2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

Evlenmeden çocuk meselesini konuşmadınız mı hiç ? Hiç mi lafı açılmadı yahu , kız mı istersın erkek mi diye yani illa lafı açılıyor en azından ben bütün sevgililerimle konusurdum çocugumuz olsa adınız ne koyardık ben kız olsun isterdım falan filan diye...

Benim KV ilk bebeğimmde oglan olsun kizlar or..oluyor dedi evet erkek oldu.İkinci de yine oğlan olsun dedi ben de dedim anne Dr %99 kiz dedi.Dediki ''o dokuz aya eçen belli olmaz bilmem kime de kiz dediler doğdu ki oğlan'' neyse benimki doğdu ki kiz.Gorumcem de gece 11 de arayip adet tarihimi, kan grubumu,dogum tarihimi soruyor.Sonra arayip diyo ki %100 erkek olacakmis Allahim inşallah erkek olur .bende diyorum benim oğlum var ben kiz istiyorum niye benim daima dua ediyorsun. O da diyo kocam da ben de erkek istiyoruz ..o zaman siz yapin demek geliyor içimden 50 yaşındaki kadina.. çok şükür..simdi de bayiliyorlar kizima.

Bir oğlum var, ikincisi yolda. Sanırım 6 oğlan da doğursam şu bazı insanlardaki erkek merakını, isteğini anlayamayacağım. Eşine, kaynanana hayrına soruver erkek olunca ne oluyormuş, sanırım kaçırdığım bir nokta var. Boyuma bakıyorum arşa değmedi, elime bakıyorum tuttuğum altın olmuyor, e şehzade bırakacak bir hanedanlığım da yok malesef. Ne yani ne oluyor? Ciddi soruyorum, bilen beri gelsin. Rabbim evlat nasip etmiş, kız, erkek diye üzerinde düşünmek, hele hele küstahca burun kıvırmak nasıl bir cahillik? En çok da kendi kadın olduğu halde kız torunu olacak diye şekilden şekile giren kaynanana sinirlendim. O okumuş cahili yetiştiren de kendisi. İnsan kendine hiç mi saygı duymaz

o duyguyu yasayabilmek icin 6 yildir ugrasiyoruz.sadece bir kez hamile kalsam yeticek bize.
insallah hayirli bir evlat olsunda bir oda dolusu kizim olsun raziyim suan .
lutfen morelini bozma cnm tabiki RABBIMIN TAKDIRI.hem esin dusunse annesi ve eside bir bayan.
sonucta bayanlar olmazsa ureme olmaz .yaradanin duzeni boyle.kimse karsi gelemez.saglikla kucagina al ins.

Ben hiç bir erkek arkadaşımla ve eşimle çocuk meselesini konusmadım. Konusulmasıda saçma gelir. Hayalinizdeki düğünü konuşa bilirsiniz bunu sizin olanaklarınız sağlar ama bu mesele istekle olmaz allahın nasibi size uygun görmesiyle ilgili.. Allah bana ne verdiyse razıyım.

Teşekkür ederim.. Ben her gün dualarımla çocuk diye koşturan, uğraşan tüm ailelere dua ediyorum.. İnşallah sizede nasip olsun tez zamanda.. Ben razıyım çok şükür..
Kadının adı olmayan bir çevrede yetişmiş kadının evladı eşim, annesi erkeğe hizmeti kendine iş bilmiş.. Onlar için tek şey erkeğe hizmet tek mutluluk.. Garip değil mi? Diyeceksin kızım evlenmeden görmedin mi gördüm. Ama sevdim. Çünkü eşim o ailenin tek eğitimlisiydi. Beni anlar dedim ama babamın bir lafı vardır.. Kızım soğanı ek yine çüçüğünden soğan çıkar benim eşte o misal işte arkadaşım..

Ben kızlarınız adına çok üzüldüm, kıymet bilmeyen bir aile.
3 kız kardeşiz, bir kez bile duymadım ailemden bir de oğlumuz olaydı diye, belki içlerinden geçmiştir ama

saçma değil işte saçma olmadıgı düştügün şu halden belli... tabiki de allah ne verdiyse razı olmak gerekir amma felakin herkes böyle düşünmüyor, konuşsanız böyle olmazdı, çocuk isteyen oluyor istemeyen oluyor , konuşsaydınız böyle cahiliye devrinde kalmış zihniyette biriyle evlenmezdiniz herhalde , illa da erkek çocuk diye diretemezdi size , ben belirtmek istedim sadece her konu mutlaka konuşulmalı .

anliyorum cnm bunda ne senin ne de kizlarinin bir hatasi yok.
tamamen cahillik ve cevrenin sacma doldurusu.bos ver gitsin.kizkardesi oldugu icin kizinda cok sansli.
benim 2 kizkardesim var.5 yildir hasretim.kizken ne kadar didissekte simdi telefonda herseyimi paylastigim tek sirdasim o...

Eşine söyle bacım erkek Adamın erkek damadı olur belki yüreği hafifler :) şaka bir yana evlat her türlü şükür sebebidir kızı erkeği olmaz Rabbim neyi takdir ederse o, tövbe edip şükretsin. Sağlıkla büyütün inşallah.

cnm evlenmeden once konusulsa ne degisicekti.annesinin dusuncesiylede doluyor olabilir.
hem nisanlilik doneminde insan hayal kurarken bir kiz bir oglumuz olsun der ama diger ihtimaller konusulmuyor.(cocuk olmamasi vs.)

eşinize anlatın hatta suan yazdıklarımı okumasını çok isterdim..
hiç evladı olmayan insanlar var..
Bunlardan biride benim. .
biz eşimle bo çocuğumuz olsun diye dua ediyoruz ..her adetim geldiğinde agliyoruz.
allah vermiş size ama eşin nankör..
demiyorki sağlıklı olsun kız erkek farketmez. . yazık. .
2 gun önce bir konu okudum hala etkisindeyim. . 2 aylık oğlu doğmuş bir kadının ama çocuk engelli. .
allahım korusun. ..
esiniz in beyni değişmeli yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez demesi lazım. .
ha bu arada yaslaninca kızlar bakacak ona bunuda unutmasin. . benim babamda aynıydı sonunda oğlu oldu. ..
ama oğlu 3 ayda bir anca geliyor kapısına kızlar hergün babamın yanında. .
şimdi anladı ama çok geç. ..

hiç takma, annemi kaybettikten sonra en çok ihtiyacım olan şey bi kız kardeşti, abimlede iyiyiz Ama hep yanmda bi bayanın destegini aradım. 2kız kardeş en güzel şey, bende 2 kızım olsun istedim ilki erkek oldu inşallah ikinci kız olur, her ailede en az 2kız şart

çok güzel şeyler yazmşsınız, Allah en kısa zmanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

aynen oyle cnm yazdiklarin ayni benim hikayem.
*cok istiyoruz bir cocugumuz olsun hayirli saglikli olsun.nasip iste...
*babamin 3 kiz bir oglu var."keske o oglumun yerine 10 kiz daha olsaydi.kizlarim boynuma sarilinca derdimi bile unutuyorum.iyiki varlar "diyo.
*ayni sekilde dedeminde 5 oglu 3 kizi vardi.olumune kadar kizlari bebek gibi baktilar dedeme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…