- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
-
- Konu Sahibi kelebekleagac
bencede hersey kocaman bir soru işarti işte..... riskli.... insan herseyi düşünüyor. herkesin karşısına iyi insanlar çıksın inşşallahh,mutlu olalım bizimde hakkımız..Bosanma asamasinda biri olarak yeniden evlenmek bana cok büyük bir yükmüs gibi geliyor.
Insan ister istemez bosanma asamasindayken bile yeniden birileri ile mutlu olabilir miyim düsüncelerine kapiliyor.
Benim üzüldügüm nokta ailemin ve esimin ailesinin cok iyi olmasi, ve esimle benim anlasamamam. Birdaha esimin ailesi gibi insanlar karsima cikmaz diye düsünüyorum, bu sefer kocadan cektim, sonra kaynanadan, belki görümceden belki kayinbabadan cekerim korkusu sardi beni. O yüzden bana cok cok uzak birsey.
Sanki evlilik olmayinca hayat olmayacakmis gibide düsünmemeli aslinda insan. Bizim gibi 30'lu yaslara merdiven basanlar daha cok düsünüyor bence gelecegi, cünkü kendimizi birseylere gec kalmis gibi hissediyoruz belkide. Aslinda yanlis, cok yanlis bir düsünce.
Bence kendinizi zorlamayin. 7 ay kisa bir süre yeni bir iliskiye baslamak acisindan, ben öyle düsünüyorum. Saglikli karar vermek cok önemli, ikinci kere bir yikim yasamamak icin. 2. kez evlenip cok mutlu olanlar var, ama birinci evlilikte olmayan problemler 2. evlilikte cikabilir. Eski esle kiyaslama yapmamak adinada uzun bir süre yalniz yasamak daha iyi, cünkü eski esle kiyaslama yaparken, bu sefer yeni tanistiginiz insanin diger kötü ve birinci esinizde olmayan huylari göremeyebilirsiniz. Birazda sans isi tabi, iyi bilirsin kötü cikar. Allah'tan hayirlisini istemek ve insanin kendine zaman tanimasi lazim bence.
InsAllah cok mutlu olursunuz bundan sonra. Hic bir insan mutsuz olmayi haketmez.
baya uzun süreymiş ben 7.ayda böyle düşünüyorum utandım10 yılda anca kendime gelebildim11.yılda tekrar evlendim ilk evliliğim 1 yıl sürdü ve toparlanmam 10 yılı buldu...şimdi 4 yılı geride bıraktığımıza göre sittin sene iflah olmam.....en iyisi boşamayayım psikolojisindeyim.......
gelen gideni her zaman aratmaz yaa öyle umutsuz olma canım. allah büyüktür bir kapı kapanır hayırlısı açılırmış.... bende senin gibi düşündüm hep ama hayat böyle gitmiyor.. ne demek beni kim ne yapsınn düşüncesii,çok ayıppp hımmm kızdım sana bakkkBende su lafa cok inanirim GELEN GIDENI ARATIR .. su an bosanma asamasinda oldugum sahiz ne kadarda kotu biri olursa olsun mutlu gunlerimizde oldu inkar edemem.. ikinci evlilikten cok korkuyorum.. acaba diyorum ikinci evlilikteki esim birinciden dahami kotu olacak yada birinci evliligimdeki mutluluklar olacakmi ? Sonra diyorum kendi kendime beni kim napsin bu saatten sonra .. bende bu psikolojideyim kimseyi istemiyorum agirlik cokuyo uzerime.. bikmisim usanmisim sogumusum tiskinmisim herseyden.. yanliz kalmak istiyorum ..
