2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam da öyle olmuş. Kızını bırakmış ama erkeğinden vazgeçemiyor

Artık koca kadınsınız, onurunuz da olmalı grururunuzda... madem unutamamış yaptığınız hatayı çeksin gitsin. Ezdirmeyin kendinizi. Dön dese de dönmeyin... ne aşkı ne sevgisi su dakikadan sonra. Ailenizin yanında sığıntı gibi hissediyorum dediniz ya bu adamın yanında ne gibi hissediyosunuz. Sizi hırpalayan aşalayan ezen işkence eden hakaret küfür eden adamın yanında nasıl hissediyosunuz? Aşkım aşkım aşkım aşkım.... ne aşkı yaa!!
tavsiyem ailenizin yanında durun bi süre. İş bakın, çalışmaya başlayın. Kendi eviniz olsun, kızınızla vakit geçirin. Bu güne kadar hiç toparlansığınızı düşünmüyorum. Ne zaman kendi işiniz eviniz hayatınız olur başkasının desteği olmadan o zaman toparlanırsınız.

Ettiginizi bulmuşsunuz kiskanmiyo beni erkeklerle konussam sesi cikmiyo diyebdiye alin size kiskanan koca,şimdide bosanmaya kalkistiniz,ve hala seviyorum diyosunuz size o..diyeni seviyorum diyosaniz hic beklemeden bi doktora gidin

o..pusun sen die hakaret etti. değilim dedm. kabul et o sun dedi. karısına o.. sun diyen kişide adam değildir dedm. adam dğilmiyim he diyip gtti bavulu getrdi çabuk hemen toparla gidiosun dedi. gtmicem dedm.
Bundan sonrasini okumadim.
Dibinden ayrilmayin sıkı sıkı tutun adami tamam mi ? Adam da denmez ya. Baska bisey demiyorm.

Bir insan nasıl evladını bırakabilir gerçekten aklım almıyor.
Ne olursa olsun hiçbir sebep bulamıyorum.
Bunu hayat boyu anlayamayacağım.
Ben de anlamadım. kızı büyümüş sandim ama yazını söyledi sonunda hiç dr öyle değilmiş. Bir de küçük dediği oraya sığamam ben dediği ailesine mı bıraktı yoksa babaya mı acaba?

Çok şükür kızınıza sıra geldi...

Sizin ikinci evliliğiniz gibi olmamış bu. İlk evliliğinizden olan çocuğunuzu bile başınızdan atıp, adamın peşine başka şehre gitmişsiniz. Arkanızda kızınızın, saçma sebeplerle boşadığınız eski eşinizin vebali varken mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz.
Bizden teselli istiyorsunuz ama biz böyle görmedik hanım. Benim annemin 3 çocuğu var. Kedi gibi olan kadın söz konusu çocukları olunca pantere dönüşür. Anasın sen. 9 ay karnında taşıyorsun. Hiç mi kokusunu özlemedin. Hiç mi büyümesini kaçırıyorum diye vicdan yapmadın? Sen sabi sübyana acımadın ama neymiş kalbin kırılmış şimdi bizim sana acımamızı bekliyorsun. Dinsizin hakkından imansız gelir derlermiş. 2. Kocan sana hayatının dersini vermiş.

evliliğim boyunca ağladım kızımdan ayrı kaldığım için ama istanbulda yaşadığım kötü olaylardan kızım ve ailem üzülmesn die evlenmek bi nevi o şehri terketmekdi bnm için

ne yaşadığımı bilmiosunuz

Pişman olsa ne olacak? Kusura bakmayın ama bir çocuğunuz var. Çocuk sahibi olmak demek o çocuğun mutluluğunu garanti etmek, buna yemin etmek demek. Bütün konuyu okudum, kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz, benim konuda umursadığım tek şey çocuğunuz. Yok kıskanmadığı için boşanmışsınız yok bilmem ne, bunların hepsi sizin probleminiz. Ama sizin büyük ihtimalle olan baba problemleriniz ve bunun sonucunda kendinizi ezen adamları istemeniz sizin probleminiz, çocuğunuzun değil, şimdi çocuğunuzun size hayatı boyunca anne gözüyle bakacağını düşünmeyin. Kendi güven problemlerinizi kızınıza da geçirmeyin. Ya lütfen kimse o kadar erken evlenip zevkine çocuk yapmasın. Dua ediyorum ki kızınız aklı başında bir kadın olsun. Siz de lütfen bir doktora falan gidin.

ne yaşadığımı bilmiosunuz ilk eşimden ayrılırken ilk eşimin ailece görüştüğümüz arkdşı bana musallat oldu. bunu ilk eşime söledğmde yapmaz öle bişi diyip devam etti görüşmeye. adam gece evime grdi camdan içeri eski eşim gece çalışıodu gece kızımla yatmak üzereydik herkese rezil oldum mahalle adamı bnm eve aldımı konuştu ve o adam yüzünden karakolluk oldum kaçkere karşıma çıktı biber gazı sıktım sonunda bu ikinci eşim sahip çıktı kurtardı beni ondan. ist da kalsaydım daha beter olcakdı

evliliğim boyunca ağladım kızımdan ayrı kaldığım için ama istanbulda yaşadığım kötü olaylardan kızım ve ailem üzülmesn die evlenmek bi nevi o şehri terketmekdi bnm için
Büyükşehiri terkedecek kadar büyük ne yaşanmış olabilir diye düşününce aklıma hoş şeyler gelmiyor. Evlendiğiniz şahıs, belli ki bu durumu hazmedememiş. Daha light 1 erkek tercih etmeliydiniz belki de. Yanlışınız bu olabilir.

Amin saolun

Kızınızı bırakıp gittiğinizde, muhtemelen o da sizin şimdi hissettiğiniz gibi hissetmişti. Üstelik o ne olduğunu bile anlayamayacak kadar küçüktü.

Boşanmış bir anneyim. Erkeksiz de yaşayabiliriz. Çalışabilir, hayatımızı yoluna koyabiliriz. Lütfen arkanıza bakmayın. Sokakta beş para etmez adamın teki o... dese bir hafta kendime gelemem. Size hayat arkadaşınız bunu söylemiş. Belli ki ağzının ayarı yok.

Geri dönmeyi aile evine dönmek olarak düşünmeyin, bir iş bulun çalışın, ayrı eve çıkın hayatınızı kurun. Sizi yargılamıyorum, anlamaya çalışıyorum ve kolaylıklar diliyorum.

Hata sizin hatanız bedelini ne aileniz ne de kızınız ödemeli.
Ama siz kaçıp yeni bir şehre yerleşmişsiniz geride onlar kalmış.
Parçalanmış bir aileden kalan bir evlat
Anne başkasıyla evli
Anne başka sehirde
Elinizden gelen bu muydu gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…