Gebeliğe Hazırlık 2 dakikada gebelik testimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yarın bakcak doktor hastanede değil
Yani şöyle diyim deger cok dusuk ve sen daha dun ateslendin ustune kanama oldum diyosun yerlesme kanamasi braz boyle olmuyo bide igne yapmislar buyuk ihtimal dusuk tehlikende olabilir

Canim idrardan sonra peçeteyle pembemsi kan gibi geldi eşim hemen acile götürüyor yerleşme kanaması olabilirmi
Idrardan sonra demissin acaba idrar yollarindan gelmis olabilir mi pembelik ? Atesin de var ya belki enfeksiyon vardir idrar yollarinda. Idrar yaparken sonunda bi aci hissediyor musun alt karninda? Benim de olmustu da o yuzden soruyorum. Yoksa vajinadan mi geldi kremsi akinti gibi?

Yok akinti değildi afedersin çiş yaptıktan sonra sildim öyle geldi

Tamam o zaman kesin idrar yollarindan. Gebeligin basinda oluyormus hormonlar degistigi icin. Bende de oldu. Umarim dusundugum gibi cikar. Insallah bebegin sana tutunuyordur
Benim zaten sürekli iltihap olur canim 3 kere taş yüzünden böbrek ameliyatı oldum kurtulamadim iltihaptan

Peçeteyle sildikten sonra yanma oldu kasiklarimda sızı oldu
Bunlari da soyleyin bence acilde. Biliyosunuzdur o zaman sık sık iltihap oluyorsa monurol diye bir ilac veriyolar gebelikte de kullanilabiliyormus. Insallah ilerlemeden gecer enfeksiyon. Ama bebekle ilgili degil kesinlikle moralinizi bozmayin gecmis olsun :)

Boyle bisey taktılar vitaminmis

Eklentiler

• 20200130_001636.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…