Benim evimin eşyaları halen onunla kullandıklarım, valla hiç kimseye vermem, hiç de onunla anım yok.inşallah bizde öyle oluruz, bunlar mutlu günlerin bedelidir inşallah !
benim eskiden kalma bi kaç parça perde ve halı var. birde yatakodası.
onu da evlenirken değiştirmeyi düşünüyorum. diger ufak tefegi de zamanla temizlerim.
domuzun bi kılı kalmış kar kalsın !
imkansız deme canım belki daha iyi bi hayat olacak geleceğinde.....hayat ne sunacak bilmiyoruz....sende iyi olacaksın inan kendine......Boşanma davası açtık adli tatil sebebiyle daha gün almadık. En fazla bi ay sonra bitmiş olucak. Aslında iki ay önce bitti. Şuan yaşadığım acılara bakıyorum da büyük konuşmak istemiyorum sanki imkansız gibi. Çok erken o yüzden böyle düşünüyorsun diyen olucaktır bilmiyorum. Şuan çok korkunç geliyor bana en sevdiğimi geride bırakıp başka bi hayat kurmak. Ama buna mecburumda. Bazen vazgeçmek gerekiyor. Ben yapamam yani. Ama inşallah sen iyi olursun. Seni çok seven biriyle çok iyi yarınlarınız olur. kendine güven , ama şuan çok erken canım.
imkansız deme canım belki daha iyi bi hayat olacak geleceğinde.....hayat ne sunacak bilmiyoruz....sende iyi olacaksın inan kendine......mutlu olacaksın
eşya bahane..bnm yatak odam geldi sadece babamın evine hiçte yatağıma yatarken aklıma gelmiyoo bu yataktanyatmıştık diye....benim hayatımı alt üst eden adamı eşyalarla anamam hiççç hıhhhhhBenim evimin eşyaları halen onunla kullandıklarım, valla hiç kimseye vermem, hiç de onunla anım yok.
uuuuuuuuuu hanzadem noldu sana vayyyAratmasin tabi gelen gideniii
Giden defolup gitti
Gelene de basimizin ustunde yer var
Amaaa bu demek degilki tepemize cikarcazzz
Herkeees ayagini denk alcak
7 ay çok kısa bi süre olduğu için böyle düşündüğünüz inancındayım.Zaman geçtikçe fikirleriniz sakinleşicek,sonra bu sakinlik kendini ''biri olsa iyi olurdu'' lara bırakıcaktır.Neyseki hayat bize her zaman izin veriyor bişeylere devam edebilmemiz için,zaman güzel şey :)
8yıl geçince" niye olmuyor" diye morali bozulmaya başlayacak:)İyi günleri bunlar:)7 ay çok kısa bi süre olduğu için böyle düşündüğünüz inancındayım.Zaman geçtikçe fikirleriniz sakinleşicek,sonra bu sakinlik kendini ''biri olsa iyi olurdu'' lara bırakıcaktır.Neyseki hayat bize her zaman izin veriyor bişeylere devam edebilmemiz için,zaman güzel şey :)
Aynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).eşya bahane..bnm yatak odam geldi sadece babamın evine hiçte yatağıma yatarken aklıma gelmiyoo bu yataktanyatmıştık diye....benim hayatımı alt üst eden adamı eşyalarla anamam hiççç hıhhhhh
hahahah allahh büyük işte öyle tokat atar,eden bulurrrAynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).
Gerçi benim sizlere söyleyeceğim bombam var, ben halen evimdeyim. Benim ex mikrobunun anası babası beni evimden çok çıkarmaya çalıştılar, kapımda psikolojik şiddet uyguladılar, beni aldattığı kadını namuslu ev kızı yaptılar (kadının 2 çocuğunu bile bile), şuan durumları çok kötü 10 gün önce evi terk ettiler, her gün evlerine icra geliyor. Beni çıkarmaya çalışırken kendileri defolup gittiler
Aynen yaagelen gideni her zaman aratmaz yaa öyle umutsuz olma canım. allah büyüktür bir kapı kapanır hayırlısı açılırmış.... bende senin gibi düşündüm hep ama hayat böyle gitmiyor.. ne demek beni kim ne yapsınn düşüncesii,çok ayıppp hımmm kızdım sana bakkktabiki mutlu günler oldu severek evlendik ama bişeyler ters gitti boşandık böyle olmasını istemedik bilemezdik.... soğumak.., o bnde de var..sevgilin olsa unutursun bişekilde ama aynı ev aynı yatak paylaşılmış başka bir erkeğe alışmak imkansız gibi geliyor... sanırım çok sevmek gerekecek yeni birini.onada güvenim yokk eskisini cok sevdimde noldu.... offff karman çormannn... en azından yalnız değilim düşüncelerimde karmaşamda beni anlayanlar var
allahimmmmm ilahi adaletini gostermis iste..... nasil sevindim anlatamam sana.. iste bu canli ornekleri gorunce daha bi umutlaniyorum.. alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....Aynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).
