- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Muayene olman lazim canm bi sknti ckmaz insallahEvet kan verdim Beta hcg 1.20 çıktı hamile değilsiniz dedi Ama adetim 5 gün oldu geçeli
Çok teşekkür ederim canim beta hcg 17 sence nasilCok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayida nadip etsin insallah
3 gunde bir yenile kuzum kan testini 2 hafta gozlem sonra zaten kalp atisini duyurur drunÇok teşekkür ederim canim beta hcg 17 sence nasil
Tamam canim perşembe gideceğim3 gunde bir yenile kuzum kan testini 2 hafta gozlem sonra zaten kalp atisini duyurur drun
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim darisi bebek bekleyenlere insallahTamam canim perşembe gideceğim
Inşallah canimmm Allahım herkese eli ayağı düzgün bebek nasip eylesinRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim darisi bebek bekleyenlere insallah
Ateşim var normalmiRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim darisi bebek bekleyenlere insallah
Ablacım çok ateşim var bide 1 ocakta benim son adet tarihim değer 17 normalmi kimse tam cevap vermedi sana sormak istedimEvet canım kan ver emin ol hayırlı olsun
Ablacım çok ateşim var bide 1 ocakta benim son adet tarihim değer 17 normalmi kimse tam cevap vermedi sana sormak istedim
Bugün adetimdiAdet geçti mi? Sat 1 ocak olduğuna göre daha çok yeni zaten ondan değer normal önemli olan düzenli artması
Peki geç gebelik olabilir mi yani adet olmadan önce hamile kalmış olamaz mıyım5 gün geçmeye daha yüksek olması lazım diye biliyorum asla yanlış yönlendirmek istemem ama benim adete 2 gün kala 60.47 çıkmıştı
Dediğim gibi herkeste farklı olabilir tam adet öncesi zamana döllenme olduysa sonuç odur yada geç döllenme olmuştur ilişkiden sonra 48 saat yaşıyor sonuçta adet gününe denk gelmiştir herşey olabilir 2 gün sonra tekrar git bir kan ver derim şimdi biz ne desek kafa karıştırıcasPeki geç gebelik olabilir mi yani adet olmadan önce hamile kalmış olamaz mıyım
Merhaba yumurtlama tarihinizi biliyorsaniz takip etmesi daha kolay olur. Mesela benim sat 7 ocak ama 16 ocakta erken yumurtladim. 11.gün idrar testinde ayni seninki gibi gördüm ve benim de degerim 16,64 cikti. Hesaplarsak adete 8 gün kala oluyor ama yanlis hesap bence. Her zaman yumurtlama tarihi garantidir. Eğer tarihini biliyorsan normal değerlerin fotografini yukledim bakabilirsin. Eki Görüntüle 2582143Ablacım çok ateşim var bide 1 ocakta benim son adet tarihim değer 17 normalmi kimse tam cevap vermedi sana sormak istedim
Göremedim canimMerhaba yumurtlama tarihinizi biliyorsaniz takip etmesi daha kolay olur. Mesela benim sat 7 ocak ama 16 ocakta erken yumurtladim. 11.gün idrar testinde ayni seninki gibi gördüm ve benim de degerim 16,64 cikti. Hesaplarsak adete 8 gün kala oluyor ama yanlis hesap bence. Her zaman yumurtlama tarihi garantidir. Eğer tarihini biliyorsan normal değerlerin fotografini yukledim bakabilirsin. Eki Görüntüle 2582143
Bende 15 ocakta yumurtladım yani o gundeydi 2 gün önce idrar testinde cooook silik cizgiGöremedim canim
Canim idrardan sonra peçeteyle pembemsi kan gibi geldi eşim hemen acile götürüyor yerleşme kanaması olabilirmiRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim darisi bebek bekleyenlere insallah
Sanmiyorum ama 17 degerde ve pembemsi leke insallah düşük degildir kuzum guzel haber ver bize ve stres yapmaCanim idrardan sonra peçeteyle pembemsi kan gibi geldi eşim hemen acile götürüyor yerleşme kanaması olabilirmi
Serum taktılar beta aldılar 2 saate belli olcak kalcadan iğne oldumSanmiyorum ama 17 degerde ve pembemsi leke insallah düşük degildir kuzum guzel haber ver bize ve stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?