2.evliliğimde hüsran

Ee adamla sevgiliyken anlamadınız mı? Sevgiliyken de kıskanç ve baskıcı değil miydi?
Hadi 1.evlilikte 18 yaşındaydın küçüktünüz. Neden 1.evliliğiniz bitince 2.si için bu kadar acele ettiniz ki? 23 yaş ne ki? Hala evlilik için çok küçüksünüz.
Boşanın gitsin. Bundan sonra da bir süre hayatınıza birini almayın. Bir süre kafa dinleyin, kendinizi geliştirin, çalışın para kazanın. Hemen evlenmek zorunda değilsiniz ki...

Niye evlenmiş öyle düşündüğü bı insanla. Babaları falan geç kafayı yemek istemiyosan boşan bu adamdan.

Ailen üzülsün sorun yok. Hepimiz hata yaparız. İnşallah bundan sonra ayaklarının üstünde durursun. Bu evlilik sürmez, sürmemeli. Çocuk da yok sanırım. Hiç beklemeyin

Canından kıymetli mi.Dayak varsa kaç kurtul oradan.

Ailen üzülsün sorun yok. Hepimiz hata yaparız. İnşallah bundan sonra ayaklarının üstünde durursun. Bu evlilik sürmez, sürmemeli. Çocuk da yok sanırım. Hiç beklemeyin
Annem babanı kalpten götüreceksin ölürse sorumlusu sensin diyor bişey olursa diye korkuyorum

Niye evlenmiş öyle düşündüğü bı insanla. Babaları falan geç kafayı yemek istemiyosan boşan bu adamdan.
Sürekli o….. diyor bana yemin ederim hiç bir şey yaptığım yok evden biyere çıkmıyorum neyimi gördü anlaşmıyorum dolardaki kızları benden iyi görüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli orospu diyor bana yemin ederim hiç bir şey yaptığım yok evden biyere çıkmıyorum neyimi gördü anlaşmıyorum dolardaki kızları benden iyi görüyor
Yasin genc kendine bunu yapma derim. Git ailenin yanına evet zor olacak ama böyle insanla hayat gecmez ve sakin çocuk yapma

Annem babanı kalpten götüreceksin ölürse sorumlusu sensin diyor bişey olursa diye korkuyorum
Tamam sen ol sorumlusu kesinlikle bu lafa inanmasam da. Onlar da evlatlarının sorumlusu oldular farkındalar mı ya ? Bahsettiğiniz durum çok farklı. Eşiniz normal değil. Çocuk yok, yaşınız genç, aileniz olmasa da olur. Girin bir işe çalışın

Ne fark eder. Adı şiddet ise ha bedene ha ruha . Yapmayın ya daha birkaç ayda bunlar oluyorsa ileride o bedenen şiddet de yerini bulur merak etme

Birde şöyle bi durum var kirada oturuyoruz kiranın 1 yıllık peşin ücretini ben ödemiştim şimdi nasıl alabilirim onu ev sahibi verir mi bana

Bu kadar kısa sürede tanışıp hemen niye evleniyorsunuz ilk travmadan sonra? Haydi 18 yaşında bir hata yaptınız sonradan da mı kimse uyarmadı sizi ailenizden? Ailem asla kabul etmez dediğinize göre demek aile de bağnaz. Cidden Allah kolaylık versin. Senin yerinde olsam iş bulmaya çalışırım

Bosandiktan 1yil sonra evlenmek icin aceleniz neydi? Helede bu yasta

Hani 50li yas olur artik neyin ne oldugunu kestirirsiniz beklemek zaman kaybetmek istemezsiniz ikinci bahar istersiniz anlarim
Ama sizin yasta ne bu acele

Bende 20 yasimda bosandim 2. Evliligim 29 bitmesine yakin yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…