- Konu Sahibi cokbilennur
-
Yok sadece dokunmamış, sinsice yaklaşıp gizlice çantadan çıkarıp çalmış. Konu sahibi emin gibi...çocuk değil sülün Osman mübarek... evlerden ırak
Yani benim akrabam liseye geçmişti. Aslında gayet iyi biliyordur yapmaması gerektiğini ama.. ne diyebilirim. İstekleri daha ağır basmıştır diyeyim.Kıza kızmıyorum zaten daha yaşı küçük.Dediğiniz gibi "alsa " dahi o yaşlarda oluyor, annesinden çok korkuyor, o yüzden cüzdana dokunmadım demiştir. Ama insanların cüzdanını karıştırmaması gerektiğini de öğrenmeli
Yetişkin bir insanın değerli eşyalarına sahip çıkmamasını aklım almıyor. İnsanları zan altında bırakıyorsunuz bir de. Gözümle görmediğim sürece hiç kimseyi hırsız diye yaftalayamam, hele ki özbeöz ablamı. Yaptığınız çok ayıp.tatile giderken takılarımı babamın evine bıraktım.Geldikten sonra bilezikleri aldım , kolyemin olduğu kutu koyduğum yere düştü nedenini hala bilmiyorum o kutuyu sonra alırım diye almadım. Aklıma gelince almaya gittim ama kutu yoktu. (30 bin civarı içindekiler)
Arkanıza dönüp emin olduktan sonra, canım paraya ihtiyacın varsa bana söyleyebilirsin deseydiniz keşke. Hatasını anlardı hem. Annesine söylemeniz hiç hoş olmamış.Görümcemin kızı 8 yaşında. yanıma oturdu ama arkamdan ona dönük. çantama eğildi. daha sonrada cüzdanımın fermuarının kapandığını duydum.
Kız terazi, yine yaptın yapacağını....bir kâtip bir de sen... Doğuştan insan sarrafı mısınız, mossad mı eğitti sizi bacım? Ben salak , zan altında bırakılan garibanlarla empati kurmaktan ileri gidemiyom , olay örgüsü ve motive konusunda çok eksiğim varÜstteki mesajımda da yazdım. Refleks olarak döner yine döner insan.
Sanırım konuda bi suçu başkasına atma var. %90 konuyu eşine okutmak için açmıştır.
Kız terazi, yine yaptın yapacağını....bir kâtip bir de sen...İnsan sarrafı mısınız, mossad mı eğitti sizi bacım?
Sülalede hırsız çok anladığım kadarıylaGeçen sene tatile giderken takılarımı babamın evine bıraktım.Geldikten sonra bilezikleri aldım , kolyemin olduğu kutu koyduğum yere düştü nedenini hala bilmiyorum o kutuyu sonra alırım diye almadım. Aklıma gelince almaya gittim ama kutu yoktu. (30 bin civarı içindekiler)Evimi de koyduğum yerlerin hepsine baktım yok.2 kişiden şüpheleniyorum,biri ablam, diğeri yengem. ikiside babamın evini temizleyen kişiler.İkisine de söylediğimde yengem sadece "kim alır ki günah" dedi ( yengem para delisidir), ablam ise sinirlendi ve kesin o yaptı, pislik aramıza girmez olaydı, herşey beklenir ondan dedi. Abime dediğimde ise benim hanım asla yapmaz dedi ama birgün normal konuşurken eşinden para istediğini ve şaşıracağı bir miktarı kendisine verdiğini, bu parayı nerden buldun dediğinde biriktirdim dedi demişti. O konu öylece kapandı.gitti 2.konu ise bayramda cüzdanımdan param çalındı.Yüksek bir miktar değil fakat sinirimi bozdu. Kimin aldığını bilmiyorum ,görümceme gittiğimizde koltuğa bebek pusetini koydum. bebek kustugu içinde ona doğru oturdum ve çantam arkamda kaldı. ağız mendili aldığım içinde çantam açıktı cüzdanım üstündeydi. Görümcemin kızı 8 yaşında. yanıma oturdu ama arkamdan ona dönük. çantama eğildi. daha sonrada cüzdanımın fermuarının kapandığını duydum.Cüzdanı koltuğa koydu kalktı gitti, 2 gün sonra farkettim ki param yok. görümceme söylediğimde çok sinirlendi, kızım yapmaz zaten eline bile almamış cüzdanını dedi. Kız annesinden korkuyor biliyorum ondan demiştir elimi sürmedim diye ama ben zaten kesin kızın yaptı demedim. Çünkü bayramda başka yerlere de gittik.Anlattığım bir arkadaşım ise keşke demeseydin, sana çok iyiliği dokundu görümcenin dedi. Söylemekle hata mı etmişim ama gerçekten bıktım hırsızlıktan. kimseye güvenemeyecek miyim.
Şu teoriden sonra konu sahibi hiç cevap vermedi nedense?Üstteki mesajımda da yazdım. Refleks olarak döner yine döner insan.
Sanırım konuda bi suçu başkasına atma var. %90 konuyu eşine okutmak için açmıştır.
Sülalede her eve girip çıkabilen tek bir eli uzun olması daha yüksek bir ihtimal değil mi gerçekten? Belki de, ailenin diğer bireyleri de bunu hissetmeye başladığı için açıldı bu konu.....tabii bu da sadece bir teori..... ihtimalleri konuşuyoruz ne de olsa....acaba hırsızlık yaşanan evlere rahatça girip çıkabilen kim var ?Yenge abla görümce yeğen şüphelenmediğiniz kimse kaldı mı? Çok saçma Bi ailede bu kadar eli uzun olması.
Hadi buyurun ahahah
çok sağolun. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun insanın moralini bozan şeyler bu durumlar malesef kiBiraz zaman geçsin gönüllerini alırsınız merak etmeyin
böyle olacağını hiç tahmin edemedim.insanın bazen basireti bağlanır ya sanırım o zamanıma denk geldi. Anneler çocuklarını daha iyi tanır.Duruşundan, bakışından, konuşmasından gerçeği anlar diye düşündümİçinde o miktarda ziynet olan bir kutuyu düşürüp almamanız da tuhaf geldi:) insan beş gramı da olsa sakınır... Para olayını da keşke küçük kıza önce uygun şekilde sorsaymissiniz. Durduk yere iftiracı olmazdiniz
Artık öyle bir kutum yok. şu pahalılıkta kolay kolay da olmaz sanırım.Bir daha içinde 30 bin olan takı kutunuzu düştüğü yerde bırakmazsanız, etrafınızdaki herkesi hırsızlıkla suçlamak zorunda kalmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?