o duyguyu yasayabilmek icin 6 yildir ugrasiyoruz.sadece bir kez hamile kalsam yeticek bize.Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
Evlenmeden çocuk meselesini konuşmadınız mı hiç ? Hiç mi lafı açılmadı yahu , kız mı istersın erkek mi diye yani illa lafı açılıyor en azından ben bütün sevgililerimle konusurdum çocugumuz olsa adınız ne koyardık ben kız olsun isterdım falan filan diye...
o duyguyu yasayabilmek icin 6 yildir ugrasiyoruz.sadece bir kez hamile kalsam yeticek bize.
insallah hayirli bir evlat olsunda bir oda dolusu kizim olsun raziyim suan .
lutfen morelini bozma cnm tabiki RABBIMIN TAKDIRI.hem esin dusunse annesi ve eside bir bayan.
sonucta bayanlar olmazsa ureme olmaz .yaradanin duzeni boyle.kimse karsi gelemez.saglikla kucagina al ins.
katiliyorum.hemde nasil guzel bir duygu.Iki kız kardeş olacaklar ne güzel paylasimlari çok güzel olur kızkardeşin yeri hep ayridir;-)
Ben hiç bir erkek arkadaşımla ve eşimle çocuk meselesini konusmadım. Konusulmasıda saçma gelir. Hayalinizdeki düğünü konuşa bilirsiniz bunu sizin olanaklarınız sağlar ama bu mesele istekle olmaz allahın nasibi size uygun görmesiyle ilgili.. Allah bana ne verdiyse razıyım.
anliyorum cnm bunda ne senin ne de kizlarinin bir hatasi yok.Teşekkür ederim.. Ben her gün dualarımla çocuk diye koşturan, uğraşan tüm ailelere dua ediyorum.. İnşallah sizede nasip olsun tez zamanda.. Ben razıyım çok şükür..
Kadının adı olmayan bir çevrede yetişmiş kadının evladı eşim, annesi erkeğe hizmeti kendine iş bilmiş.. Onlar için tek şey erkeğe hizmet tek mutluluk.. Garip değil mi? Diyeceksin kızım evlenmeden görmedin mi gördüm. Ama sevdim. Çünkü eşim o ailenin tek eğitimlisiydi. Beni anlar dedim ama babamın bir lafı vardır.. Kızım soğanı ek yine çüçüğünden soğan çıkar benim eşte o misal işte arkadaşım..
cnm evlenmeden once konusulsa ne degisicekti.annesinin dusuncesiylede doluyor olabilir.Evlenmeden çocuk meselesini konuşmadınız mı hiç ? Hiç mi lafı açılmadı yahu , kız mı istersın erkek mi diye yani illa lafı açılıyor en azından ben bütün sevgililerimle konusurdum çocugumuz olsa adınız ne koyardık ben kız olsun isterdım falan filan diye...
Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
insallah rabbim bizede nasip eder insallahhhh kizcelerimiz olurKeşke olsa da 10 tane kizim olsa
çok güzel şeyler yazmşsınız, Allah en kısa zmanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallaheşinize anlatın hatta suan yazdıklarımı okumasını çok isterdim..
hiç evladı olmayan insanlar var..
Bunlardan biride benim. .
biz eşimle bo çocuğumuz olsun diye dua ediyoruz ..her adetim geldiğinde agliyoruz.
allah vermiş size ama eşin nankör..
demiyorki sağlıklı olsun kız erkek farketmez. . yazık. .
2 gun önce bir konu okudum hala etkisindeyim. . 2 aylık oğlu doğmuş bir kadının ama çocuk engelli. .
allahım korusun. ..
esiniz in beyni değişmeli yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez demesi lazım. .
ha bu arada yaslaninca kızlar bakacak ona bunuda unutmasin. . benim babamda aynıydı sonunda oğlu oldu. ..
ama oğlu 3 ayda bir anca geliyor kapısına kızlar hergün babamın yanında. .
şimdi anladı ama çok geç. ..
aynen oyle cnm yazdiklarin ayni benim hikayem.eşinize anlatın hatta suan yazdıklarımı okumasını çok isterdim..
hiç evladı olmayan insanlar var..
Bunlardan biride benim. .
biz eşimle bo çocuğumuz olsun diye dua ediyoruz ..her adetim geldiğinde agliyoruz.
allah vermiş size ama eşin nankör..
demiyorki sağlıklı olsun kız erkek farketmez. . yazık. .
2 gun önce bir konu okudum hala etkisindeyim. . 2 aylık oğlu doğmuş bir kadının ama çocuk engelli. .
allahım korusun. ..
esiniz in beyni değişmeli yeterki sağlıklı olsun kız erkek farketmez demesi lazım. .
ha bu arada yaslaninca kızlar bakacak ona bunuda unutmasin. . benim babamda aynıydı sonunda oğlu oldu. ..
ama oğlu 3 ayda bir anca geliyor kapısına kızlar hergün babamın yanında. .
şimdi anladı ama çok geç. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?