2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

Q

Teşekkür ederim.

Sende sanki kız oldugunua üzülüyorsun ki buraya yazıyorsun.keske senin durumunda olaydım cocugum olaydıda varsın kimse sevmeseydi !!! benim sevgim yeterdi.millet burun kıvırmıs off puff demis ne umrumda.

Bir annenin kız evladı allah tarafından verilmiş en büyük hediyesidir.. Ben kızıma ömürlük miras bırakacağım allah nasip ederse. Erkek hevesim olsa doğru olana kadar devam ederim derdim ama ne yazıkki öyle bir hevesim yok.

Bi evlat icin yanip tutusanlari ornek gosterin esinize.. Bu adam okusada bi cack olmaz..Rabbim ne yazmissa o! Saglikli olsun diye dua edecegine yaptigina bak..

Biz bir tane icin cabalarken 2 cocuguna sukredecegine bacak arasinda ne var ona mi takilmis isyan edesim geliyor bunlari duydukca ama yine Allah a siginiyorum Allah akil fikir versin

Rabbim kimseyi sınamasın bu imtihanla... Biz 1 tanenin bile hayali kuramıyorken cinsiyet seçen zihniyete gerçekten katlanamıyorum... Kız evlatlarının değerini zamanla anlar umarım eşiniz...

Benimde bir oglum var ve ikinci ogluma hamileyim ne cok isterdim bir kizim olmasini ama Allah nasip etmedi ogullarim tabiki basimin taci cok mutluyuz ama kiz cocugu kesinlikle Allahin bir lutfu esimde bende cok istedik ama olmadi artik gelinleri kizimiz gibi severiz diyoruz napalim saglikla alin kucaginiza disardaki insanlarada kapatin kulaginizi..

Üzülme canım kız evlat başka dır kaynana da eşine de yokmuşlar gibi davran

Bizde kız çocuğu istedik ama nasip Allah ın dediği olur evlat başka bişey

Çocuk için yıllarca uğraşıp neyi var neyi yoksa bu ugurda harcıyorlar ama malesef allah kısmet etmiyor. Kimisi aylaca çocuk bekliyo 9 ay hevesle ya ömrü kısa oluyor yada maalesef engelli oluyor. Kimi zihniyette erkek olsun diye nankörlük yapıyor. Sağlıklı oldukdan sonra allah seni anne veya baba yaptikdan sonra kızı erkeğimi var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Ablamdan biliyorum çocuğu engelli hepimiz en basta da babası onu cok seviyor evet hayatları kolay degil ama buna da sukrediyolar. Insan sukretmeyi bilmeli.

Isterse uc kez hatim indirsin 3 de universite okusun yobaz oglu yobazmis kocan hiccc kusura bakma. cunku kocanin savunmasini yaptigi ve onda iyi olarak gordugun hicbirseyi hakkini vermiyor su anlattiklarin. Bir inanci olan bir insan bu sekilde davranmaz bu 1. Bir kere azicik okumus kulturlu neyin ne oldugun bile bir insanda boyle davranmaz bu 2. Kadina saygi duyan kadinin bas taci edilmesi gerektigine inanan , bir kiz cocugunun lutuf oldugunu dusunen ve evlat ayrimi yapmayan akli basinda vicdani yerinde zihniyeti normal bir erkekde bunu yapmaz bu da 3.

Hadi kv eski kafali yobaz kafasi ilme basmayan, Allahin takdirine de razi gelemeyecek kadar suursuz bir insan onuda anladik da su evlendigin adama bir bak kardesim bu nedir yaaa yil olmus 2016 bu nedir .
Degil 3. yu 1 tek cocuk bile hak etmiyor bu zihniyetteki insanlar..

Demekki iki üniversite bitirmiş olmak bi işe yaramıyor öncelıkle insan olarak nr önemi var kendi erkek de ne oluyor.aptalca bir şey yüzünden hayat arkadasını suçluyor.hafizmiş bu adam dan ne hafiz olur ne başka bişey kusura bakma canım bilimsel açiklamasını grçtim allahın verdiği can sen secim yapamıyorsun allah sağlık sıhhat versin.

Bende uzun yıklar uğrasmıs biriyim uğrasmasaydımda böyle bir zihniyete sahip insan değilim eşimde değil üstelik ben lıse terkim.allah sağlık sıhhat versin evlatlarımiza

Bir kadının kızı olması o kadının bereketindenmiş. Ah ama anlamazlar erkek de erkek biz üç kız kardeşiz babam bi gün keske birde oğlum olsaydı demedi kendini bizim yolumuza adadı allah ondan razi olsun böylesine mükemmel olduğu için iş 2 üni bitirmekle olmuyor. Babam ilkokul mezunu..

Abla bereketli kadının kız çocuğu olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…