- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Gebelik var ama sanırım değer 40-50 falandır erken yakalamışsınız çizgiyi benimde böyleydiArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti bugün yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç bu sizce hamilemiyim
Ayni durumu yasadm o yuzden suan 2 bucuk yasinda oglusum varGerçekten mi çok heyecanlandım
Tamam canim heyecandan yazıları göremedim özür dilerimSana demedim canim onu az once bi arkadas yazmisya 2 3 saat sonra falan cizgi oldu diye ona yazdm
evet bence hamilesin , hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti bugün yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç bu sizce hamilemiyim
Akşam kan vericem dualarınız benimle olsunevet bence hamilesin , hayırlı olsun şimdiden
Guzel haberini beklyrz canimAkşam kan vericem dualarınız benimle olsun
Şimdi erken gebelik yaptım belli belirsiz yok gibi cıktı ama cıktı yaniGebelik var ama sanırım değer 40-50 falandır erken yakalamışsınız çizgiyi benimde böyleydi
Ben 2. CiZgiye silik mi diye hiç dikkat etmemiştim şimdi kan vermeye gidiyormTestlerde 1 saat geçtikten sonra gecersizdir o ikinci cizgi yarimsaat sonra kendiliginden belirginlesir
Benimkisi mi ablaKuruma çizgisine benziyor canm 10 dk sonra testlere inanma hemen çıktıysa kan vere bilirsin
Yok canm başka arkadaş atmış ya ona dedimBenimkisi mi abla
Hayirlisiyla insallah guzel haber alirsin sendeBen 2. CiZgiye silik mi diye hiç dikkat etmemiştim şimdi kan vermeye gidiyorm
Dua et bana abla akşam herşey belli olcakYok canm başka arkadaş atmış ya ona dedim
Bi de ben sabah idrarı yapmadım. Üstüne de tam damlatamadım avm deydim. Baloncuk baloncuk koyabildim üstüne bi türlü denk getiremedmKuruma çizgisine benziyor canm 10 dk sonra testlere inanma hemen çıktıysa kan vere bilirsin
Tekrarla o zaman canm testiniBi de ben sabah idrarı yapmadım. Üstüne de tam damlatamadım avm deydim. Baloncuk baloncuk koyabildim üstüne bi türlü denk getiremedm
Bence var canm inşallah sağlıkla gelir bebeğinDua et bana abla akşam herşey belli olcak
Çok mutlu oldum şuan ama akşam belli olurBenimde böyleydi hayırlı olsun :)
Ins abla haber veririmBence var canm inşallah sağlıkla gelir bebeğin
Tamam canmIns abla haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?