• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocuklu yatılı misafir ve 5 aylık bebeğim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten normal hayatınızda da bu üslupla mı konuşuyosunuz ? Bu başlığı açıp yorum isteyen siz sanane diyen yine siz ????? Sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum zira üslup ve hayata bakış açısı olarak aynı seviyede değiliz .

Size burada konu açıp fikir isteyip sonra “amma uzattın sanane” diyebilecek tarzda insanlarla mutlu günler diliyorum
Fikir yerine nasıl yazılar yazdığını oku sonra üslubun bir tek size neden bu şekilde düşün anlarsınız .. siz fikir verip yorum yapmıyorsunuz kışkırtmaya çalışıyorsunuz kendinde rahat galiba filan demişsin amacın yardım etmekse ne alaka bu yazılar

Tabii huyla da alakalıdır ama yine de bebeğin farklı ortamlarda bulunması taraftarıyım, pandemi nedeniyle evde olmamızın da etkisi oldu. Şimdi tatildeyiz mesela, biraz zorlandık açıkçası.

1 yaşında kızım var, sana tek tavsiyem, bebeğini gürültüye de farklı ortamlara da alıştır. Ben o hatayı yaptım, şimdi yemek seçiyor, her şeyi yemiyor, her yerde uyumuyor, mızmız oluyor. Şartlara uyum sağlayabilen bir bebek olsun sen çok rahat edersin.

Seni çok iyi anlıyorum Benim bebiş bir yaşında bile değildi ve benim kendi arkadaşım, hiç görmediğim eşi ve iki çocuğu ile bize yatılı geldi. İki gece kaldılar. Bak kendi arkadaşım diyorum, hiç istememiştim ama hayır diyemedim. Senin gibi onlar gelene kadar sinir stres oldum. Biz de salonda misafir ettik. Ama üç gün geldi geçti, çocuklar bebişle çok güzel oynadı. Arkadaşım bana hep yardim etti zaten. Yani yola cikmislar artık düşünüp kendini stres yapma üç gün gelir geçer
O üç gün beş oldu kadında bana hiç yardım etmedi heryer heryerde kalıyor çocuğu biZimkini vuruyo kolunu bacağını cekiyo benmkide sürekli agliyo neyse ypck bsyy yok

Kusura bakmayın yorumların tamamını kouyacak vakit bile bulamadım smdi bakabliyorum aşırı yorulmustum dün eşim o da bebek diyo bana yanından ayrilma çocuğun
Esin iyi biri demistim
Ama sanirim sana hic yardimci olmamis…yani bi tarafin isleri yaparken digerinin bebegi avutmasi gerek.. ama bilemem tabii

rahat ve koyduğu koyduğu yerde kaliyo kahve yaptım masaya koymuş çocuğu telveleri on parmakla dokunmuş bizim çocuğu elleyecekti .. benim çocuğu uyutuyorum onunki bağıra bağıra agliyo uyuyan çocuğumun üstüne koşup cimcirmeye calsiiyo filan burdafa ben olumsuzuk diye bunlar oluyo derler şimdi herkes
Benim anlamadığım bunlar eşiniz işteyken bütün gün evde sizinle vakit geçirmeye mi gelmişler? Dışarı çıkıp gezsinler bari o sırada bebeğiniz uyur en azından.

Tabii huyla da alakalıdır ama yine de bebeğin farklı ortamlarda bulunması taraftarıyım, pandemi nedeniyle evde olmamızın da etkisi oldu. Şimdi tatildeyiz mesela, biraz zorlandık açıkçası.
Her haftasonu denize gidiyoruz sürekli anneannesi babaannesi amcaları bize gelirler oynarlar beraber banyo yaptırırız gezeriz yinede hala alistiramadik dışarda denizde çok rahatsız oluyo uyuyamıyorum bintuurlu

Benim anlamadığım bunlar eşiniz işteyken bütün gün evde sizinle vakit geçirmeye mi gelmişler? Dışarı çıkıp gezsinler bari o sırada bebeğiniz uyur en azından.
Onlar olesine gelmişler işte kadın ailesini senede bir kez görüyormuş yurtdışında yaşadığı için daha onu görmeye gitmemiş bize gelmiş ilginç iki çocukla milletin evine gelip beş gün kalmak .. ben asla gitmem kimsenin evine rahatta edemezdim

Ben sizin yerinizde olsam alır çocuğumu evime geçerim muhtemelen yatağını ,sessizliği arıyor . Bunu misafirleri istemedigimden yapmam . Tamamen çocuğun huzuru için . Anne değilim ama önemli olan su durumda bebek değil mi ? Eğer kalicaksaniz da ayıp olur diye düşünüyorsanız yani ( bence ayıbı yok böyle şeylerin de )öle üç çeşit yemek falan yapmayın .Eşiniz yapsın yemeği hatta . Çay ,kahve servisini de misafirler üstlenebilirler .Ya da hep beraber dışarıya çıkın . Bu arada en başında herkes konu sahibini misafir istemiyor diye yargılamis ama kadınin evi 70 metrekare . Ee günlük tutulan daire de küçükmüş zaten .

