2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben sizin gibi anneleri asla anlayamayacağım. Ne demek daha reşit olmayan hayatını kurmamış bir çocuğu koca için bırakmak. Koca yazıda kocadan kızınıza sıra gelmemiş, bir zahmet bundan sonra iyi korunun da anne olmayı.

hiçbişi yapmadı ya sorunda bu. arkdşn beni rahatsız edio sürekli karşıma çıkıo iş çıkışı geldi dedğmde aradı . ya böle böle sölüo ne işin vardı orda die rahatça sordu sonra oda bi yalan uydurdu tmm dedi kapadı bak işi varmş dio bide

şimdi ki eşinle evliyken mi tanıştın
esinimi aldattın da hata yaptım diyorsun

buna net bir cevap versen

Bugün bir Video gördüm. Bir kadin evlenmek icin 3 kizini birakip gidiyor. Kizlarda su anda bir mülteci kampinda yasiyor. Yardim kurumu annelerini bulup telefonda görüstürüyor. Kiz aglamaktan konusamiyor bile. Anneside piskin piskin "Niye agliyorsun?birsey mi oldu?" Diye soruyor. Erkek icin cocuklarini birakanlara hersey müstehak da, ama iste olan cocuklara oluyor. Bende olaylarin böyle gelistigine inanmadim.

Gerçekten aralarında ne tür bir alışveriş olduğunu bilmiyor musunuz?

Hem diyorsunuz bütün apartman yaka paça dövdü. Hem bütün mahalle benim adamı eve aldığımı konuştu. bana musallat olmasın diye istanbul’u terk ettik diyorsunuz ama bana musallat olmasın diye bir kaç defa adamla konuştum diyorsunuz. Hikayede inanılmaz tutarsızlık var.

kızım ananesinde kalıo . ayrıca yaz mevsimiydi sineklik vardı camda . duvara çıkıp sinmiş öle bn görünce biri var burda dedğm an sinekliği yırtıp daldı içeri bnde o an kızımın yanına koşup kapıya koşup apartmana bağırdım yardım edin die o sırada kaçtı komşular yakaladı dövdüler polis geldi ben fenalaştım ambulans geldi

Deli, gözü görmez, ortalığı yıkar bu adamı kendinize koca yaptınız öyle mi? Hayır üstüne bir de marifet gibi anlatıyorsunuz. Nasıl böylesine öfke kontrolü olmayan birine güvenip evlendiniz? E bile isteye evlenmişsiniz sonuçları da sürpriz olmamalı

Ben de hiç inanmadım.
İki seçenek var ya o tanıdıkla ilişkisi vardı konu komşu yakaladı. (2. Eş de ist. terkettiğine göre daha ağır basıyor)
Ya da ilk eşini 2. Eşle aldattı .

buna benzer şeyler müge anlı da çıkıyor yıllar sonra anneyi arayan çocuklar anne başka adamla evlenmek için çocukları esirgeme kurumuna veriyor
yine pişkin pişkin orda iyi bakımdınız diyor
dünyanın en iyi yeride olsa ki bu tartışılır hiç bir şey anne yani gibi olmaz

Biraz önce sıyrılıp kaçtı yazmıstınız ama ?

Ben de hiç inanmadım.
İki seçenek var ya o tanıdıkla ilişkisi vardı konu komşu yakaladı. (2. Eş de ist. terkettiğine göre daha ağır basıyor)
Ya da ilk eşini 2. Eşle aldattı .
Zaten ilk eşle hala nikahı varken görüşmüş 2.eş ile. Durum bunu gösteriyor.

eski eşimden ayrılma safhasındaydım o adam evime girdiğinde ozmn ikinci eşimle tanışmamıştık.
Çok çelişkili konuşuyorsunuz. Bizimle konuştuğunuz gibi kocanıza da böyle konuşuyorsanız inanmaması normal.

Cocuk hala da umrunda degil aslinda. Durum böyle devam ederse belki ilerde ayri bir eve cikarim diyor. Araya yine bir adam girmese tabi oda

Yani resmen ah almışsınız ilk evliliginizden ayrılma nedelerinizi belirtmissiniz .ikinci evliliginizde tam tersi bir psikopat çıkmış karsiniza ..çok yazık olmuş..boşluğa düşecek bir durum yok ayrılmanız gerekiyor..kızını nereye bıraktınız bu arada onu merak ettim ..kendi ailenizin yanına biraktiysaniz onların yanına dönün ..bu kadar zor bir süreçten sonra tek başıniza ayrı bir evde çocuğunuza da verimli olamazssiniz zaten ..

O. sun sen kabul et dedi şoklar içinde okudum. İnsan onuru diye bişey var. Hata üstüne hata yapmışsn. Tamam üstüne bir iftira atılmış olabilir, isteyen istediğini düşünsün önemli olan sen ve kızın dimi? Lütfen destek al şuan hiç sağlıklı düşünemiyosun. O yaratık koca müsveddesine asla dönme.

Eh sekerim evrene cok msj vermissin galiba..himbil koca gitsin vuran kiran gelsin msjin kabul olmus...hiccc oyle darilma gucenme yok evladini duzeni bozulmasin kilifina basinizdan atan bir anneye katiyen saygi duymam..sen annesin hersryden once

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…