2. Evliliğim bitmek üzere

Hicbir seyinizi birakmayin, keske once davranıp siz alsaydiniz altinlari!!!
Siz koysaydınız kasaniza!!!
Ay cok sinir oldum.
Yerinizde olsam şikayetçi olurdum!

Ben de böyle düşünüyorum ama çirkefliğiyle nasıl uğraşacağım onu bilmiyorum ne ben başedebilirim ne de ailem onun seviyesine düşer. Belki de yerimde başkası olsa evdeki altınları götürdüğünde direkt olarak şikayet ederdi Evi soymuş diye inanın bunu da çok düşündüm

Hicbir seyinizi birakmayin, keske once davranıp siz alsaydiniz altinlari!!!
Siz koysaydınız kasaniza!!!
Ay cok sinir oldum.
Yerinizde olsam şikayetçi olurdum!
Offff ki ne offf. Benim altınları almak aklıma bile gelmedi ki ben öyle bir şey yapsam kendisini paralardı anında şikayetçi olurdu paramı çaldı diye çünkü tüm birikimi kendisi yapıyormış gibi davranıyor maaşı daha çok olduğu için benim katkım yok gibi bi havaya girmiş durumda sanki ben maaşımı hayır kurumlarına dağıtıyorum

Siz zaten uyumlusunuz diye bunu yapabilmiş.
Karsisinda benim gibi biri olsaydi, el suremezdi o altinlara.
Çirkinle cirkin olmak lazim!
Hickimseye suncacik hakkimi yedirmem!
Siz de yedirmeyin, uyanik olun.

Yaş 25, 2 evlilik.
2 evlilikte genç yaşta karşı cinsi tanımadan yapılmış.
Neyse olan olmuş. Bir süre kafanızı dinleyin, herşeye dışarıdan bir gözle bakın sonra zaten doğruyu bulursunuz.
yaşı 25. iken ilk evliliğini yapıp 4 ay sonra ayrılmış - ha hiç gerek yokmuş eveti orası ayrı
2 sene sonra bu admala tanışmış, bu sırada kanser tedavisi görmüş
2 sene çıkmışlar
3 senedir evlililer

25 + 7 = 32 yaşında yani. seneler tam değil de yuvarladıysa da 31 küsür filan.

Adamin kafasında hep ayrilik varmış zaten korkusu mal mülk kaybetmek sizi kaybetmek gibi derdi yokmus

Bu evlilik çoktan bitmiş

Evet ben tam anlamamışım. Teşekkürler.

Bu yazdıklarınız evliliğin Çoktan bittiğini gösteriyor. Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama küçük bir erkek çocuğu gibi.

Bence davayı dimdirekt aç kanka abin de avukat olduğu için çok şanslısın hakllarını çatır çatırrr alır. Kocan da billdiğimiz hırsız ve utanmaz bir insan.

Yazık gerçekten gül gibi ailen var neye habire ayrılalım diyorsun hayvan herif otur oturduğun yere ... doktor olmuş ama adma olamamış , adamın gözü aç varsa yoksa para ruh hastası . Paralarını allıp mahkemede münasip yerlerin sokar o abi merak etmeyin

31 yaşındayız. Gerçekten de öyle hayatındaki tüm olumsuzluklarda beni suçluyor çocuk gibi.

babam doktor, annem hemşire bu arada annem her zaman der ki, doktorla evlenicem diyenler iyice bakıp tanımalı, kompleksli olanları çok, orta sınıf aileden gelip paraya tapanları çok , değişik problemleri olan da çok ... kısacası bu yüksek eğitimlidir, aklı başındadır asla demeyin iyice bakıp tanımak gerekiyor. Gerçi siz 3 yıl tanımışsınız ama adam kendini saklamış gayet.

O altınları kendi adına ait kasaya götürürken siz nerdeydiniz?
Gerçekten anlam veremiyorum bukadarda uyur gezer yaşayamazsınız bi evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…