- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
- Konu Sahibi Gelincik78
1 yaşına yeni girmiş kızım var suan hamile oldgmu öğrendm bi telaş stres sardı veni aralarında 21 ay olcak tecrubeli anneler nerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 ay çok bi zaman değil ki 5-6 yaş var gibi söylüyorsunuz. Normal bi zamanlama 2 yaş.Valla ben birlikte büyüsünler olayına çok katılmıyorum iki küçük çocuga gereken ilgiyi vermek çok zor. Aman büyür nasılsa diye düşünmüyorum açıkçası çocuk olarak değil bir birey insan yetiştiriyoruz Bi şeyleri tam veremeyebilirim kişisel gelişimi için o yüzden biri büyüsün 4 yaş 5 yaş falan olduktan sonra ikinciyi düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı nasıl daha iyi olacağını düşünüyorsa öyle yaparaynısı bana oldu 26 ay da bızımkılerın arası olmus olacak oğluma haksızlık etmıs gıbı bazen vıcdan azabı çekıyorum ama sonra dıyorum nasip böyleymiş küçükken birbirlerine alışacaklar arayı çok açan arkadaşlarımın cocukları genelde travma yaşadı yaşıcaz gorecegız abi olacak mısın diyorum oğluma yüzü düşüyor şu an
Aminnn inşaAllah Rabbm kolaylığını verir diye umut ediyorum Sütten nasıl kestnzMerhaba hayırlısı olsun bende 2. Hamileliğimi yaşıyorum bir oğlum var 2020 doğumlu şu an 6 aylık kız bebeğe hamileyim. Başlarda nasıl yapacağım ne olacak ay ben yapamam gibi sıkıntı ve stres yaptım kendime sonra zamanla alıştım ve kabullendim. İnşallah sizinde süreciniz sağlıklı ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
yaaa kıyamam destek olalm birbirimize özellkle ev yaşam konusundaki pratikleşmelerdeaynısı bana oldu 26 ay da bızımkılerın arası olmus olacak oğluma haksızlık etmıs gıbı bazen vıcdan azabı çekıyorum ama sonra dıyorum nasip böyleymiş küçükken birbirlerine alışacaklar arayı çok açan arkadaşlarımın cocukları genelde travma yaşadı yaşıcaz gorecegız abi olacak mısın diyorum oğluma yüzü düşüyor şu an
Sonrada okul ödev başlıyo hele krese falan veren var arkadaslarnda pakoloğa gidiyolar bebek geliyo dye beni evden gönderdnz diyo olanı kabullenip en iyisini yapmalı26 ay çok bi zaman değil ki 5-6 yaş var gibi söylüyorsunuz. Normal bi zamanlama 2 yaş.Valla ben birlikte büyüsünler olayına çok katılmıyorum iki küçük çocuga gereken ilgiyi vermek çok zor. Aman büyür nasılsa diye düşünmüyorum açıkçası çocuk olarak değil bir birey insan yetiştiriyoruz Bi şeyleri tam veremeyebilirim kişisel gelişimi için o yüzden biri büyüsün 4 yaş 5 yaş falan olduktan sonra ikinciyi düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı nasıl daha iyi olacağını düşünüyorsa öyle yapar
Çok bir zaman olmadığını kast ediyorum aslında bence çok yakın oldu yaşları birbirine ama olumlu taraflarından bakmak zorundayım ilk gebeliğim tüp bebekti ve bu kendiliğinden oldu fark etmedim bile 3 aylıktı zaten öğrendiğimde o saatten sonra da bir şey yapmak istesem de yapamazdım gerçi ilki çok zor olduğu için yapmazdım da..26 ay çok bi zaman değil ki 5-6 yaş var gibi söylüyorsunuz. Normal bi zamanlama 2 yaş.Valla ben birlikte büyüsünler olayına çok katılmıyorum iki küçük çocuga gereken ilgiyi vermek çok zor. Aman büyür nasılsa diye düşünmüyorum açıkçası çocuk olarak değil bir birey insan yetiştiriyoruz Bi şeyleri tam veremeyebilirim kişisel gelişimi için o yüzden biri büyüsün 4 yaş 5 yaş falan olduktan sonra ikinciyi düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı nasıl daha iyi olacağını düşünüyorsa öyle yapar