Ya var ya bu cocugun karakteriyle ilgili.. bi oglum cit desen uyanirdi diger oglum uyurken supurge calistirirdim..kimi
Cocuk arabada huysuZlanir kimiside tam tersi arabada guzel uyur.. bu her zaman alismayla
Ilgili degil
Aslında benim oğlum çok uslu çok güleç tek sorunum dışarda uyuması sesten ve ışıktan hoşlanmıyor uyurken her haftasonu denize gideriz hep perişan oluyor uyusada yirmi dakkada geri kalkar çocuk asla uyumuyor dışarda ne hikmet çözemedim

1 yaşında kızım var, sana tek tavsiyem, bebeğini gürültüye de farklı ortamlara da alıştır. Ben o hatayı yaptım, şimdi yemek seçiyor, her şeyi yemiyor, her yerde uyumuyor, mızmız oluyor. Şartlara uyum sağlayabilen bir bebek olsun sen çok rahat edersin.
Ya bunun bebeğin mizacıyla ve hassasiyetiyle alakası var tamamen. Ben her ortamda uyutmaya çalıştım. Dışarda gürültüde uyuyor mesela ama evde en ufak çıtta uyanıyor. Alıştırmakla ilgisi yok. Bebek uyursa uyuyor, annesi de sanıyor ki ben alıştırdım.

Kusura bakmayın yorumların tamamını kouyacak vakit bile bulamadım smdi bakabliyorum aşırı yorulmustum dün eşim o da bebek diyo bana yanından ayrilma çocuğun
Kendisi ne yapıyor? Yanında ayrılma diye akıl vereceğine kendi baksa ya bebeğe.

O da bebek olabilir ama başında annesi var. Dur, yapma diyip kontrol etmesi gereken o. Siz değilsiniz. En nefret ettiğim kadın modeli çocuğuna her şeyi serbest görüp hiç müdahale etmeyenler. Ben olsam şu durumda arıza çıkarırdım. Diğer anlattıklarınızı alttan alabilirim ama bunu asla.

O üç gün beş oldu kadında bana hiç yardım etmedi heryer heryerde kalıyor çocuğu biZimkini vuruyo kolunu bacağını cekiyo benmkide sürekli agliyo neyse ypck bsyy yok
Ben olsam günlük hayatıma devam ederdim. Sürekli bebeğinle ilgilen, madem babası bakmıyor sen de ev işlerini yapma. Dışardan yemek alıp gelsinler 5 gün dışardan yiyin. Kadına da açık açık derim yetişemiyorum kusura bakma çocuğumla ilgilenmem lazım durmuyor çocuk diye.

Ya bunun bebeğin mizacıyla ve hassasiyetiyle alakası var tamamen. Ben her ortamda uyutmaya çalıştım. Dışarda gürültüde uyuyor mesela ama evde en ufak çıtta uyanıyor. Alıştırmakla ilgisi yok. Bebek uyursa uyuyor, annesi de sanıyor ki ben alıştırdım.
Ben öyle düşünmüyorum, farklı ortamlar görüp yabancılığını üzerinden atınca kendini farklı ortamlarda da güvende hissedip uyuyabiliyorlar, benim fikrim tabii ki.

Ben öyle düşünmüyorum, farklı ortamlar görüp yabancılığını üzerinden atınca kendini farklı ortamlarda da güvende hissedip uyuyabiliyorlar, benim fikrim tabii ki.
İnşallah öyledir. Bebeğim daha 3 aylık benim tabi belki zamanlar alışır.

Bu koca nerde kiz konu sahibi bi cevap ver bize artik.. sen bu kadar action yasarken misafirperver kocisin ne yapmakta?
Napsin misafirlerle ilgileniyo ise gitmedi iş kendi işimiz zaten biz yer tuttuk bizim eve yakın denize yakın bı yerden evimizde pek yatacak yer yok diye tutttugumuz yerde çok küçük ve eskiymis gecede düğün vardı bebeği zor uyuttum sürekli ağladı bugünde ordayız işte öyle .. eşim bebeğe bakmaya yardımcı oluyor bana sağolsun .. biran önce gitselerdi iyydi daha cumaya kadar burdalarmis kaynım BiZede gelin demiş ins onlarada giderler .. eşim ve onlar dün gece gezdiler ben çocuk uyuynca odadan çıkamadım başında bekledim onlar saatlerce takıldılar ben yalnız takıldım gece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back