2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir cok hata yapar bir insan ama cocuklari bu kadar rahat birakmalarini hic anlayamam.
Iliskisindede tutarsizliklar var. Adam sözde onun icin tüm düzenini bozumus baska sehire gitmiş onun tepkisi:
"hiç istemesemde"
Kilit kelimeler.
Adam düzen bozmus, o hiç istemese de yardımcı olmuş. Vah vah.
Ömür törpüsü gibi valla.

Anlamadım aileniz size düşman değil, gel diyorlar e kızınız da onlarla. Sizi bu kaba adama bağlayan şey nedir? Üstelik adam da istemiyor sizi. Allah aşkına kendinize gelin çıldırdım okurken

Cocuk hala da umrunda degil aslinda. Durum böyle devam ederse belki ilerde ayri bir eve cikarim diyor. Araya yine bir adam girmese tabi oda
ben ilk yorumumda dedim 3.evliliği yapar kızını da yanına almaz yıllar sonra o cocuktan evlatlık ister

ailesi var ne güzel bilmedigin adama sığınmak yerine beni korudu diye git ailenin yanına kızınla hayata direnin ama tercihi bilmedi biri olmud başına bunlar gelmiş doğruysa

"hiç istemesemde"
Kilit kelimeler.
Adam düzen bozmus, o hiç istemese de yardımcı olmuş. Vah vah.
Ömür törpüsü gibi valla.

Hikaye bastan sona tutarsiz. Ve bence konu sahibi de o camdan kisi hakkinda doğruyu söylemiyor. Diyelim ki bir kere "pesimi birak" demeye yanina gittin (iyi cesaret hemi. Sana musallat olan birinin yanina gitmek...), bir kac kere görüsmek niye...

Günah almayayım ama aklımdan geçen adamı konuşmak için veya başka bir sebeple eve aldığı, kız uyanınca camdan girmiş diye ortalığı velveleye verdiği.

Evim zemin üstü birinci kat. Camın yerle mesafesi 5 metre civarı. Eşim evde olduğu halde ne olur ne olmaz diye gece 10 dedi mi camlar kapanır kilitlenir bizim evde. Birinin sinekliği yırtıp eve gireceği kolaylıkta bir evde yalnız bir kadının gecenin bir vakti cam açık takılmasını da aklım almadı.

acaba camdan giren adam eve girdiğinde apartmanda oturuyor birinci kat demek neyse
o adam camdan girmis ya galiba şuan ki koca yanındaydı yoksa nasıl denk geldi ki o anda korudu

Tamamen yalan.
Bir kere gidersin açık alanda buluşur gelirsin.
Birkaç defa görüşmek niye? Sadece adamı cesaretlendirmekten başka bir işe yaramaz.
E ben olsam bende inanmam, ben 23 yaşında bu mantığı kurabiliyorsam 30lu yaşlarındaki adam pek ala bu mantığı kurup inanmayabilir. İnanılacak bir tarafı da yok zaten. Bir eşimle ayrılma aşamasındaydık diyor bir eşim işteydi diyor,sonra adamı yakalayıp dövdüler diyor ondan sazgeçtim mahalleli adamı benim eve aldığımı düşünüyorlar diyor. Saçma sapan hayatlar.

O cümleyi ne anlamda kurdunuz ve neden kurdunuz

Ya zaten adama peşimi bırak demek için buluşmuş olmayı neden hata olarak değerlendirir ki insan. Koskoca istanbulu terkedecek hata mı bu.

Felsefede yalnız kalmayı bilmeyen insanların en omurgasız insanlar olacağı yazar.

Aman yalnız kalmayın o vicdansız gönlünüz sıkılmasın sakın

kızınızı nasıl bırakırsınız siz?

yalnızlığınızı evladınızla doldurmak yerine koca diye ölen sizsiniz.

çok sinirlendim neymiş ev küçükmüş

çalış o zaman büyük ev tut

Koca diye ölüp hizmetçilik yapıyorsun ama kızın için çalışmıyorsun

Umarım kızınız sizin gerçek yüzününüzü erken farkeder yoksa siz 7 kere evlenir 7sindede kızınızı suistimal edersiniz

sizde kişilik karakter vb hiçbirşey göremedim adam zorla yollamasa gitmiyorsunuz

o yüzden o tatlı canınız eninde sonunda yalnızlığı seve seve öğrenecek

kusura bakmayın ama ilkel canlılar bile istenmediği yerde durmaz siz nasıl ölüyorsunuz hizmetçilik yapmak için

sizin gibi insanlar kısırlaştırılmalı evlat bilmezsiniz sadece erkeğe kölelik yapmak istersiniz siz.

onlarda böyle tiksinir işte.

İlk eşinizin ahı tutmuş. Adam kıskanmıyormuş bunu kötü bir özellik olarak yansıtmışsınız. Adamın medeniliği size batmış belli ki hatanızda adamı aldatmışsınız. İstediğiniz özelliklere sahip ponçik adamda size her şeyi razı görüp her şeyi yapmış. Kızını sırf bir adam uğruna geride bırakan kadınında çok iyi biri olduğunu düşünmüyorum

bilip bilmeden mübarek gün günahımı almanıza sevindim hafifledi günahlarım saolun

Ya zaten adama peşimi bırak demek için buluşmuş olmayı neden hata olarak değerlendirir ki insan. Koskoca istanbulu terkedecek hata mı bu.
Değil işte. Ama konu sahibi inatla hatasının bu olduğunu söylüyor. Aklı başında bir insan böyle bir şey için iyi kazandığı işini gücünü bırakıp iş bulup bulmayacağı belli olmayan bir şehre gitmeyi göze almaz.

Allah affetsin kendı düşüncemi yazicam.
Adamla muhtemelen gorusuyordu. Sonra duyuldu. Adamı karısı bosadı. Bunu da kocası.
Fakat o arada sımdı evlendigini buldu kadın. Ve musallat oldu dedıgı adam, senin yuzunden yuvam yıkıldı dıyıp dusman oldu buna.

Aaa kaynanam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…