- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste Allah bize hemen nasip etti ilk ay hamile kaldım bulmuşlar bunuyolar
de ki ona "peygamberin iki kızı olana verdiği müjdeyi duymadın herhalde".
allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.. mutlu olun ve bebeğinizde olsun..
Valla benim hayirli saglikli bir evladim olsun da hic isim yoktu cinsiyetini takicam. Allahim ne zaman bu zihniyet degisecek anlamiyorum..
Ustune bir olay anlaticam tabi yine :))
Uzaktan bi tanidigin hep kizi oluyormus. Adam da sucu hep kadina atiyormus. 6 tane kizi olmus. Kadin 7.ye hamile kalmis. Adam evden silahi almis demis ki eger bu karnindaki de kiz olursa seni bu silahla oldurecegim. Kadin cok korkmus. Gece gunduz dua ediyormus.
Derken kadinin oglu olmus. Oglan babasinin annesine silah tuttugu yasa gelmis ve evdeki silahla kendini vurup öldürmüş.
Yaaa iste. Her zaman her seyin hayirlisini sagliklisini isteyeceksin. Sukredecek o kadar cok sebebimiz varken kalkip sacma sapan seyleri kafaya takmak, bu zihniyeti anlamiyorum. Anlamayacagim da.
Ya dua etsin evladi oluyor be. Valla Allah bazilarina lutfediyor ama kiymetini bilmiyorlar. ..
Allah saglikla mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin. En onemlisi de Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin.
Benim esim ve annem uzulmustu erkek diye...
kiz istiyorlarmisti
onlar haric kime erkek dediysem sanki dunyanin tek erkek doguran kadiniymisim gibi sevindiler![]()
İste Allah bize hemen nasip etti ilk ay hamile kaldım bulmuşlar bunuyolar[/QUOTE]TE="deliha86, post: 46293303, member: 700643"]Kayınvalidene sor bakalım erkek olaydı imparatorluğunumu devredecekti..benim ilk bebeğim (iki kayıptan sora) nasip olursa benimde bir kızım olcak.eşim benden çok sevindi kız olacağına.eminim ikinciside kız olsa yine çok sevinir.neden biliyomusun çünkü kayıp yaşadık acısını biliyoruz.kız yada erkek istemenin haddimize olmadığını biliyoruz.hiç bozulmayın mutluluğunuzu gölgelemeyin...
Evet sen diyince biraz araştırdım tam olarak öyle değilmiş. Bende kulaktan dolma demek ki yanlış öğrendim sileyim de yanlış bilgi olmasın. TeşekkürlerBu da teselli edecem diye söylenmiş bi hurafe.. hatta şirk kardeşim Allahın kelamı Kur'an dır. "Allah demiş ki; Bakabilecek olana kız veririm" sözü de nerede geçiyormuş. O zaman öz kızına tecavüz edenlere, taciz edenlere, başkasına satanlara, sokağa atanlara neden kız vermiş demezler mi? Konu sahibi arkadaşa gelirsek. Sizin söyleyeceğiniz tek şey inançlılarsa şayet günaha giriyorsunuz olur
Eşin büyük iskender sanırım ailesi de Makedonya hanedanı olmalı ki erkek çocuk olmazsa koskaca imparatorluk kimlere kalacak diye endişeleniyorlar :) bu erkek çocuk ısrarı çok komik geliyor bana , bu arada İngiltere'yi 50 yıldır kraliçe yönetiyor eşine söyle belki içi rahatlar :) canını sıkma benimde ikinci kızım geliyor bir kıza en büyük hediye bir kız kardeştirMerhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
Eşin büyük iskender sanırım ailesi de Makedonya hanedanı olmalı ki erkek çocuk olmazsa koskaca imparatorluk kimlere kalacak diye endişeleniyorlar :) bu erkek çocuk ısrarı çok komik geliyor bana , bu arada İngiltere'yi 50 yıldır kraliçe yönetiyor eşine söyle belki içi rahatlar :) canını sıkma benimde ikinci kızım geliyor bir kıza en büyük hediye bir kız kardeştir