2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

Hic kafana takma tika kullagini önce.bende ayni seyleri yasadim cok kirildim simdi ikinci kizim cilvenaz babasini köpek gibi gezdiriyor pesinde resmen kizina asik bir baba o hamileyken bana soylediklerini hatirlatinca duymamazliktan geliyor beni..bilsem yine boyle olacak ucuncuyude yapalim oda kiz olsun diyor..

Ben kızıma hamileyken kadının biri olsun olsun eli kolu tam olsun da demişti :)))) kadının bunu yapması ayrı bi olay valla
Yalnız kızıma hamileyken bi tane kadın bana da aynısını demişti yanımda annem vardı senin oğlun var ama ben başında bir nur ışığı göremiyorum demişti:) hep diyorum maalesef kadının en büyük düşmanı yine kadındır çünkü böyle erkekleri yine bizler yetiştiriyoruz.

Ayy kız evlat ne büyük nimet bunu bir anlasalar artık. Benim de ilk bebek eşim kız olsun istiyordu ama erkek olacak hissediyorum dedi ve haklı çıktı. Benim için hiç farketmiyor önemli olan sağlıklı,imanlı,merhametli,vatana millete hayırlı olması. Bir de eşyalarını alırken hep gözüm kız eşyalarında kalıyor.
Şunu da belirteyim siz de kızınız da çok şanslı biz 4 kız 2 erkek kardeşiz. Kız kardeş gibisi yok. Siz hiçççç tınlamayın onları.

amaaaaannn 1 aya toparlar salla gitsin
benim eşimde 4 erkekler ve benim cocugum her iki tarafın da ilk torunu olacak
kv cok dua etti kız olsun diye eşim cok istedi kız olsun, hatta dr erkek dediğinde
- yok yaaa kızdır o bi daha baksın , yok ya pipi değildir
3cü muayene 3cü kez erkek dediler üzüldü

şimdi oğlum bir gülüyor eşim bin gülüyor, öğrendimki her oto b.ku takmıcan anacım
onlar kudursun dursun sen bacak bacak üstüne at keyfine bak :)

Çok afedersiniz Allah'ım bana günah yazmasın,ama böyle öküzler hiç baba olmayi haketmiyor gerçekten

Aynen. Halbu ki kız çocuklar kadar babasına düşkün kim var. Kızımla babası birbirilerine aşıklar resmen. Kıskançlığımdan ikinci bebeğim erkek olsa diyorum iki evladı da tadayım diye aöa böyleleri gelince inşallah dört kızım olur diyorum :)

Ben de aynı şekilde kızım ve eşime baktıkça hayret ediyorum böyle bir düşkünlük nasıl olabilir diye şimdi oğluma hamileyim fakat 2.bebeğimin başta sağlıklı olmak üzere yine kız olmasını çok istemiştim çünkü kız kardeşe sahip olmak gerçekten çok güzel bişey. Eşime hep diyorum mecburen 3.yü de yapıcaz yine kız olana kadar devam Allah her şeyden önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkese.

Ne çıkıyorsa bu hafizlardan cikiyor boyle dusunen insan bile değildir

bir bilsek cnm.yurtdisindayim her doktor farkli sey soyledi.dil sorunu da var ben pek anlamiyorum.
son tup bebek dktru ikimizdede yavaslik oldugunu soyledi.bakalim insallah bayram sonrasi tedaviye tekrar baslarim.
Türkiyeye gelme gibi durumunuz yok mu? Hem daha iyi anlarsınız. Benim arkadaşım 3 sene tedavi gördü ve üçsenenin sonunda sadece tuplerinden birinin tıkalı olduğunu öğrendi şimdi bir kızı var.

Saglikli olsun demiyorlar da erkek erkek diye tutturuyorlar. Allah islah etsn ne diyim.

Allah kocanıza akıl fikir vicdan versin diploma değil.

Rabbim tez nasip etsin inşallah sizede..

Haklısınız evliliğimin yeni dönemlerinde bir gebelik yaşamış akabinde iş sebebiyle kısa bir çelişkiye düşmüştüm.. Acaba ne yaparım diye.. Doktora gittiğimde aynen söylediği şeyi yazıyorum.. Siz şu kapının ardında ne evlat özlemiyle yanıp tutuşan insanlar var biliyor musunuz dediğinde, birden silkelendim. Çok haklıydı ama ben o an bunu akıl edememiştim. Oda da çıktığımda şükrettim.. Neyse kısmet olmadı düşükle sonuçlandı.. Buda bana ders oldu.. Aradan geçen yıllarda sıkıntılı 2 gebelik daha yaşadım. Zordu ama bu zamanda çok şey öğrenmiş oldum.. Haklısınız yaşamadan hiç birşey bilin miyor.. Şuan kızım için ve dünyaya gelmek için hazırlanan diğer kızıma şükrediyorum. Ve her gün olmayanlar için dua ediyorum.. Rabbim tez zamanda çare ol ve isteyen her kulun evlatsız bırakma diye..

Allah kocanıza akıl fikir vicdan versin diploma değil.

Vicdansız diyemem belki.. Yaptıklarını ve yaşattıklanı bilirim hakkını yiyemem sadece çevre doldurusu bu noktaya getirmiş durumda

Allah hanenize kız evladını uygun görmüş nasip etmiş.. Kayınvalidenizin tepkileri yersiz töbe haşa Allahu Tealadan daha mı iyi bilecekmiş.. Siz kim ne derse desin boşverin bebeğinize odaklanın.. Kız yada erkek onlar bize rabbimizin emaneti.. Biz emanetçiyiz bu dünyaya gelmeleri için bir aracı..

Kadın belirlese ne olur ?.
Işte düştüğümüz duruma bakın , cahiliye devrini yaşıyor gibi bir de savunmalar bulunuyor " ee ama kromozom ..."

Bu durumun okumakla, hafizlikla ilgisi yok. Belli ki dolduruşa gelmiştir, bir anlık gaflete düşmüştür.
Hevesiniz kırılmasın. Dolmayin eşinize karşı.

Insan işte, erkek olsa kız olsun ister,kız olsa erkek.
Evladı oluyor işte daha ne olsun, Rabbim bu güzelliği lutfetti diye şükür etmeyi unutuyor.
..................
Yaşadığım şehirde çok yakın bir zamanda olan bir olay geldi aklıma.
3 evladı var adamın. 2 kız bir erkek. Erkek evladı bir başkaymış onun için.
Çok küçük yaşlarda evkendirmis kızlarını maddi kulfetten kurtulmak için.
Uzatmıyorum ; 3 ay önce oğlu tarafından öldürülmüş.

Allah evladın hayırlısını versin.

Sana katılıyorum.. Bir anne evladına kız yada erkek ne verirse karşılığını onu alıyor yada annesinden aldığını eşinden bekliyor.. Çoğunluk bu ne yazıkki

Cehalet baki bunda desene.of bu kvler

Hafiz olmus ama insan olamamis.. esiniz bosuna okumus.. ha erkek ha kiz ne farkeder.. manyakmidir nedir..

Yine bir padişah soyu vakası sanırım Soyisim yürüsün durumu
Sıkma canını bir kız evlada kız kardeş her zaman lazım Peygamberimizin kız çocuk için dediklerini hatırlat hafız beye. ..Sağlıkla kucağına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…