• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

-isinma
-200 sag sol yan bel
-60squat
-50üçgen
-60sag sol popo kaldirma
-100mekik

eee ben hep az yerım zaten benı kendınızle karıstırmayın:KK53::KK53::KK53:

hade len ordan kıskanc kız:KK53::KK53::KK53:
hahah :D :D az yemısın kız valla cok yerım ben demıstın ondan senı boyle hayal etmıstım toin
v201111051834030646936.mp4.jpg

Bugün aç itler gibi gezdim,:KK53:

Kahvalti

Süt içtim sadece

Öğlen

Brokoli çorbası

Akşam

1 elma,1 salatalık

Diyetten değil,nedense midem çok bulaniyo bugün. Yiyemedim:KK43:

Az önce markette gördüm,yapıştm hemen:KK53:
XBPnG6.jpg

Ben diyetteyim zayıflıyorum :21:Sen bunları yemeye devam edersen aramıza katılırsın:KK45:
benım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo:KK53::KK53::KK53:

hahah :KK70: :KK70: az yemısın kız valla cok yerım ben demıstın ondan senı boyle hayal etmıstım toinEki Görüntüle 1432059
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss:KK53::KK53::KK53:

benım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo:KK53::KK53::KK53:

cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss:KK53::KK53::KK53:
neden burda soyluyosun sımdı bunu gecenın su saatınde :oops: senı kıbleyıp atıcaz bu sıteden dmı Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Back