- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Inşallah çok mutluyimİnşAllah sağlıklı bir şekilde artar 2 günde bir takip edin değerinizi
Şuan normal demi degerİnşAllah sağlıklı bir şekilde artar 2 günde bir takip edin değerinizi
Şuan normal demi değeri çok düşük değil demi sizcehayırlı olsun gozun aydın^^ cok sevındım adına. 17 degerınden oturu 3 haftalık olma olasılıgı var sımdılık doktor keseyı gorene kadar 3 yada 4 f demesı bısey ıfade etmez. bazen adete yakın yumurtlama ve dollenme olur bu sebebten gecıkme sonucunda 100 den yuksek cıkması gerekırken dusuk cıkar ^^ gun asırı bı kac kez tekrarlat^^ rabbım kucagına almayı nasıp etsın sag sağlım :)
mutluluktan aglamak guzeldırNasıl ağlıyorum varya
valla adetten once 300 400 lerı de gorduuukk adet gecıkmesıne ragmen negatıf denılıp bı kac gun sonrasında pozıtıf olanı da ^^ degerlerın guzel arttıgında hıc bısey olmaz korkma .) hayırlısıyla yarından sonra bıdaha baktır sen :))Şuan normal demi değeri çok düşük değil demi sizce
Inşallah inanamıyorum halavalla adetten once 300 400 lerı de gorduuukk adet gecıkmesıne ragmen negatıf denılıp bı kac gun sonrasında pozıtıf olanı da ^^ degerlerın guzel arttıgında hıc bısey olmaz korkma .) hayırlısıyla yarından sonra bıdaha baktır sen :))
Tekrar sorcam ama 17 çok düşük değil demi yavalla adetten once 300 400 lerı de gorduuukk adet gecıkmesıne ragmen negatıf denılıp bı kac gun sonrasında pozıtıf olanı da ^^ degerlerın guzel arttıgında hıc bısey olmaz korkma .) hayırlısıyla yarından sonra bıdaha baktır sen :))
Değerim 17 iyi demi canı.Gözünnnn aydın canımmm
Normal tabiki canım geç döllenme olmuştur kuzum önemli olan değerin artmasıŞuan normal demi deger
Bence normal kuzum tabi 5n üstünde olması bile umut verici bişey benceDeğerim 17 iyi demi canı.
Evet canimmm sizler iyiki varsınızzzzzNormal tabiki canım geç döllenme olmuştur kuzum önemli olan değerin artması
Evettt sizler ailem oldunuz kocamdan önce sizle paylastimBence normal kuzum tabi 5n üstünde olması bile umut verici bişey bence
3 haftalık hamileyimmmmmmmn
Çok teşekkür ederimmmHadi hayırlı olsun bakalım valla sevindim
Aklına takılan bir şey falan olursa yazabilirsin özelden kuzumÇok teşekkür ederimmm
Cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayida nadip etsin insallah3 haftalık hamileyimmmmmmmn
Test yaptn mi sende canimBi de ben sabah idrarı yapmadım. Üstüne de tam damlatamadım avm deydim. Baloncuk baloncuk koyabildim üstüne bi türlü denk getiremedm
5 gün geçmeye daha yüksek olması lazım diye biliyorum asla yanlış yönlendirmek istemem ama benim adete 2 gün kala 60.47 çıkmıştıEvet kan verdim Beta hcg 1.20 çıktı hamile değilsiniz dedi Ama adetim 5 gün oldu geçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?