Gerçi benim sizlere söyleyeceğim bombam var, ben halen evimdeyim. Benim ex mikrobunun anası babası beni evimden çok çıkarmaya çalıştılar, kapımda psikolojik şiddet uyguladılar, beni aldattığı kadını namuslu ev kızı yaptılar (kadının 2 çocuğunu bile bile), şuan durumları çok kötü 10 gün önce evi terk ettiler, her gün evlerine icra geliyor. Beni çıkarmaya çalışırken kendileri defolup gittiler
Bu da bugunku halimmmuuuuuuuuuu hanzadem noldu sana vayyyişte böyleee tatlımmm süpersinnn.... değişim ve gelişme varr,umutsuzluk yokkkk
Ben evlilige uzagim suaralar.hicbirsey hissetmedim,yani karsima.jonny deep te gelse oyle ot gibi bakarrdim eminimbir de ilk yorumuma ek olarak şunu diyeyim;
sen bu adamdan mi hoslanmadin, yoksa gecmisinde yasadiklarin yuzunden kendine pranga mi vurdun? bunu da sen bilebilirsin, biz bilemeyiz senin duygu alemini..
ve ben soyle dusunuyorum, o elektrik alinirsa, hoslanma olursa ilk anda, gemis filan kalmaz aklinda.. insan bosandiktan sonra yasayamadiklarini yasayabilme umidiyle istegiyle doluyor, dolayisiyla deger gormek sevmek sevilmek arzusu daha bi artiyor; yani bence oyle.. o nedenle, duygularini iyi tanimla.. hic bi seye mecbur degilsin.. kimbilir, biri cikar gelir, bosandigina ve simdi o kisiyle olduguna sukredersin.. kimse bilemez.. sadece biraz kendini dinle.. Allah hakkinda hayirlisini versin.. suna emin ol, dunyada cok sukur iyi/temiz niyetli insanlar da var
ne kadar evli kaldin? kac yasindasin? calisiyor musun?Ben evlilige uzagim suaralar.hicbirsey hissetmedim,yani karsima.jonny deep te gelse oyle ot gibi bakarrdim eminimcok severek evlendim.cok.asiktim...bosandigimda da cok seviyodum sonrasinda aslinda sadece kendimi kandirdigimi ve kocaman bir oyin icinde oldugumu ogrenince yikildim.ondan kimseye guvenim kalmadi.hayatta tek gorustugum annem babam kardesim ve iki kiz arkadasim var. Akraba arkadas herkesten soyutladim kendimi.arkamdan akrabalarim kocamla bir olup is cevirmis falan.....ondan kimseye inancim kalmadi,istegimde yok......bi yandan da anne olmak istiyorum mutlu olmak sevilmek istiyorum......cok ezik bi.durumm nasip iste rabbim hayirlisini.versin. kotu dusundukce kotu oluyor iyi.dusunelim iyiler bulsun bizi
1,5 yil evli kaldim.evet calisiyorum,30 oldumne kadar evli kaldin? kac yasindasin? calisiyor musun?
1,5 yilda gercek yuzunu iyice gormussundur diye dusunuyorum.. ve yaşın da cok genc.. acele etme kesinlikle hazir degilsen..1,5 yil evli kaldim.evet calisiyorum,30 oldum