliyordu mecburen ben ödüyordum, zamanla üstüme vazife kaldı.
annem de kızıyordu sen neden ödüyorsun ? ne bicim erkekmiş o. !
ee napayım anacım evin elektiği kesiliyor karanlıkta kalıyorum ben ne yapayım derdim ..
haklısın. insan aa nasıl yaşamış bunları bu kız diyor.
ama yaşanıyor, işin içinde iken anlamıyorsun. sonrasında dışardan bakınca " neden çekmişim ki" diyorsun.
ailemin desteğini alana kadar boşanmadım ben, ne zaman onlardan yeşil ışık geldi bastım davayı ve 20 gün içinde bitti.
ben bitirdim o konuları, kapadım eski defterleri. korkularım, sadece korkularım var şimdi.
bana da sen adını temize çıkarmak için evlendin benimle dedi.
sanki ona ihtiyacım vardı benim böyle birşey için, namussuz adam.
onu sevdiğimi defalarca söyledim, inanmadı ki. sanki karşıma evlilik düşüncesiyle çıkan ilk erkek oydu.
kendine olan güvensizliğini benim üzerimden tatmin etmek istedi, seninkine benzer şeyler yaşadım ben de..