2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızını bir daha kimse için bırakma iş bul çalış durumun düzelince bir artı bir bile bir ev olsa çık tek gayen onu güzel yetistirmen olsun sen daha sonra ne yaparsan yap derim

Cok sey denilirde simdi neyse..
Canlarım kadının çocuğu gördüğü yok ki.
Ancak nafaka için yanında tutar ama o da anneannede kalıyor zaten, umarım nafakayı da anneanne kullanıyordur.
Çocuğu yanına alsa prems kocişiyle nasıl sado mazo ilişkisi yaşayacak

İnsan bir erkek uğruna bırakıp gittiği kızını hiç mi özlemez?

Pirems değil superhero superman mi desem, batman mi desem öyle bir hero

Kızından evladından bir adam için vazgeçmen berbat bir durum.kızın artık seninle bir hayat kurmak istemeyebilir kendi alıştığı düzende devam etmesi daha doğru onu kuracağın hayatta sürükleme,yine biri çıkar karşına yine takılır gidersin kızını bu sefer tamamen kaybedersin.olan olmuş.seni istemeyen birine yapışacağına,hayat kurman daha kolay herşey insan için. Yaşadın ve bitti belki seni daha güzel günler bekliyordur,çalışmayı seviyormuşsun işe girersin hayatını kurarsın,ve bu sana ders olsun asla geçmişini hayatına aldığın insana anlatma. Çünkü seni nereden vuracaklarını çok iyi bilirler.

Bir cok hata yapar bir insan ama cocuklari bu kadar rahat birakmalarini hic anlayamam.
Iliskisindede tutarsizliklar var. Adam sözde onun icin tüm düzenini bozumus baska sehire gitmiş onun tepkisi:

hiç istemesemde yanında oldum destek oldum. hem ev hem dükkana koştum.

Bir cok hata yapar bir insan ama cocuklari bu kadar rahat birakmalarini hic anlayamam.
Iliskisindede tutarsizliklar var. Adam sözde onun icin tüm düzenini bozumus baska sehire gitmiş onun tepkisi:
Daha çok adama yapışmış bırakmamış gibi duruyor.

Bu ulkenin polisi var savcisi var. Polise gidip sikayetci olabilirdiniz. Adamla pesimi birak diye neden konustunuz? Adam pencereden eve girince cigligi neden basip polis cagirmadiniz? Bu kadar olay olmus adamin karisi hic mi duymadi?

Arkadaslar sormus ne yanıt verdiniz gormedım.
Sızın hatanız nerde burda? Bır adam size musallat olmus. Ee sizin sucunuz ne, benım hatam yuzunden demıssınız. Sızın hata ne?

Sızın hatanız nerde burda? Bır adam size musallat olmus. Ee sizin sucunuz ne, benım hatam yuzunden demıssınız. Sızın hata ne?
Adamla birkaç kez görüşmüş, bırak peşimi diye. Hata buymuş.

Hah boyle soyle. Musallat falan.
Gerek yok.

Sözde ilk kendisi halletmek icin adamin yanina gitmis konusmak icin. Hatasi ilk kendi halletmek istemesi olmus

Dedigim gibi cocuk zerre umrumda degil. Adam yesil isik yaksa kosa kosa gider yine
Çocuk burnunda tüttüğü için geri istediğini sanmıyorum. Adam kazıya kazıya evden atmasa daha umrunda olmazdı. Anne babasının evinde sığıntı gibi hissediyormuş ama psikopat bir manyağın yanında kovulsa da gözü var. Dediğin gibi gel dese gidecek. Başından attığı çocuğa muhtaç şimdi, gider bi nafaka artırım davası açar, alır yanına çocuğu ilk kocayı darlar durur çocuğunun anasıyım bize bak diye.

Bütün bunlar eski eşinizin ve kizinizin vebalini aldiginiz için başınıza gelmis olabilir mi. kimsenin ahi kimsede kalmiyor.ah etmese bile Allahin adaleti var kimse kimsenin canini yakmasin.Daha fazla bela başınıza gelmeden sorumlulugunuzun farkına varmaniz dilegiyle.kizinizla ailenize yakın bir evde güzel bir hayat kurun. Çocuğunuzun eğitimine geleceğine odaklanin onun için şimdiye kadar yapamadiklarinizi telafi edin.en büyük aşkınız kızınız olsun.Ben de 2 yıl oldu bosandim 7 yaşında bir oğlum var dünya bir yana oğlum bir yana.oğlumun b.klu donunu bile değişmem kimseye.Ben onun için yaşıyorum... bilmem anlatabildim mi .Rabbim en ufak hataya dusmekten korusun..oğlumun yani benim yanim. Benim yanim oğlumun yani.onu ne zor buldum ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…