• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ekim günü transfer olanlar😊

Arkadaşlar pozitif sonuç alıpta kanama yaşayan var mı aranızda? İkinci kanamamı yaşadım kanama alanı oluşmuş doktor bol istirahat dedi. Oksaparı kullanmaya başlayınca kanama oluyor kesince duruyor kalp atışını duyana kadar oksaparı kullanmayı bıraktık. Bu durumu yaşayan var mı?

Evet tekrar bahçeciye gelicem sanirim önümüzdeki Kasım ayın da adetim de tekrar başlarım uzun zaman vermek istemiyorum şuan hormon yüklü xaten vücudumuz belki daha iyi olur
Kesinlikle katılıyorum en azından belki daha çok yumurta oluşur

Çizgi vardı ama bende de birkaç saat geçtikten sonra çizgi çıkıyordu ama tabiki negatifti sizi çok iyi anlıyorum üzmeyin lütfen kendinizi 2 hafta önce benim de negatifti ağlamaktan nefes alamamıştım ama malesefki alışıyor insan. İnşallah bir dahaki transferde güzel sonuçlar alabiliriz.
İnşallah 🙏 bi daha tüp bebek denemek istemiyor eşim bilmiyorum nasıl bi süreç bekliyor bizi ☹️

Canım tam günü bugünmüydü ki doktorun tahlil istediği gün
Üzülme demek saçmalık elbeltte üzül ama asla vazgeçme hayırlı zman nezmansa ozman olun inşallah 🙏🏼 ❣️
Amin kuzum 🙏 ptesiydi gününde verdiğim tahlil hala çıkmadı biliyo musun ne oldu bilmiyorum. Bunu tedavi olduğum yerde yaptırdım. Nasip bakalım, eşim tüp bebek denemek istemiyor şimdilik. Bi embriyologtan eğitim alacağım sağlıklı embriyo gelişmesi için beslenme yapılması gerekenler vs. Bizimki 2. Gün embriyosuydu ve kalitesi düşüktü. bunu hallederek tedavi olursam şansım artar belki.

Bende dün gittim kalp atışını gördüm ama duymadım😍 1 kasımda kalp atışını duymaya gidiceğiz inşallah🙏🏼😊 allah hepimize sağlık versin 🙏🏼
Çok sevindim maşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🥰 Ben de o günler gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını duymak için. Kaç haftalık dedi doktorunuz

Back