- 13 Ağustos 2022
- 8.783
- 4.451
- 103
- 31
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Düzelme şansı varmı ? hakaret falan ediyor mu ?Dayak yok ama psikolojik şiddet sürekli
23 yaşında daha çok gençsin hadi birinci evliliği yaptın cahildin 2. evliliği yaparken keşke biraz daha düşünseydin. İkinci bir cahilliği asla kabul etmem ailende zaten sana evlenme demiş kendin bir cahilce düşünme yaptın bari onları dinleseydin. Yangından mal kaçırır gibi 23 yaşında 2.evliliğe koşmasaydın hayatını yaşamayı tercih etseydin. Şu saatten sonra boşanmaktan baika çaren yok 2 evlilik yapabiliyorsan kendine tek başınada bir hayat kurabilirsin o halde ailene muhtaç olmadan.Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
genceciksiniz gerçekten çok üzüldüm hadi 18 de bir hata yaptınız ancak 23 yaşınız da neden yapıyorsunuz tek başınıza güzel bir yaşam sürdürmek kendi paranızı kazanmak varken? Yaşınız çok genç hiçbirşey için geç değil evlilik işlerine uzunca bir süre ara verin kariyer yapmaya bakın. Neden susuyorsunuz aileniz sizi silerse silsin sırf onlar üzülecek siye hataı kendinize cehennem etmeye ne gerek var biraz da onlar siiz düşünsün. Eğitim durumunuz nedir? Umarım cocugunuz yokturKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Or.sbu nammusuz haraket değil sanırım sizin için? Adam resmen psikolojik şiddet uygulayıp eve kapatıyor neyin düzelmesi?Düzelme şansı varmı ? hakaret falan ediyor mu ?
Ne güzel işinizde varmış aileye ihtiyaç yok ki en iyisi ayrılıp yeniden bir hayat kurmak. Çalışıp gezip tozmak. İlla evlenmek gerekmezKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Bunla ömür geçmez tabi. Nerden buldunuz bunu internettenmi? Boşanma konusunu actinizmi yazik etmeyin bu şekilde kendinizeKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
17 haziran 2022 de 6 haftalık gebeyim ama kese gorunmuyor diye konuş açmışsın. Dış gebelikmiydiKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Or…hakaret değilmi sizce?Siz her konuda düzelir mi diye soruyorsunuz konu sahibine.Bu elektronik eşya mı ki tamire gitsin düzelsin?,soğuk algınlığı mı ki ilaç içsin geçsin düzelsin?Karakter bu.Karakterini değiştirebilirmisiniz insanların?Kimse kendi istemeğini sürece değişemez ki bu çoook uzun ve sancılı bir süreç.Düzelme şansı varmı ? hakaret falan ediyor mu ?
ikide bir evlenme sebebin nedir? yani 20 yaşında boşanıp 22 yaşında yine evlenmişsin. insan hatalarından ders almalı. bi bekleseydin 25 ten sonraya kadar bir işe falan girseydin.kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Benim yaptığım hatayi yapma cocuk olmadan boşanKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen o…..sun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Başkası için açmış konuyu o zaman17 haziran 2022 de 6 haftalık gebeyim ama kese gorunmuyor diye konuş açmışsın. Dış gebelikmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?