- 27 Ağustos 2022
- 5.587
- 9.396
- 128
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Sen iyi veya kotu evlilik yapinca aile husrana ugramaz. Hayat senin hayatin. Aileler evlatlarini her zaman sevmeli ve affetmelidir. Dusunme bunlariYine onları hüsrana uğrattım diye kendi kendimi yiyiyorum bende isterdim mutlu bir evlilik ama olmadı
Niye evlenmiş öyle düşündüğü bı insanla. Babaları falan geç kafayı yemek istemiyosan boşan bu adamdan.Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Ailen üzülsün sorun yok. Hepimiz hata yaparız. İnşallah bundan sonra ayaklarının üstünde durursun. Bu evlilik sürmez, sürmemeli. Çocuk da yok sanırım. Hiç beklemeyinKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Canından kıymetli mi.Dayak varsa kaç kurtul oradan.Kızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
Annem babanı kalpten götüreceksin ölürse sorumlusu sensin diyor bişey olursa diye korkuyorumAilen üzülsün sorun yok. Hepimiz hata yaparız. İnşallah bundan sonra ayaklarının üstünde durursun. Bu evlilik sürmez, sürmemeli. Çocuk da yok sanırım. Hiç beklemeyin
Sürekli o….. diyor bana yemin ederim hiç bir şey yaptığım yok evden biyere çıkmıyorum neyimi gördü anlaşmıyorum dolardaki kızları benden iyi görüyorNiye evlenmiş öyle düşündüğü bı insanla. Babaları falan geç kafayı yemek istemiyosan boşan bu adamdan.
Dayak yok ama psikolojik şiddet sürekliCanından kıymetli mi.Dayak varsa kaç kurtul oradan.
Dayak yok ama psikolojik şiddet varCanından kıymetli mi.Dayak varsa kaç kurtul oradan.
Yasin genc kendine bunu yapma derim. Git ailenin yanına evet zor olacak ama böyle insanla hayat gecmez ve sakin çocuk yapmaSürekli orospu diyor bana yemin ederim hiç bir şey yaptığım yok evden biyere çıkmıyorum neyimi gördü anlaşmıyorum dolardaki kızları benden iyi görüyor
Tamam sen ol sorumlusu kesinlikle bu lafa inanmasam da. Onlar da evlatlarının sorumlusu oldular farkındalar mı ya ? Bahsettiğiniz durum çok farklı. Eşiniz normal değil. Çocuk yok, yaşınız genç, aileniz olmasa da olur. Girin bir işe çalışınAnnem babanı kalpten götüreceksin ölürse sorumlusu sensin diyor bişey olursa diye korkuyorum
Ne fark eder. Adı şiddet ise ha bedene ha ruha . Yapmayın ya daha birkaç ayda bunlar oluyorsa ileride o bedenen şiddet de yerini bulur merak etmeyinDayak yok ama psikolojik şiddet var
Tamam sen ol sorumlusu kesinlikle bu lafa inanmasam da. Onlar da evlatlarının sorumlusu oldular farkındalar mı ya ? Bahsettiğiniz durum çok farklı. Eşiniz normal değil. Çocuk yok, yaşınız genç, aileniz olmasa da olur. Girin bir işe çalışın
Ne fark eder. Adı şiddet ise ha bedene ha ruha . Yapmayın ya daha birkaç ayda bunlar oluyorsa ileride o bedenen şiddet de yerini bulur merak etme
Bu kadar kısa sürede tanışıp hemen niye evleniyorsunuz ilk travmadan sonra? Haydi 18 yaşında bir hata yaptınız sonradan da mı kimse uyarmadı sizi ailenizden? Ailem asla kabul etmez dediğinize göre demek aile de bağnaz. Cidden Allah kolaylık versin. Senin yerinde olsam iş bulmaya çalışırımKızlar merhaba ben 23 yaşındayım.18 yaşında bir cahillik edip biriyle evlendim şiddet vs 2 yıl sonra boşandım.neyse karşıma 1 yıl önce bi adam çıktı sevdik birbirimizi evlenebileceğim beni seven bir insandı.2 ay önce evlendik ve yine kabus eve kapatıyor resmen beni hiçbir yere gitmiyorum çalışamazsın diyor kendine de hiç bir yere götürmüyor.Çok bunaldım üzülüp içime atıyorum sürekli kavga ediyoruz her kavgamızda bana sen orospusun namus yok sende sürekli eski hayatımı önüme sürüyor kakıyor dışardan kızlar benden daha namusluymuş.Seni hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım utanıyorum senden.Paronayak bide hergün işe gidip gelince biri mi geldi bu eve kim geldi diye hayal şeyler düşünüyor üstüme geliyor.Ona hiç yanlış yapmadım aldatmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum.Dayanamıyorum artık bu adamla ömür geçmez ailem ise bana öfkeli niye evlendin diye boşansam kaldıramaz ailem bu sefer.Her kavgamızda babamı arıyor şikayet ediyor çocuk gibi intahırın eşiğine geldim ne yapacağım şaştım kaldım herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var bu şehirden ne yapacağım yardım edin ailem asla kabul etmez ayrılırsam onları üzmekten çok korkuyorum sırf onlar için eşimin yaptıklarına susuyorum sizde defolup gitmeli miyim
O adamı evden kov.Gitmesi gereken biri varsa o.Şiddet uyguluyorsa gidip rapor al ve uzaklaştırma çıkarttır.Birde şöyle bi durum var kirada oturuyoruz kiranın 1 yıllık peşin ücretini ben ödemiştim şimdi nasıl alabilirim onu ev sahibi verir mi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?