Yalnız kızıma hamileyken bi tane kadın bana da aynısını demişti yanımda annem vardı senin oğlun var ama ben başında bir nur ışığı göremiyorum demişti:) hep diyorum maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadındır çünkü böyle erkekleri yine bizler yetiştiriyoruz.Ben kızıma hamileyken kadının biri olsun olsun eli kolu tam olsun da demişti :)))) kadının bunu yapması ayrı bi olay valla
Aynen. Halbu ki kız çocuklar kadar babasına düşkün kim var. Kızımla babası birbirilerine aşıklar resmen. Kıskançlığımdan ikinci bebeğim erkek olsa diyorum iki evladı da tadayım diye aöa böyleleri gelince inşallah dört kızım olur diyorum :)Yalnız kızıma hamileyken bi tane kadın bana da aynısını demişti yanımda annem vardı senin oğlun var ama ben başında bir nur ışığı göremiyorum demişti:) hep diyorum maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadındır çünkü böyle erkekleri yine bizler yetiştiriyoruz.
Ben de aynı şekilde kızım ve eşime baktıkça hayret ediyorum böyle bir düşkünlük nasıl olabilir diyeAynen. Halbu ki kız çocuklar kadar babasına düşkün kim var. Kızımla babası birbirilerine aşıklar resmen. Kıskançlığımdan ikinci bebeğim erkek olsa diyorum iki evladı da tadayım diye aöa böyleleri gelince inşallah dört kızım olur diyorum :)
Türkiyeye gelme gibi durumunuz yok mu? Hem daha iyi anlarsınız. Benim arkadaşım 3 sene tedavi gördü ve üçsenenin sonunda sadece tuplerinden birinin tıkalı olduğunu öğrendi şimdi bir kızı var.bir bilsek cnm.yurtdisindayim her doktor farkli sey soyledi.dil sorunu da var ben pek anlamiyorum.
son tup bebek dktru ikimizdede yavaslik oldugunu soyledi.bakalim insallah bayram sonrasi tedaviye tekrar baslarim.
amin insallah cnm sagol
gercekten nasil ureme oluyor bunu bile bilmeyen insanlar bari rabbimin verdigine sukretsinler .
bu cok buyuk bir sukur sebebidir bence.1 iliskiyle hamile kaliyorlar.saatin gununu bile hesaplayip yillarca doktor doktor geziyoruz bir evlat kokusu icin.bu ne kadar aci.yasamayan BILEMEZ...
Allah kocanıza akıl fikir vicdan versin diploma değil.
Allah hanenize kız evladını uygun görmüş nasip etmiş.. Kayınvalidenizin tepkileri yersiz töbe haşa Allahu Tealadan daha mı iyi bilecekmiş.. Siz kim ne derse desin boşverin bebeğinize odaklanın.. Kız yada erkek onlar bize rabbimizin emaneti.. Biz emanetçiyiz bu dünyaya gelmeleri için bir aracı..Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
Yalnız kızıma hamileyken bi tane kadın bana da aynısını demişti yanımda annem vardı senin oğlun var ama ben başında bir nur ışığı göremiyorum demişti:) hep diyorum maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadındır çünkü böyle erkekleri yine bizler yetiştiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?