- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Muayene etmediler mi ultrasyon falanSerum taktılar beta aldılar 2 saate belli olcak kalcadan iğne oldum
Sanmiyorum ama 17 degerde ve pembemsi leke insallah düşük degildir kuzum guzel haber ver bize ve stres yapma
Yok yarın bakcak doktor hastanede değilMuayene etmediler mi ultrasyon falan
Yani şöyle diyim deger cok dusuk ve sen daha dun ateslendin ustune kanama oldum diyosun yerlesme kanamasi braz boyle olmuyo bide igne yapmislar buyuk ihtimal dusuk tehlikende olabilirYok yarın bakcak doktor hastanede değil
Yani şöyle diyim deger cok dusuk ve sen daha dun ateslendin ustune kanama oldum diyosun yerlesme kanamasi braz boyle olmuyo bide igne yapmislar buyuk ihtimal dusuk tehlikende olabilir
Idrardan sonra demissin acaba idrar yollarindan gelmis olabilir mi pembelik ? Atesin de var ya belki enfeksiyon vardir idrar yollarinda. Idrar yaparken sonunda bi aci hissediyor musun alt karninda? Benim de olmustu da o yuzden soruyorum. Yoksa vajinadan mi geldi kremsi akinti gibi?Canim idrardan sonra peçeteyle pembemsi kan gibi geldi eşim hemen acile götürüyor yerleşme kanaması olabilirmi
Yok akinti değildi afedersin çiş yaptıktan sonra sildim öyle geldiIdrardan sonra demissin acaba idrar yollarindan gelmis olabilir mi pembelik ? Atesin de var ya belki enfeksiyon vardir idrar yollarinda. Idrar yaparken sonunda bi aci hissediyor musun alt karninda? Benim de olmustu da o yuzden soruyorum. Yoksa vajinadan mi geldi kremsi akinti gibi?
Tamam o zaman kesin idrar yollarindan. Gebeligin basinda oluyormus hormonlar degistigi icin. Bende de oldu. Umarim dusundugum gibi cikar. Insallah bebegin sana tutunuyordurYok akinti değildi afedersin çiş yaptıktan sonra sildim öyle geldi
Benim zaten sürekli iltihap olur canim 3 kere taş yüzünden böbrek ameliyatı oldum kurtulamadim iltihaptanTamam o zaman kesin idrar yollarindan. Gebeligin basinda oluyormus hormonlar degistigi icin. Bende de oldu. Umarim dusundugum gibi cikar. Insallah bebegin sana tutunuyordur
Peçeteyle sildikten sonra yanma oldu kasiklarimda sızı olduTamam o zaman kesin idrar yollarindan. Gebeligin basinda oluyormus hormonlar degistigi icin. Bende de oldu. Umarim dusundugum gibi cikar. Insallah bebegin sana tutunuyordur
Bunlari da soyleyin bence acilde. Biliyosunuzdur o zaman sık sık iltihap oluyorsa monurol diye bir ilac veriyolar gebelikte de kullanilabiliyormus. Insallah ilerlemeden gecer enfeksiyon. Ama bebekle ilgili degil kesinlikle moralinizi bozmayin gecmis olsun :)Peçeteyle sildikten sonra yanma oldu kasiklarimda sızı oldu
Arkadasin dedigide dogru olabilir canim sonuc cikmadi demi dahaYok akinti değildi afedersin çiş yaptıktan sonra sildim öyle geldi
Yok kuzumArkadasin dedigide dogru olabilir canim sonuc cikmadi demi daha
Boyle bisey taktılar vitaminmisBunlari da soyleyin bence acilde. Biliyosunuzdur o zaman sık sık iltihap oluyorsa monurol diye bir ilac veriyolar gebelikte de kullanilabiliyormus. Insallah ilerlemeden gecer enfeksiyon. Ama bebekle ilgili degil kesinlikle moralinizi bozmayin gecmis olsun :)
Insallah sonucun yukselmistir kuzum istedigin zaman yaz biz burdayiz stres yapma kendine dualarimiz seninle guzel dusunelim guzel olsun insallah
Boyle bisey taktılar vitaminmis
Sonucun çıktı mı canımMesajın yok cnm
Canim maalesef bebegimi aldılar kimyasal gebelikmisSonucun çıktı mı canım
Ya çok üzüldüm canımmmCanim maalesef bebegimi aldılar kimyasal gebelikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?