Ben o istemediği sürece çocuk ayrımı yapacak dur kafam rahat etsin biri kreşe gitsin diyecek bir ebeveyn değilim. Arkadaşlarım hemen oğlanı kreşe ver diyorlar ben bunu yapamam mesela 5 yaşından önce kreş de düşünmüyorum açıkcası o da kendisi isterse yoksa evde ben ona yeterim kendim de sosyologum zaten az çok anlıyorum ruh halini..Sonrada okul ödev başlıyo hele krese falan veren var arkadaslarnda pakoloğa gidiyolar bebek geliyo dye beni evden gönderdnz diyo olanı kabullenip en iyisini yapmalı
Benim iki oglum arası 20 ay küçük daha yeni 5 aylık oldu sag salim kucağına alırsın inşallah merak edilen bişey varsa bilgi verebilirim1 yaşına yeni girmiş kızım var suan hamile oldgmu öğrendm bi telaş stres sardı veni aralarında 21 ay olcak tecrubeli anneler nerdesiniz
her yaş aralığının zorluğu olcak olunşu yönleriyle ilerlemekte mutluluBen o istemediği sürece çocuk ayrımı yapacak dur kafam rahat etsin biri kreşe gitsin diyecek bir ebeveyn değilim. Arkadaşlarım hemen oğlanı kreşe ver diyorlar ben bunu yapamam mesela 5 yaşından önce kreş de düşünmüyorum açıkcası o da kendisi isterse yoksa evde ben ona yeterim kendim de sosyologum zaten az çok anlıyorum ruh halini..
Yaa maşaAllahBir 18 ay farkta benden gelsin. Ben gayette beraber büyüsünler birbirlerini yesinlerde sevsinlerde aynı şeyleri paylaşabilsinler büyük olan kardeş durumunu idrak edemeyip kıskançlık yapmasın kolay alışsın, kendim zaten uykusuzluğa ve yorgunluğa alışmışken 5 sene iki cocuk için yorulup sonradan tam rahata alışmışken başa sarmamak için ve diğer önemli etkenimde down geçmişimiz olduğu için riski yaş ilerleyipte arttırmamak adına peşpeşe istedik bir kaç sene delircez ama olsun
Ayy amin inşaAllahBenim iki oglum arası 20 ay küçük daha yeni 5 aylık oldu sag salim kucağına alırsın inşallah merak edilen bişey varsa bilgi verebilirim
Kesinlikle çok iyi düşünüyorsunuz aynen devam.tecbüre edınmiş biri olarak.yaşım 38. 15 yasında oğlum 10 yasında kızım var bide şimdi üç numaram oldu 9.aylık demem o ki arası 4,5 yas olunco çook iyi oluyo anne ikisine de yetişiyo bunalmıyo.ikiside çıkar aradan mantığına kesinlikle karsıyım.ikşsinede sindire sindire bakmak istedim büyüğüm anaokuluna başladığında kızım yeni doğmuştu büyük okuldayken kızıma rahat rahat bakabiliyordum.büyüğüm elden çıkmıştı. Ve okul noktasının da çok rahat ettim ödevlerini yaptırırken ya da okula götürüp getirirken de çok rahat ettim.2 yas arası olan arkadasın var çocukları 9 yasına geldi kadın hala rahatlayamadı zaten bu yaşa getirene kadar da çok zorluklar çekti eve hapis bile kaldı 2 yaş arası olduğu için okul noktasında da şimdi çok zorlanıyor bir yere gidiyor biri gidiyor biri sabahçı biri öğlenci ödev noktasına da sıkışıyor kadıncağız Ben onun üstüne üçüncüyü yaptım yine rahatım arası fazla olduğu için26 ay çok bi zaman değil ki 5-6 yaş var gibi söylüyorsunuz. Normal bi zamanlama 2 yaş.Valla ben birlikte büyüsünler olayına çok katılmıyorum iki küçük çocuga gereken ilgiyi vermek çok zor. Aman büyür nasılsa diye düşünmüyorum açıkçası çocuk olarak değil bir birey insan yetiştiriyoruz Bi şeyleri tam veremeyebilirim kişisel gelişimi için o yüzden biri büyüsün 4 yaş 5 yaş falan olduktan sonra ikinciyi düşünüyorum ama tabi herkesin kendi kararı nasıl daha iyi olacağını düşünüyorsa öyle yapar