2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

o kadar erkek istiyorduysa bassın parayı gitsin embriyo cinsiyet seçimi yapsın. daha genetik nedir bilmezler kalkıp ürerler.. söveceğim de sana kıyamıyorum.. yat kalk dua et allah akıl fiir versin kocan olacak herife.

Bi kızım daha olcanı bilsem hiç durmam hemen doğururum:anneadayı:
Ama bazı hasta zihniyetliler böyle Malesef :( tabiki insan ister değişik olsun ama böylede olmazki:110:

aynen oyle cnm yazdiklarin ayni benim hikayem.
*cok istiyoruz bir cocugumuz olsun hayirli saglikli olsun.nasip iste...
*babamin 3 kiz bir oglu var."keske o oglumun yerine 10 kiz daha olsaydi.kizlarim boynuma sarilinca derdimi bile unutuyorum.iyiki varlar "diyo.
*ayni sekilde dedeminde 5 oglu 3 kizi vardi.olumune kadar kizlari bebek gibi baktilar dedeme...

insanlar çok yanlış düşünceye sahip malesef. .
belki bir oğlu olacak ama çok vefasız olacak hayatından bezdirecek..
demekki allah sana kızı hayırlı görmüş..
bebekler allahın bir mucize si. .
size allah mucize vermiş hemde ikinci kez..
ne kadar sanslisiniz bir bilseniz. .
dün eşimle de konuşuyorduk bu konuyu insanlar farkındami acaba bir mucizeye sahip olduklarindan diye. ..
bizim için hiç gerçekleşmesi zor olan mucize onların avuclarinda ama şükür etmiyorlar. ..
rüyamda gördüm dün gece hala etkisindeyim. .Rüyada bile bebeğimiz in olması beni mutlu ederken allah onlara gerçekten vermiş ne kadar şükür etseniz azzzz azzzz azzzz...

insanlar çok yanlış düşünceye sahip malesef. .
belki bir oğlu olacak ama çok vefasız olacak hayatından bezdirecek..
demekki allah sana kızı hayırlı görmüş..
bebekler allahın bir mucize si. .
size allah mucize vermiş hemde ikinci kez..
ne kadar sanslisiniz bir bilseniz. .
dün eşimle de konuşuyorduk bu konuyu insanlar farkındami acaba bir mucizeye sahip olduklarindan diye. ..
bizim için hiç gerçekleşmesi zor olan mucize onların avuclarinda ama şükür etmiyorlar. ..
rüyamda gördüm dün gece hala etkisindeyim. .Rüyada bile bebeğimiz in olması beni mutlu ederken allah onlara gerçekten vermiş ne kadar şükür etseniz azzzz azzzz azzzz...
aynen cnm bende oyleyim.ruyamda bile bebegim oldugunu goruyorum.emziriyorum.
o kadar sevincle kalkiyorum ki inanilmaz bir duygu.kelimelere dokulmuyor gun boyu gercek gibi saniyorum.
insallah olucak .bizde annelik duygusunu tadicaz.cogu insan elindeki mucizeyi anlayamiyor yazik vallaaa....

Bence annesinin etkisinde kalıyor. Ben de yapılacak yorumlardan o kadar nefret ediyorum ki cinsiyetini sorana söylemek bile istemiyorum.

aynen cnm bende oyleyim.ruyamda bile bebegim oldugunu goruyorum.emziriyorum.
o kadar sevincle kalkiyorum ki inanilmaz bir duygu.kelimelere dokulmuyor gun boyu gercek gibi saniyorum.
insallah olucak .bizde annelik duygusunu tadicaz.cogu insan elindeki mucizeyi anlayamiyor yazik vallaaa....

inşallah canım allah bizimde yüzümüzü güldürsun evimize melegimizi nesemizi göndersin inşallah..Peygamber efendimizin yaptığı gibi yapacağına adam hala erkek çocuk diyor. . kızını omuzlarinda gezdirmek varken bu nankörlük neden. ..

o duyguyu yasayabilmek icin 6 yildir ugrasiyoruz.sadece bir kez hamile kalsam yeticek bize.
insallah hayirli bir evlat olsunda bir oda dolusu kizim olsun raziyim suan .
lutfen morelini bozma cnm tabiki RABBIMIN TAKDIRI.hem esin dusunse annesi ve eside bir bayan.
sonucta bayanlar olmazsa ureme olmaz .yaradanin duzeni boyle.kimse karsi gelemez.saglikla kucagina al ins.
Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin inşallah... Bazıları elindeki hazinenin farkında olamıyorum malesef :sinirli:

Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..

ikinci bebegime hamileyim, doktor yine erkek dedi diye depresyona girdim. dunyanin en guzel seyi evlat sahibi olmak ise, en yakin guzelligi de o evladin kiz olmasidir.

Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin inşallah... Bazıları elindeki hazinenin farkında olamıyorum malesef :sinirli:
amin insallah cnm sagol
gercekten nasil ureme oluyor bunu bile bilmeyen insanlar bari rabbimin verdigine sukretsinler .
bu cok buyuk bir sukur sebebidir bence.1 iliskiyle hamile kaliyorlar.saatin gununu bile hesaplayip yillarca doktor doktor geziyoruz bir evlat kokusu icin.bu ne kadar aci :KK43:.yasamayan BILEMEZ...

anliyorum cnm bunda ne senin ne de kizlarinin bir hatasi yok.
tamamen cahillik ve cevrenin sacma doldurusu.bos ver gitsin.kizkardesi oldugu icin kizinda cok sansli.
benim 2 kizkardesim var.5 yildir hasretim.kizken ne kadar didissekte simdi telefonda herseyimi paylastigim tek sirdasim o...

Bir kıza en iyi miras kız kardeşidir bence.. Rabbim dileyen herkese versin. İyi yada kötü uzak yada yakın kendi kanından birilerinin olması manevi bir destektir hep.. Biz şanslıyız o zaman evlatlarımızqda nasip olsun diyelim..

ikinci bebegime hamileyim, doktor yine erkek dedi diye depresyona girdim. dunyanin en guzel seyi evlat sahibi olmak ise, en yakin guzelligi de o evladin kiz olmasidir.

yapma cnm allah askina ya sende kiz icinmi uzuluyorsun.
hayirli ve saglikli olsun bu yetmez mi.sakin bebegine yansitma tadini cikar hamisligin.saglikla al kucagina insallah...

amin insallah cnm sagol
gercekten nasil ureme oluyor bunu bile bilmeyen insanlar bari rabbimin verdigine sukretsinler .
bu cok buyuk bir sukur sebebidir bence.1 iliskiyle hamile kaliyorlar.saatin gununu bile hesaplayip yillarca doktor doktor geziyoruz bir evlat kokusu icin.bu ne kadar aci :KK43:.yasamayan BILEMEZ...
Neden olmuyor peki sorun ne?

Bir kıza en iyi miras kız kardeşidir bence.. Rabbim dileyen herkese versin. İyi yada kötü uzak yada yakın kendi kanından birilerinin olması manevi bir destektir hep.. Biz şanslıyız o zaman evlatlarımızqda nasip olsun diyelim..
:KK66::KK66:aynen oyle tatlim.insallah benimde iki kizim olsun sirdas olsun ayyyy daha ne isterim ki:KK68::KK68:

Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
bizim bir tane oğlumuz var eşimin gönlünden kız geçiyordu cinsiyeti öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim ama tabiki problem olmadı. benim eşim derki erkek adamın erkek damadı olur:21:

Neden olmuyor peki sorun ne?
bir bilsek cnm.yurtdisindayim her doktor farkli sey soyledi.dil sorunu da var ben pek anlamiyorum.
son tup bebek dktru ikimizdede yavaslik oldugunu soyledi.bakalim insallah bayram sonrasi tedaviye tekrar baslarim.

Valla söylenecek laf çok da hamilesin diye bişey demek istemiyorum, çok da yorgunum. Lütfen böyle bir adam(!)a üçüncü çocuğu yapma.

Gözünüz aydın. Ne güzel bebek koklayacaksınız. Eşinize gelince, tabiki biliyor bebeğin cinsiyetinin nasıl olduğunu. Amaç kendini tatmin etmek. Evlat olsun, sağlıklı mutlu huzurlu olsun. Cinsiyete gelince Rabbim uygun gördüğünü verir. Kız olsun. erkek olsun. Ama ikisinin ortasını göstermesin. Bebeğinizi ruh ve beden sağlığıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Allah size sabır onlara akıl fikir versin.

Dindar olmakla kız çocuk sahibi olmaya sevinmek arasında bi ters orantı hep var nedense.
Dindar insanlar lafta her şeyin Allah'tan geldiğini düşünen tipler bi de halbuki.
Kesinlikle katılıyorum,burda bile kocam hoca ben namazımı aksatmam diyen insanlar özellikle erkek çocuk olması için bin tane yol deniyorlar bide tedbir insandan gerisi Allah'tan demiyorlar mı saçımı yolasım var,inşaat halinde bir binanın beton parçaşı düşmesin diye önlem alırsın işte bu tedbirdir çünkü tedbir almazsan zarar verebilir fakat cinsiyeti belirlemek için bin tane takla atmak nasıl bir tedbir oluyorsa anlamış değilim. Bence bu insanlar dinimizi çok yanlış anlamışlar.

Back
X