2. Evliliğim bitmek üzere

Çok geçmiş olsun ama bakın geçmiş Allah herkesi feraha çıkarsın yaşanmadan bilinmiyor gerçekten

Öyle bir durumda asla haklarımdan vazgeçmem çünkü tek başıma büyütmek zorunda olduğum bir çocuğum var

Size de çook geçmiş olsun lütfen çok güçlü olun hayata sımsıkı sarılın yaşarken geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor. Bu sizin vücudunuzda bir misafir lütfen onu uğurlayın dualarım sizinle

Ayrılmayı kafasına koymuşa benziyor. Evin yarısının belki de tamamının sana kalacağını düşünüyor o yüzden mal kaçırmaya başlamış sanırım.

Hanımefendi gerçekten ağzım açık okudum tüm yazdıklarınızı Bize bir şey demek düşmez ama lütfem böyle çapulcu gibi bir insanla barışmaya karar verirseniz 40 kere düşünün… yani ağzınızdan “tamam ayrılalım” cümlesi çıktığı anda hemen telefona sarılıp sizin ailenizi araması da çok çirkin. Bu haberi verecek biri varsa oda sizsiniz. Kalkıp kendi ailesini arayabilir sadece ki ne bu acele delirdin mi be adam. Hemen altınları alıp kaçması zaten çok çok çok korkunç… meğer içinde ne kadar eziklik yaşıyormuş. Şunu anlamadım sadece, anladığım kadarıyla isteyerek ve severek evlenmişsiniz. Hangi noktada tartışmalarda sürekli ayrılık lafı açılmaya başladı ve bu maddiyat konuşulmaya başladı. Sürekli bunları dillendirmesi zaten içten içe ayrılmayı düşündüğünü ve altınları, evi nasıl cukkalarım diye planladığını gösteriyor. Bu hale gelene kadar hiç mi fark etmediniz ve oturup konuşmadınız.

Hiç bir mantıklı tarafı yok. Evli kalmanın da bir manası kalmamış. Bence çocuk da küçükken ayrılın.

Benim eski eşi okudum sanki…Benim eski eş de altınlarımı almıştı ama senet vardı ben de, o yüzden ses çıkarmadım ama boşanırken senet çok işime yaradı, adam döndüyse bari senet imzalatın.

Bekarken biriktirdiği para varsa, evin alımında kullandıysa hakkınız yok, o eşinizin kişisel malı. O miktar düşülür kalanı üzerinden 1/2 hak sahibisiniz. Altınlar kime takılırsa onun malı, hepsi kadının değil artık. Erkeğe takılan bilezik gibi kadın kullanımına özgü ise o da kadının. Bence siz yasam haklarınızı bilin, karşınıza çıkacakları şimdiden öğrenin. Eşiniz çok planlı gidiyor bence. Hazırlığınızı yapın boşanma için.

Cok kafayi takmayin caninizi da sikmayin eve aile konutu serhi koydurun hemen altınlarinizi falan alırsınız birakin yuz goz olsun sahitleriniz artsin aile birliğinin bozulduguna dair. Siz bir kusur islemeyin. Yazili tum delilleri saklayin. Hatta somut hatalara itin kendisini.
İlişkinizin sürmeyeceği çok belli o nedenleri bunlari söylüyorum. Mutlaka bosanacaksiniz belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…