- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 33
Hadi yallah git kendine başka yerde eğlence bul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yallah git kendine başka yerde eğlence bul
Kv derken kayınvalidemi nası ya hamile.kaldin aldırdın mi yoksaevet uzun yıllar d.kontrol hapını bıraktıgım ay hamıle kaldım ki bu dr lara göre imkansız cunku en az 6 ay korumaya devam eder derler , ama ben kaldım çok şükür ,
sonra kv yuzunden dogurmadım şimdide olmuyor , biz tüp bebek bile yaptırdık düşün , ama yok
12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otuNası yapılıyo bu kür bende deneyeyim.. Rabbim tez zamanda versin inşallah
Çekilmiş çörek otunu nerden bulabilirim canım tarif için çok teşekkür ederim ayricA12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 tatlı kaşığı toz tarçın
12 yemek kaşığı bal
bu üçünü güzelce karıştırıyorsun macun haline getiriyosun. Adetin 2. günü başlayıp 12 gün sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun yemeklerden yarım saat önce falan.
ben 5 gündür içiyorum bakalım fayda gösterecek mi. :)
ben normal çörek otu aldım onu kaya tuzu çektiğim tuzlukta çektim. çekilmiş alınması tavsiye edilmiyor etkisi kayboluyor diye. sende öyle yaparsın. yada aktarlarda oluyor diyorlar çörek otu çekmek için alet.Çekilmiş çörek otunu nerden bulabilirim canım tarif için çok teşekkür ederim ayricA
Sagolasın canım.Allahım sana da en kısa zmnda nasip etsin ins.Dualarımdasınİnşallah canım yaa sende sağlıkla kucağına al inşallah
Kv derken kayınvalidemi nası ya hamile.kaldin aldırdın mi yoksa
Ya acele değilde merak diyelim olacak mı olmayacak mı 1 yıla yaklaştı olmamalı insan ister istemez stres oluyobebeğiniz de yaşınız da daha çok küçükmüş.aceleniz niye ki anlamadım. olur nasılsa daha
İnşallah canım bu arada Pro üye ne demekBitane çocuğunuz var bu kadar üzülüp takmayın bence olursa zaten olur