2. Çocuğum olmuyor belkide hiç olmayacak

evet uzun yıllar d.kontrol hapını bıraktıgım ay hamıle kaldım ki bu dr lara göre imkansız cunku en az 6 ay korumaya devam eder derler , ama ben kaldım çok şükür ,
sonra kv yuzunden dogurmadım şimdide olmuyor , biz tüp bebek bile yaptırdık düşün , ama yok
Kv derken kayınvalidemi nası ya hamile.kaldin aldırdın mi yoksa

Nası yapılıyo bu kür bende deneyeyim.. Rabbim tez zamanda versin inşallah
12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 tatlı kaşığı toz tarçın
12 yemek kaşığı bal
bu üçünü güzelce karıştırıyorsun macun haline getiriyosun. Adetin 2. günü başlayıp 12 gün sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun yemeklerden yarım saat önce falan.

ben 5 gündür içiyorum bakalım fayda gösterecek mi. :)

12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 tatlı kaşığı toz tarçın
12 yemek kaşığı bal
bu üçünü güzelce karıştırıyorsun macun haline getiriyosun. Adetin 2. günü başlayıp 12 gün sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun yemeklerden yarım saat önce falan.

ben 5 gündür içiyorum bakalım fayda gösterecek mi. :)
Çekilmiş çörek otunu nerden bulabilirim canım tarif için çok teşekkür ederim ayricA

Çekilmiş çörek otunu nerden bulabilirim canım tarif için çok teşekkür ederim ayricA
ben normal çörek otu aldım onu kaya tuzu çektiğim tuzlukta çektim. çekilmiş alınması tavsiye edilmiyor etkisi kayboluyor diye. sende öyle yaparsın. yada aktarlarda oluyor diyorlar çörek otu çekmek için alet.

bebeğiniz de yaşınız da daha çok küçükmüş.aceleniz niye ki anlamadım. olur nasılsa daha

X