2.defa hırsızlık ve görümcemle aram bozuldu

Kıza kızmıyorum zaten daha yaşı küçük.Dediğiniz gibi "alsa " dahi o yaşlarda oluyor, annesinden çok korkuyor, o yüzden cüzdana dokunmadım demiştir. Ama insanların cüzdanını karıştırmaması gerektiğini de öğrenmeli

çocuğunuz çantadan gizlice cüzdanı alsa, cüzdan sahibi açıp kapatılma sesini duysa ve çantada olması gereken cüzdanı koltuk üstünden alıp çantaya koysa bunlar normal mi? Başkasına ait mal karıştırılır mı?

İlk olay için sizin aracılığınızla herkese tavsiyem kendi anne babamızda olsa büyük miktarları kimseye bırakmamak. Ben anne baba yerinde olsam bu sorumluluğu kabuk etmem zaten. Normal bi hırsızda girebilirdi insanlar durduk yere kendini huzursuz suçlu hissedecekti. Bir de size tavsiyem sadece abla ve ya gelinde şüphelenmeyin inanın hiç alakasız bi şekilde eve giren birisi bile olabiliyor. Anne evinde buna benzer bi şey yaşadık. İnsanın ilk aklına oraya en kolay ulaşabilecek kişi geliyor haliyle ama biz gözümüzle görmediğimiz için hiç kimseye bi şey demedik. Kendimiz de onu direk suçlu olarak atfetmedik. Olaydan neredeyse 20 yıl sonra bir kuzenimiz (o zaman genç ergen başka şehirde yaşıyor ve eve belki sadece 5 dk uğradı) arayıp annemi helallik istedi. Bizim yüzde 1 bile aklımıza gelmeyecek kişiydi bu arada. Demem o ki kimden olduğu belli olmaz. (Yatak odasına girdiğini bile görmedik).

2.olay için bence hatalasiniz, çocuk bu yapmış da olabilir ama her ne kadar ben ona yaptı demedim diyorsanız da annesini aramanız böyle böyle demeniz aynı kapıya çıkıyor. Çocuk bu yapmaması lazım ama bi an belki de yaptı, ya da belki sadece cüzdanın fermuarını açık gördü kapattı. Kız çocuksa cüzdanın modeline bile bakmış olabilir. Bu durumda denk geldiğinde belki suçlamadan çocukla başbaşa bi konuşma yapardınız. Geçen bayram böyle bi şey yaşadım çok üzüldüm gibisinden. Ama arayıp annesine söylemek (ki bayramda kimbilir kaç yere gittiniz) hele ki size karşı yardımı dokunan bir görümce ise iyi bir insan ise hiç olmamış. Görümce size mesafe koymalı bence.

Sonuç olarak her iki olayda da bence hatalariniz daha baskın.

Çocuğun çantadan cüzdanı "gizlice" alması kısmında koptum ben...sizin aile suç çetesi mi? Rahat rahat yankesicilik yapsınlar diye doğan bebelerin kırkı çıkınca başparmaklarini da kesiyo musunuz?

Ben baştan sona sizi hatalı buldum. Sizin hatanız yüzünden herkes zan altında kalmış. Benim evladımı suçlayanla görüşmezdim.
30 binlik kutu yere düşüyor. Tenezzül edip almıyorsunuz. Benim 5 liram uçsa ben peşinden koşuyorum. Yok yeğen çantaya yanaşmış cüzdan sesi gelmiş falan fıstık. Hiç kafanı çevirip noluyor diye bakmadın mı? İnsan cüzdan sesi gelse ister istemez kafasını çevirir.

Konuyu eşiniz okuyor mu? Belki siz bişeyleri birilerine atmak istiyorsunuz eşinizin gözünde.

Teşekkür ederim. Her cümlenizde haklısınız. ilk olaydan sonra 2.ye gereksiz çıkış yaptım belkide o an kız ile konuşmak aklıma gelmedi.

Hep bir şeyleri sonradan fark ediyorsunuz.
O sıra aklınız neden hep devre dışı?

Kutu düşüyor, sonra alirim.
Çocuk cüzdan ile oynuyor , tepki yok.
İki gün sonra aaaa param gitmiş.. zaten çocuk oynamıştı.

Ya hu olaylar yaşanırken aklınız nerede?

küçük çocuk cüzdan karıştıriyor olabilir, hadi gel canım bebeği sevelim bırak çantayı şimdi diyerek dikkatini başka yöne çekmek çok mu zor ?

O an tepki yok.. sonra o nerede bu nerede...

Çocuğun çantadan cüzdanı "gizlice" alması kısmında koptum ben...sizin aile suç çetesi mi? Rahat rahat yankesicilik yapsınlar diye doğan bebelerin kırkı çıkınca başparmaklarini da kesiyo musunuz?
evet hepsi parmaksız. nasıl bir cevap bu böyle. arkam dönükken sessizce alması için ne demeliydim

gözümle görlediğimi belirtiyorum zaten. ama durduk yere de itira atmıyorum. 2 olayda da zarar bana oldu.

Kızın cüzdanımı dokundu, param kayboldu kızın paramı çaldı demektir. Üstelik sadece ses duymuşsunuz. Çok ayıp yaptığınız. Ben olsam bir daha yüzünüze bakmam.

Malınızın kıymetini bilmiyorsunuz. 30 binlik altın düşüyor sonra alırım diyorsunuz şaka gibi. Madem şüphe duyuyorsunuz ona göre hareket edin ortada değerli eşyanızı bırakmayın.

babam yapmaz, sanmıyorum.ona güvendiğim için evine bıraktım zaten.insanlara da kötülük konduran biri değil ,
Abiniz eşim yapmaz, gorumceniz de kızım yapmaz diyor siz onlara niye inanmiyorsunuz. Kendi yakınınız olunca olayın boyutu nasıl değişiyor umarım gormussunuzdur.

Kızın cüzdanımı dokundu, param kayboldu kızın paramı çaldı demektir. Üstelik sadece ses duymuşsunuz. Çok ayıp yaptığınız. Ben olsam bir daha yüzünüze bakmam.
Yok sadece dokunmamış, sinsice yaklaşıp gizlice çantadan çıkarıp çalmış. Konu sahibi emin gibi...çocuk değil sülün Osman mübarek... evlerden ırak

Biri çantanı karıştırıyor ses duyuyorsun ‘ses’.
Dönüpte sen napıyorsun demiyorsun öyle mi?
İnsan o sesi duyunca refleks olarak dönüp bakmaz mi ya
Bence konu sahibi çok dalgın birisi. Parayı kendi bile harcamış olabilir.

İnsan o sesi duyunca refleks olarak dönüp bakmaz mi ya
Bence konu sahibi çok dalgın birisi. Parayı kendi bile harcamış olabilir.

Üstteki mesajımda da yazdım. Refleks olarak döner yine döner insan.
Sanırım konuda bi suçu başkasına atma var. %90 konuyu eşine okutmak için açmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…