- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
Kan veerdem kesin çıkar dimi
Tamam canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm
EvetKan veerdem kesin çıkar dimi
Ne zaman çıkarmış sonuç canımKan veerdem kesin çıkar dimi
Evet canm kesin cikarKan veerdem kesin çıkar dimi
saat sonraNe zaman çıkarmış sonuç canım
Hadi inşallah haber ver bizede1
saat sonra
3 haftalık hamileyimmmmmmmnHadi inşallah haber ver bizede
Değerim 17 3 haftalık hanilesin dedi ablaaaaaEvet canm kesin cikar
Reglin ne zamanDeğerim 17 3 haftalık hanilesin dedi ablaaaaa
Hayırlı olsun bu arada canımDeğerim 17 3 haftalık hanilesin dedi ablaaaaa
Gözünnnn aydın canımmm3 haftalık hamileyimmmmmmmn
Yaaa hayırlı olsun kuzum inşAllah sağlıkla kucağına alırsın3 haftalık hamileyimmmmmmmn
2 gün gectiReglin ne zaman
Sağol canimmm değer 17Gözünnnn aydın canımmm
Amin kuzum değer 17Yaaa hayırlı olsun kuzum inşAllah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Yanlış demiş sana gebelik haftası beta ya göre hesaplanmiyor şuan 4+2 oluyor canm2 gün gecti
Tamam ablacımmmYanlış demiş sana gebelik haftası beta ya göre hesaplanmiyor şuan 4+2 oluyor canm
Gözün aydın olsun canm Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsinTamam ablacımmm
hayırlı olsun gozun aydın^^ cok sevındım adına. 17 degerınden oturu 3 haftalık olma olasılıgı var sımdılık doktor keseyı gorene kadar 3 yada 4 f demesı bısey ıfade etmez. bazen adete yakın yumurtlama ve dollenme olur bu sebebten gecıkme sonucunda 100 den yuksek cıkması gerekırken dusuk cıkar ^^ gun asırı bı kac kez tekrarlat^^ rabbım kucagına almayı nasıp etsın sag sağlım :)Tamam ablacımmm
İnşAllah sağlıklı bir şekilde artar 2 günde bir takip edin değeriniziSağol canimmm değer 17
Amin kuzum değer 17
Nasıl ağlıyorum varyahayırlı olsun gozun aydın^^ cok sevındım adına. 17 degerınden oturu 3 haftalık olma olasılıgı var sımdılık doktor keseyı gorene kadar 3 yada 4 f demesı bısey ıfade etmez. bazen adete yakın yumurtlama ve dollenme olur bu sebebten gecıkme sonucunda 100 den yuksek cıkması gerekırken dusuk cıkar ^^ gun asırı bı kac kez tekrarlat^^ rabbım kucagına almayı nasıp etsın sag sağlım :)