2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatıorum işte adam bana eski eşimin gidip ona karım benden soğumuş benle yatmıo ayrılcak etcek demesinden sonra yapıştı
Böyle bir olayda kimse ben hata yaptım demez. Siz hata yaptım diyorsunuz, nedir bu hatanız?

Çoluğu çocuğu var diye kızınıza zarar vermeyecek adam size de zarar veremezdi. Kızınızı bırakacak kadar güvenli bulduğunuz bir ortamdan kaçmanız, üstelik kızınızı bırakarak kaçmanız mantıklı değil.

Anlatmadığınız bir şeyler var.

Böyle bir olayda kimse ben hata yaptım demez. Siz hata yaptım diyorsunuz, nedir bu hatanız?

Çoluğu çocuğu var diye kızınıza zarar vermeyecek adam size de zarar veremezdi. Kızınızı bırakacak kadar güvenli bulduğunuz bir ortamdan kaçmanız, üstelik kızınızı bırakarak kaçmanız mantıklı değil.

bu bana musallat olan adamla peşimi bıraksın die önce kendm bikaçkez görştm buda bunu farklı anlatınca ikinci eşime inandıramadım. yalan dolan sölemş sırf bu eşim beni bıraksın die. halbuki ben çabaladım . hatam kendi başıma halletmeye kalkmak oldu

ailem ikinci evliliğime pek taraftar olmadı zaten. eşim hem çok yardımsever sevecen hemde sinirlendiğinde pireyi deve yapıp yorgan yakan biri
eşiniz hiç anlattığınız gibi gelmedi,madem aileniz duurmu biliyor anladığım kadar sahip çıkmışlar
başınızdan kötü seyler geçmiş okudum eksik oturmayan şeyler var öyle olunca inandırıcı da gelmiyor
bu kadar şey üstüne yeni evlilik neden ne aceleniz var
kızınızı yanlız bırakmak neden
bu evlilikte gidişatı hüsran biraz akıllı mantıklı düşünün hata üstüne hata tapmak yerine kızınızla bir hayat kurmuyorsunuz herşey evlilik koca değil

Adamdan şikayetçi olmadınız mı?
Neden rezil olacaksınız ki ? Adam evinize zorla girmiş hiç bağırıp , çığlık atmadınız mı ?
Böyle bir konu da siz nasıl hatalı oldunuz anlamadım.
Konunuza gelince kızınızı nasıl bırakıp gittiniz? Ya o adam kızıma da musallat olur diye düşünmediniz mi ? İnsan asıl kızıma da zarar verir diye götürür kızını yanında.
Şuan ki eşinize gelince de defalarca kovulduğunu evde kalmamalıydınız. Biraz gururlu olun.

O olayda bir tutarsizlik var zaten. Biri zorla camdan evden girse sokak ortasinda linc ederler adami bizim orda (linci onaylamiyorum)

O olayda bir tutarsizlik var zaten. Biri zorla camdan evden girse sokak ortasinda linc ederler adami bizim orda (linci onaylamiyorum)
Bi tane sapık camımdan evime girecek ve ben onun kafasını döküm tava ile patlatmayacağım. Olacak iş değil.

eşiniz hiç anlattığınız gibi gelmedi,madem aileniz duurmu biliyor anladığım kadar sahip çıkmışlar
başınızdan kötü seyler geçmiş okudum eksik oturmayan şeyler var öyle olunca inandırıcı da gelmiyor
bu kadar şey üstüne yeni evlilik neden ne aceleniz var
kızınızı yanlız bırakmak neden
bu evlilikte gidişatı hüsran biraz akıllı mantıklı düşünün hata üstüne hata tapmak yerine kızınızla bir hayat kurmuyorsunuz herşey evlilik koca değil
ozmnlar şuanki eşim sahip çıktı o adamdan kurtardı sadece o dikildi karşısına korudu beni. ne eski eşim yaptı bunu nede başkası. bnde is da kalıp bu adamı kendime bela etmek istemedim. bu eşim sayesinde kurtuldum ama o şerefsiz yüzünden evliliğimden oldum. ayrıca o şerefsiz evime girdiğinde bağırdım çağırdım kızım gördü hırsız sandık korktuk. polis geldi. bütün apartman evire çevire dövdü onu

ettiler zaten bn kapıya çıkıp yetişin die bağırınca komşular koştu o kaçtı yakaladı dövdüler

Bi tane sapık camımdan evime girecek ve ben onun kafasını döküm tava ile patlatmayacağım. Olacak iş değil.
orda kızım bas bas bağrıo ben direk yanına koştum kızımı ordan kapıya kaçtık kızımla imdat die bağrrken sıyrıldı kaçtı

bu bana musallat olan adamla peşimi bıraksın die önce kendm bikaçkez görştm buda bunu farklı anlatınca ikinci eşime inandıramadım. yalan dolan sölemş sırf bu eşim beni bıraksın die. halbuki ben çabaladım . hatam kendi başıma halletmeye kalkmak oldu
Gidip ne dediniz ki adama?

