2.evlilik düşüncesi,acabalar.

bencede hersey kocaman bir soru işarti işte..... riskli.... insan herseyi düşünüyor. herkesin karşısına iyi insanlar çıksın inşşallahh,mutlu olalım bizimde hakkımız..

baya uzun süreymiş ben 7.ayda böyle düşünüyorum utandım inşallah hep mutlu olunn

gelen gideni her zaman aratmaz yaa öyle umutsuz olma canım. allah büyüktür bir kapı kapanır hayırlısı açılırmış.... bende senin gibi düşündüm hep ama hayat böyle gitmiyor.. ne demek beni kim ne yapsınn düşüncesii,çok ayıppp hımmm kızdım sana bakkk tabiki mutlu günler oldu severek evlendik ama bişeyler ters gitti boşandık böyle olmasını istemedik bilemezdik.... soğumak.., o bnde de var..sevgilin olsa unutursun bişekilde ama aynı ev aynı yatak paylaşılmış başka bir erkeğe alışmak imkansız gibi geliyor... sanırım çok sevmek gerekecek yeni birini.onada güvenim yokk eskisini cok sevdimde noldu.... offff karman çormannn... en azından yalnız değilim düşüncelerimde karmaşamda beni anlayanlar var

Benim evimin eşyaları halen onunla kullandıklarım, valla hiç kimseye vermem, hiç de onunla anım yok.

imkansız deme canım belki daha iyi bi hayat olacak geleceğinde.....hayat ne sunacak bilmiyoruz....sende iyi olacaksın inan kendine......mutlu olacaksın

Benim evimin eşyaları halen onunla kullandıklarım, valla hiç kimseye vermem, hiç de onunla anım yok.
eşya bahane..bnm yatak odam geldi sadece babamın evine hiçte yatağıma yatarken aklıma gelmiyoo bu yataktanyatmıştık diye....benim hayatımı alt üst eden adamı eşyalarla anamam hiççç hıhhhhh

Aratmasin tabi gelen gideniii
Giden defolup gitti
Gelene de basimizin ustunde yer var
Amaaa bu demek degilki tepemize cikarcazzz
Herkeees ayagini denk alcak

8yıl geçince" niye olmuyor" diye morali bozulmaya başlayacak:)İyi günleri bunlar:)

eşya bahane..bnm yatak odam geldi sadece babamın evine hiçte yatağıma yatarken aklıma gelmiyoo bu yataktanyatmıştık diye....benim hayatımı alt üst eden adamı eşyalarla anamam hiççç hıhhhhh
Aynen canım:). Zaten otel gibi kullanıyordu evi, diyorum ki hiç salona girmedi burası temiz:). Biz hep sevgili anacığındaydık. Hiç anımız yok benim güzel evimde:).

Gerçi benim sizlere söyleyeceğim bombam var, ben halen evimdeyim. Benim ex mikrobunun anası babası beni evimden çok çıkarmaya çalıştılar, kapımda psikolojik şiddet uyguladılar, beni aldattığı kadını namuslu ev kızı yaptılar (kadının 2 çocuğunu bile bile), şuan durumları çok kötü 10 gün önce evi terk ettiler, her gün evlerine icra geliyor. Beni çıkarmaya çalışırken kendileri defolup gittiler

hahahah allahh büyük işte öyle tokat atar,eden bulurrr

Aynen yaa
allahimmmmm ilahi adaletini gostermis iste..... nasil sevindim anlatamam sana.. iste bu canli ornekleri gorunce daha bi umutlaniyorum.. alma mazlumun ahini cikar aheste aheste....

bir de ilk yorumuma ek olarak şunu diyeyim;
sen bu adamdan mi hoslanmadin, yoksa gecmisinde yasadiklarin yuzunden kendine pranga mi vurdun? bunu da sen bilebilirsin, biz bilemeyiz senin duygu alemini..
ve ben soyle dusunuyorum, o elektrik alinirsa, hoslanma olursa ilk anda, gemis filan kalmaz aklinda.. insan bosandiktan sonra yasayamadiklarini yasayabilme umidiyle istegiyle doluyor, dolayisiyla deger gormek sevmek sevilmek arzusu daha bi artiyor; yani bence oyle.. o nedenle, duygularini iyi tanimla.. hic bi seye mecbur degilsin.. kimbilir, biri cikar gelir, bosandigina ve simdi o kisiyle olduguna sukredersin.. kimse bilemez.. sadece biraz kendini dinle.. Allah hakkinda hayirlisini versin.. suna emin ol, dunyada cok sukur iyi/temiz niyetli insanlar da var

Ben evlilige uzagim suaralar.hicbirsey hissetmedim,yani karsima.jonny deep te gelse oyle ot gibi bakarrdim eminimcok severek evlendim.cok.asiktim...bosandigimda da cok seviyodum sonrasinda aslinda sadece kendimi kandirdigimi ve kocaman bir oyin icinde oldugumu ogrenince yikildim.ondan kimseye guvenim kalmadi.hayatta tek gorustugum annem babam kardesim ve iki kiz arkadasim var. Akraba arkadas herkesten soyutladim kendimi.arkamdan akrabalarim kocamla bir olup is cevirmis falan.....ondan kimseye inancim kalmadi,istegimde yok......bi yandan da anne olmak istiyorum mutlu olmak sevilmek istiyorum......cok ezik bi.durummnasip iste rabbim hayirlisini.versin. kotu dusundukce kotu oluyor iyi.dusunelim iyiler bulsun bizi

ne kadar evli kaldin? kac yasindasin? calisiyor musun?

Merhaba; ben de 2 yıl önce ayrıldım. Her ne kadar hepimiz farklı nedenlerle bitirsekte, bu sayfada okuduğum kadarıyla benzer şeyleri yaşamışız. Benim eşim de benden 8 yaş büyüktü. O da beni çok kıskanırdı, manyaklık derecesinde. Dışardan bakanlar benim ona x large olduğumu söyleseler de ben onu sevmiştim. Ama o beni sevmemiş malesef. Annesi, ablası, amcası, teyzesi ... Hepsinden çektim. Tabi evliliğim onlar sayesinde ve eşimin bana sahip çıkmaması sayesinde 6 ay sürdü. Çok ağladım hala da ağlıyorum. Ama hayat devam ediyor. Evlilik için erken diyorum kendime. Henüz 27 yaşındayım zaten istediğim gibi biri de karşıma çıkmadı. Fakat gelecekte yalnız kalmak benim en büyük korkularımdan biri. Umarım hepimiz çok iyi insanlarla karşılaşır, yaşadıklarımızın bedelini hayattan alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…