Gebeliğe Hazırlık 2 dakikada gebelik testimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablacım çok ateşim var bide 1 ocakta benim son adet tarihim değer 17 normalmi kimse tam cevap vermedi sana sormak istedim

Adet geçti mi? Sat 1 ocak olduğuna göre daha çok yeni zaten ondan değer normal önemli olan düzenli artması

Peki geç gebelik olabilir mi yani adet olmadan önce hamile kalmış olamaz mıyım
Dediğim gibi herkeste farklı olabilir tam adet öncesi zamana döllenme olduysa sonuç odur yada geç döllenme olmuştur ilişkiden sonra 48 saat yaşıyor sonuçta adet gününe denk gelmiştir herşey olabilir 2 gün sonra tekrar git bir kan ver derim şimdi biz ne desek kafa karıştırıcas ama inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyorum

Ablacım çok ateşim var bide 1 ocakta benim son adet tarihim değer 17 normalmi kimse tam cevap vermedi sana sormak istedim
Merhaba yumurtlama tarihinizi biliyorsaniz takip etmesi daha kolay olur. Mesela benim sat 7 ocak ama 16 ocakta erken yumurtladim. 11.gün idrar testinde ayni seninki gibi gördüm ve benim de degerim 16,64 cikti. Hesaplarsak adete 8 gün kala oluyor ama yanlis hesap bence. Her zaman yumurtlama tarihi garantidir. Eğer tarihini biliyorsan normal değerlerin fotografini yukledim bakabilirsin. Eki Görüntüle 2582143

Canim git tekrar ver kan bence ve muayene ol atesinin olmasida iyi değil guzel.haberlerinj bekliyoruz

Göremedim canim

Canim idrardan sonra peçeteyle pembemsi kan gibi geldi eşim hemen acile götürüyor yerleşme kanaması olabilirmi
Sanmiyorum ama 17 degerde ve pembemsi leke insallah düşük degildir kuzum guzel haber ver bize ve stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…