- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Evet canım kan ver emin ol hayırlı olsunArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti bugün yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç bu sizce hamilemiyim
Ablaaaa hatirladinmi beniiiEvet canım kan ver emin ol hayırlı olsun
Yok canm valla hatırlayamadım o kadar kişi var ki burda unutuyorumAblaaaa hatirladinmi beniii
Neden hamile ki peki o çizgi düzelecek mi tam cizGi olcak mıEvet canım kan ver emin ol hayırlı olsun
Silik çizgi yeterli canım illa aynı koyuluk gerekmiyor onunda çizgisi silik var ya yaniNeden hamile ki peki o çizgi düzelecek mi tam cizGi olcak mı
Benımkıne de bakar mısın ama ben 2-3 saat once yapıstm suan hafif silik gibi dıkkat etmemstm sılık olacagınaSilik çizgi yeterli canım illa aynı koyuluk gerekmiyor onunda çizgisi silik var ya yani
Resim at bakayım canımBenımkıne de bakar mısın ama ben 2-3 saat once yapıstm suan hafif silik gibi dıkkat etmemstm sılık olacagına
Resim at bakayım canım
Resim at bakayım canım
Akşam kan vereceğimHayırlı olsun kuzum valla çok sevindim hafta sonunu seninle birlikte iple çektim sayılır meraktan
Akşam kan vericem ablamEvet canım kan ver emin ol hayırlı olsun
Yanlız 5dakikaa da cıktı buTestlerde 1 saat geçtikten sonra gecersizdir o ikinci cizgi yarimsaat sonra kendiliginden belirginlesir
Gerçekten mi çok heyecanlandımBu arada hayirli olsun hamilesiniz ama daha cok yenidir en fazla 3 haftaliktie
Sana demedim canim onu az once bi arkadas yazmisya 2 3 saat sonra falan cizgi oldu diye ona yazdmYanlız 5dakikaa da cıktı bu
Erken gebelik testi yaptım bunun üstüne belli belirsiz hemen cıktı ama fotoda belli olmuyorBu arada hayirli olsun hamilesiniz ama daha cok yenidir en fazla 3 haftaliktie
Hayırlı sonuçlar al kuzumAkşam kan vericem ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?