2. Çocuğu istiyorum olmuyor bakar mısınız hanımlar lütfen

ayazveannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-18
Puanlar
1
Ben sezeryanla 1. Doğumu yaptım. Çocuğum tek kalıyor çocukları görünce seviniyor ve ben ve eşim çocukları çok seviyoruz. İki tane istiyoruz hayalimizdeki de bu zaten. Yaşları yakın olursa birlikte büyürler diye düşünüyoruz ama üç dört aydır istiyoruz ve olmuyor. Adet gecikmesi oluyor kesin bu defa oldu diyorum test çizgisi bir tane oluyor.korunma yok bundan dolayı üç dört aydır olmuyor diyorum
Olur daha demeyin nasıl anlatım bilemedim ama yok yani kısaca. Bu konularda geri ve cahilim. Araştırma yapsamda doğru düzgün bir bilgi edinemedim. Acaba sezeryan esnasında ameliyatta doktor rahime yanlış mı müdahale etti saçma demeyin lütfen aklıma bu geliyor sadece sizce neden olabilir? BU ARADA ADET DÜZENSİZLİĞİ DE VAR

Son düzenleme:
Hayır canım sezeryandan olduğunu düşünüyorum ondan sonra kontrollere gitmediniz mi zaten bide zaman daha az 4 ay ya 6 aya kadar bekle stres yapma düşünme Allah hayırlısını nasip etsin baktın 6 ay oldu olmuyor ondan sonra bi kadın doğum polikinliginden randevu oluşturur durumu söylersin ona göre sana takviye bişeyler verir

İlk cocugunuz ilk denemede mi oldu ?

Kontrole bir defa gittim oda dikislere bakmak istedi Dr. Ondan sonra iyisin dedi dahada gitmedim hiç

Kontrole bir defa gittim oda dikislere bakmak istedi Dr. Ondan sonra iyisin dedi dahada gitmedim hiç
Canım senede bir seansta testi istiyor doktorlar ama herhangi bi sorunun oluşmadıgı için iyi ben polikistik över olduğum için sık zamanlarda kontrol yaptırıyorum

Evlendikten sonra bir ay içinde hamile olduğumu öğrendim
Tamam o zaman rahminiz dollenmeye hazırdır şuan mevsimsel olabilir, kilo almış /vermiş olabilirsiniz, emziriyorsaniz vücudunuz kaliteli yumurta uretmemis olabilir ah vah edip telaslanmak için çok erken. Bir kadın doğum doktoruna gidip 2. Çocuğu istediginizi kontrollerinizi yaptirmak istediğinizi belirtin belki folik asit başlayacaktır.

Adet düzensizliği de var bende sorun olsa ilk çocukta olurdu bu sebep olmZz demi

Adet düzensizliği de var bende sorun olsa ilk çocukta olurdu bu sebep olmZz demi
Nasıl olmaz ilk cocukta belki de denk geldi yumurtanın catladigi güne vurdu. Doğumdan beri hiç doktora gitmemek akıl karı değil ki ? Kusura bakma çocuk istiyorsun bir gün bile doktora gitmemissin Allah aratmadan nasip etsin de sen de biraz cabalasan mi ? Nasılsa çocuğumuz oluyor diye senin bütün ömrünü etkileyecek düzensizliğine çözüm bulman çocuktan daha önemli.

Yok gerek duymadım. Doktor bir sene dolmadiysa normal bir zaman diyor
Bi çocuğumuz var sorunumuz yok die düşünmeyin ilk çocuğum normal oldu ikinciyi tüp bebekle bulduk .
Doktora gitmeden kendı kendınıze teşhis koymayın adet düzensizliği çoğu olumsuzlugun en büyük habercisi gibi bişey bu arada.

Adetiniz düzensiz de olsa ilk çocuğunuzda ovulasyon ve ilişki denk gelmiş, olmuş. Madem telaşlanacaksınız gidin doktora. Ama herkes ilk aydan gebe kalamıyor, 3-4 ay üzülmek için erken.

Biz de ikinci cocugu istiyoruz. Ben hamile kalmama ragmen hep dusuklerim oldu. Hala ugrasiyorum

Ya haklısın da evlendim bir ay içinde hamile kaldım e ben napim Dr niye sorun olmadı mı diyim . Şimdi de çocuğum bir yaşında emmeyi altı aylıkken bıraktı. Üç dört aydır düşünüyoruz çocuk o doğana kadar bu kendini toplar ikisi. beraber büyür diye. Dr gitmek için tıbbi olarak erken olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü çevremdeki bir kaç tanıdık insanlara bir sene deneyin bir sene den önce zaman normal bir zaman dilimi demiş . İstiyorum üç aydır desem normal diyecek banada. Âdet düzensizliği bekarlkktan berli var . Hep on gün bazen 14 gün gecikiyor. Hiç Dr gitmedim. Gitmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim bu bilgi için en kısa zamanda gideceğim

Benim de sizin gibi adet düzensizliğim var hem de acayip düzensiz.
1.doğumum aniden sezaryan oldu. 4yaşına gelince 2. düsündük ki öncesinde korunuyorduk kondom ile. 6ay olmadı 6.ayın sonunda oldu. Yani demem o ki denk gelmemiş olabilir. Bence kötü seyler düsünmeyin akışına bırakmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…