2. Çocuğu istiyorum olmuyor bakar mısınız hanımlar lütfen

ilk söylediğiniz cümle o kadar ki doğru ki sırf bu nedenden dolayı ileri ki dönem de abiler kardeşleriyle hep çatışma halinde oluyor..birisi 13 birisi 11 yaşında ve hala anlaşamıyorlar...bebek sahibi olana kadar hep aynı düşünüyoruz ama inanın ki her yaşta annelik başka hatta ileri ki yaşta tam kavrıyoruz ki ilk çocuğum da 19 ikincisin de henüz yeni 22 yaşıma girmiştim..10 yıl sonra bir süprizle plansız hamile kaldığımı öğrendim..neredeyse 34 yaşındayım ve tam rahata erdim derken yeniden bebek dedim ama fark şu ki iki çocuğu arka arkaya büyütmek kadar yıpranmıyorum üçüncü de..abileri yardımcı oluyor bana bakıyorlar eşyalarını getiriyorlar oynuyorlar yani bunun da avantajı başka .tek farkı 30'dan sonra doğum ve hamilelik 20'li yaşlarda ki gibi kolay olmuyor..ilk oğlumun ilgisiz kalmış olması da ayrı bir acı..yine de sizin kararınız tecrübemi paylaşmak istedim

Yaaa rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Son beşik tatlı olur . Bugün gittim kontrole ama Dr bir sene bekle olmazsa bakarız erken dedi . Biliyordum böyle olacağını hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…