2. Bebekte cinsiyet şoku yaşayan baba :((

o kadar erkek istiyorduysa bassın parayı gitsin embriyo cinsiyet seçimi yapsın. daha genetik nedir bilmezler kalkıp ürerler.. söveceğim de sana kıyamıyorum.. yat kalk dua et allah akıl fiir versin kocan olacak herife.

Bi kızım daha olcanı bilsem hiç durmam hemen doğururum
Ama bazı hasta zihniyetliler böyle Malesef tabiki insan ister değişik olsun ama böylede olmazki

insanlar çok yanlış düşünceye sahip malesef. .
belki bir oğlu olacak ama çok vefasız olacak hayatından bezdirecek..
demekki allah sana kızı hayırlı görmüş..
bebekler allahın bir mucize si. .
size allah mucize vermiş hemde ikinci kez..
ne kadar sanslisiniz bir bilseniz. .
dün eşimle de konuşuyorduk bu konuyu insanlar farkındami acaba bir mucizeye sahip olduklarindan diye. ..
bizim için hiç gerçekleşmesi zor olan mucize onların avuclarinda ama şükür etmiyorlar. ..
rüyamda gördüm dün gece hala etkisindeyim. .Rüyada bile bebeğimiz in olması beni mutlu ederken allah onlara gerçekten vermiş ne kadar şükür etseniz azzzz azzzz azzzz...

aynen cnm bende oyleyim.ruyamda bile bebegim oldugunu goruyorum.emziriyorum.
o kadar sevincle kalkiyorum ki inanilmaz bir duygu.kelimelere dokulmuyor gun boyu gercek gibi saniyorum.
insallah olucak .bizde annelik duygusunu tadicaz.cogu insan elindeki mucizeyi anlayamiyor yazik vallaaa....

Bence annesinin etkisinde kalıyor. Ben de yapılacak yorumlardan o kadar nefret ediyorum ki cinsiyetini sorana söylemek bile istemiyorum.

inşallah canım allah bizimde yüzümüzü güldürsun evimize melegimizi nesemizi göndersin inşallah..Peygamber efendimizin yaptığı gibi yapacağına adam hala erkek çocuk diyor. . kızını omuzlarinda gezdirmek varken bu nankörlük neden. ..

Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin inşallah... Bazıları elindeki hazinenin farkında olamıyorum malesef

ikinci bebegime hamileyim, doktor yine erkek dedi diye depresyona girdim. dunyanin en guzel seyi evlat sahibi olmak ise, en yakin guzelligi de o evladin kiz olmasidir.

Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin inşallah... Bazıları elindeki hazinenin farkında olamıyorum malesef
amin insallah cnm sagol
gercekten nasil ureme oluyor bunu bile bilmeyen insanlar bari rabbimin verdigine sukretsinler .
bu cok buyuk bir sukur sebebidir bence.1 iliskiyle hamile kaliyorlar.saatin gununu bile hesaplayip yillarca doktor doktor geziyoruz bir evlat kokusu icin.bu ne kadar aci .yasamayan BILEMEZ...

Bir kıza en iyi miras kız kardeşidir bence.. Rabbim dileyen herkese versin. İyi yada kötü uzak yada yakın kendi kanından birilerinin olması manevi bir destektir hep.. Biz şanslıyız o zaman evlatlarımızqda nasip olsun diyelim..

ikinci bebegime hamileyim, doktor yine erkek dedi diye depresyona girdim. dunyanin en guzel seyi evlat sahibi olmak ise, en yakin guzelligi de o evladin kiz olmasidir.

yapma cnm allah askina ya sende kiz icinmi uzuluyorsun.
hayirli ve saglikli olsun bu yetmez mi.sakin bebegine yansitma tadini cikar hamisligin.saglikla al kucagina insallah...

Neden olmuyor peki sorun ne?

aynen oyle tatlim.insallah benimde iki kizim olsun sirdas olsun ayyyy daha ne isterim ki

bizim bir tane oğlumuz var eşimin gönlünden kız geçiyordu cinsiyeti öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim ama tabiki problem olmadı. benim eşim derki erkek adamın erkek damadı olur

Neden olmuyor peki sorun ne?
bir bilsek cnm.yurtdisindayim her doktor farkli sey soyledi.dil sorunu da var ben pek anlamiyorum.
son tup bebek dktru ikimizdede yavaslik oldugunu soyledi.bakalim insallah bayram sonrasi tedaviye tekrar baslarim.

Valla söylenecek laf çok da hamilesin diye bişey demek istemiyorum, çok da yorgunum. Lütfen böyle bir adam(!)a üçüncü çocuğu yapma.

Gözünüz aydın. Ne güzel bebek koklayacaksınız. Eşinize gelince, tabiki biliyor bebeğin cinsiyetinin nasıl olduğunu. Amaç kendini tatmin etmek. Evlat olsun, sağlıklı mutlu huzurlu olsun. Cinsiyete gelince Rabbim uygun gördüğünü verir. Kız olsun. erkek olsun. Ama ikisinin ortasını göstermesin. Bebeğinizi ruh ve beden sağlığıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Allah size sabır onlara akıl fikir versin.

Dindar olmakla kız çocuk sahibi olmaya sevinmek arasında bi ters orantı hep var nedense.
Dindar insanlar lafta her şeyin Allah'tan geldiğini düşünen tipler bi de halbuki.
Kesinlikle katılıyorum,burda bile kocam hoca ben namazımı aksatmam diyen insanlar özellikle erkek çocuk olması için bin tane yol deniyorlar bide tedbir insandan gerisi Allah'tan demiyorlar mı saçımı yolasım var,inşaat halinde bir binanın beton parçaşı düşmesin diye önlem alırsın işte bu tedbirdir çünkü tedbir almazsan zarar verebilir fakat cinsiyeti belirlemek için bin tane takla atmak nasıl bir tedbir oluyorsa anlamış değilim. Bence bu insanlar dinimizi çok yanlış anlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…