Üzgünüm benim kafamda oturmuyor anlattıklarınız hiç bir şekilde.

aynen ya ekşin ya yalan bir sey var
kızımı bırakmış gitmiş başka şehirde çalışıyor olmak farklı kızı güvende olması için düzenini farklı yerde kurmuş ama burda evlilik var ve hata yaptım diyor
camdan adam içeri giriyor ne cesaret
ya sonrası bu adam.korumus bu adam o anda nerden çıktı da korudu süper kahraman mi
ya evliyken bu adam vardı bilemiyorum nasıl denk geldi olaylar üstüne

aynen ya ekşin ya yalan bir sey var
kızımı bırakmış gitmiş başka şehirde çalışıyor olmak farklı kızı güvende olması için düzenini farklı yerde kurmuş ama burda evlilik var ve hata yaptım diyor
camdan adam içeri giriyor ne cesaret
ya sonrası bu adam.korumus bu adam o anda nerden çıktı da korudu süper kahraman mi
ya evliyken bu adam vardı bilemiyorum nasıl denk geldi olaylar üstüne
eski eşimden ayrılma safhasındaydım o adam evime girdiğinde ozmn ikinci eşimle tanışmamıştık. bn bisüre bu adamla uğraştım sonra ikinci eşimi tanıdım anlatmak zorunda kaldım o dikildi karşısına tehdit etti falan kurtardı çünkü ikinci eşim delidir gözü görmez yıkar ortalığı ilk eşime söledğmde kılını kıpırdatmadı

ozmnlar şuanki eşim sahip çıktı o adamdan kurtardı sadece o dikildi karşısına korudu beni. ne eski eşim yaptı bunu nede başkası. bnde is da kalıp bu adamı kendime bela etmek istemedim. bu eşim sayesinde kurtuldum ama o şerefsiz yüzünden evliliğimden oldum. ayrıca o şerefsiz evime girdiğinde bağırdım çağırdım kızım gördü hırsız sandık korktuk. polis geldi. bütün apartman evire çevire dövdü onu
bende bunu sordum bu adam pat diye nerden çıktı
bu adamı önceden taniyormuydun
supriz şapkadan çıkmadığına göre

bide camdan giren adam var
bide eski koca
bide bu adam
bu 3 adam nasıl denk geldi olaylar üstüne
var bir şeyler

bırak peşimi istemiorum çıkma karşıma küfür ettm hakaret ettm naptysam kurtulamadım
Peki 2.eş ile daha önce tanışıklığınız var mıydı? İlk eşinizdeki rahatlık çok tuhaf. Dünyanın en rahat adamı bile amaaan bişey yapmaz demez bu durumda. Bilmediğiniz yahut bildiğiniz bir şeyler olabilir ilk eş ile sapık arasında. Hata dediklerinizin hiçbiri de hata değil. İlk eşiniz bu olaydan sonra ne yaptı?

bende bunu sordum bu adam pat diye nerden çıktı
bu adamı önceden taniyormuydun
supriz şapkadan çıkmadığına göre

bide camdan giren adam var
bide eski koca
bide bu adam
bu 3 adam nasıl denk geldi olaylar üstüne
var bir şeyler
eski eşimden ayrılma safhasındaydım o adam evime girdiğinde ozmn ikinci eşimle tanışmamıştık. bn bisüre bu adamla uğraştım sonra ikinci eşimi tanıdım anlatmak zorunda kaldım o dikildi karşısına tehdit etti falan kurtardı çünkü ikinci eşim delidir gözü görmez yıkar ortalığı ilk eşime söledğmde kılını kıpırdatmadı

Kusura bakmayın ama camdan biri nasıl başkasının evinden içeri girecek ancak cam çerçeve indirmesi lazım ,kaldı ki bir bağırsanız bütün mahalle ayağa kalkar onun sizin sesinize, İstanbul'dan bahsediyorsunuz, bir telefonla bir sürü polis kapıya dayanır. Kaldı ki bir ihtimal siz doğru söylediniz diyelim. Anladığım kadarı ile kızınız babasında, nikahlı karısına arkadaşı sarkıp eve girmeye yeltenen bir adamla halen görüşen adamın yanına o genç kızı nasıl bırakırsınız. Böyle bir rezillikte tek derdinizinde şimdiki kocanız olması ayrı bir umarsızlık zaten. Dediğim gibi lütfen anne falan olmayın bir daha. Ayrıca bu olay ne ara yaşandı , siz ne ara boşandınızda bu kocanızı buldunuzda sizi korudu. Bence linç yememek için bazı şeyleri gizliyorsunuz.

Ay hiç üzülmedim size.
Bunları yaşarken 18li yaşlarda ergen olsanız bir nebze anlarım ama 30 yaşındaki koca kadının bunları yaşamasının anlamı yok.
Gurur önemli şey ama malesef sizde yok. Siz alışmışsınız kovulup geri gelmeye, şimdi eşiniz bu kadar ciddi olduğu için ayrılmaktan korkuyorsunuz.
Adam size orospu demiş ya orospu demiş.
Siz hala yok dönemem yok 2.defa gitmek o kadar zor ki hikayeler yazıyorsunuz.
Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum.
İlk eş arkanızdan bayağı ah etmiş ki bu duruma düşmüşsünüz.
Sakin sessiz adamı "kıskanmıyoooğ" diye gidip boşarsan peşine sadistin tekiyle evlenirsen olacağı bu.
Tek üzüldüğüm kişi o çocuk, bakın aklı başında davranıp sizin için düzenini bozmamış bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X