sankı yapcan ya bıde para verıp almısBugün aç itler gibi gezdim,
Kahvalti
Süt içtim sadece
Öğlen
Brokoli çorbası
Akşam
1 elma,1 salatalık
Diyetten değil,nedense midem çok bulaniyo bugün. Yiyemedim
Az önce markette gördüm,yapıştm hemen
atarsanız gene gelırım
aldın mu canım bunu .. kaca aldın bıde .. nıye yemedınn kıı hayırdır tatlımBugün aç itler gibi gezdim,
Kahvalti
Süt içtim sadece
Öğlen
Brokoli çorbası
Akşam
1 elma,1 salatalık
Ya bi git ya açız aççbenım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss
Yaş ilerleyince senide göreceğizbenım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss
kıza bak mantar gıbı turuyoatarsanız gene gelırım
Bende de var buuualdın mu canım bunu .. kaca aldın bıde .. nıye yemedınn kıı hayırdır tatlım
Bi program yap kendine her gun artirarak yap orda yazilanlarihangi birini yapacağımı hangi birine yetişeceğimi şaşırdım
Hemşom çok az yemişsin böyle kilo veremezsin hasta olursunBugün aç itler gibi gezdim,
Kahvalti
Süt içtim sadece
Öğlen
Brokoli çorbası
Akşam
1 elma,1 salatalık
ahahahhahahhahhahahha ben cok sevdım bu topıgı beaYa bi git ya açız açç
Tolini atin ya
ahahhaahha pardon nevos senın nene oldugunu unutmusumYaş ilerleyince senide göreceğiz
Tutun atalımYa bi git ya açız açç
Tolini atin ya
Benim nene olmama çok varahahahhahahhahhahahha ben cok sevdım bu topıgı bea
ahahhaahha pardon nevos senın nene oldugunu unutmusum
yapmaya başladım yavrum bu sayfadakileri bugün mekik ve iip atlama yapıyorum ekstradan. sen ne öneriyosun kız yanlarım ve iç bacaklarım için?Bende de var buuu
Ama hic kullanmadim
Bi program yap kendine her gun artirarak yap orda yazilanlari
Sen benm ne kadar hırslı bi hatun olduğumu bilmiyon tabi konusuyon boş boşsankı yapcan ya bıde para verıp almıs
aldim,aldim. 19.90aldın mu canım bunu .. kaca aldın bıde .. nıye yemedınn kıı hayırdır tatlım
Hemsom zayiflamak için değil ya kahvaltı hazırladım da midem bulandı tüm gün süt içtim kalktimHemşom çok az yemişsin böyle kilo veremezsin hasta olursun
Güle güle kullan
İç bacaklarin icin sumo squat yap bibigiimyapmaya başladım yavrum bu sayfadakileri bugün mekik ve iip atlama yapıyorum ekstradan. sen ne öneriyosun kız yanlarım ve iç bacaklarım için?
bakayım hemenİç bacaklarin icin sumo squat yap bibigiim
nevos yatarken takma dıslerını cıkarmayı unutmaBenim nene olmama çok var
hadi bağalım gorecezzzzzSen benm ne kadar hırslı bi hatun olduğumu bilmiyon tabi konusuyon boş boş
aldim,aldim. 19.90ya bilmiyorum nedense midem kötü bugün
Hemsom zayiflamak için değil ya kahvaltı hazırladım da midem bulandı tüm gün süt içtim kalktimusuttum galiba,midem fena. Teşekkür ederimm
sız eınat yıyecem genede sızden fıt olucemTolin inadina gece yemek yerken
La gt burdannevos yatarken takma dıslerını cıkarmayı unutma
hadi bağalım gorecezzzzz
sız eınat yıyecem genede sızden fıt olucem
bu topık artıkın benım yuvam gencler napacanız katlanacınız mecbuuuurrrrrrLa gt burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?