• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Olmadığını nasıl anlıycam ki hep var gibi:KK70:
Boşu boşuna lavaboya gidiyorum sürekli, var gibi sıkıştırıyor ama olmamış oluyor, oynuyor benimle elin virüsü:63:
İç sen boşver ben hiç bunlara dikkat etmeden içmiştim faydasını gördüm.
Birde piyeloseptyl var tablet. Antiseptik. Onuda kullanabilirsin.
Ama seninki ilerlemiş seviyede ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Doktora gittin mi?

Olmadığını nasıl anlıycam ki hep var gibi:KK70:
Boşu boşuna lavaboya gidiyorum sürekli, var gibi sıkıştırıyor ama olmamış oluyor, oynuyor benimle elin virüsü:63:
Ev tedavisi olarak bol su içmek, sık idrara çıkmak, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır. Ancak bel ağrısı devam ederse bu böbrek enfeksiyonu olabileceğine işaret edebilir, idarara çıkmada ağrı devam ederse, idrarda kan varsa, ateş varsa doktor görülmelidir.

Şunu buldum nette canım.

Ev tedavisi olarak bol su içmek, sık idrara çıkmak, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır. Ancak bel ağrısı devam ederse bu böbrek enfeksiyonu olabileceğine işaret edebilir, idarara çıkmada ağrı devam ederse, idrarda kan varsa, ateş varsa doktor görülmelidir.

Şunu buldum nette canım.
Teşekkür ederim tatlım:KK74::KK60:

Gece iç demiş, öyle mi yapayım:KK22:
İlaçtan önce mide bağırsaklar boşalsın diye sanırım:cool:

Bir arkadaşım da maydanozu kaynatmış buharına oturmuş.

Nette de şunu buldum:

Karnabahar kürü: Rahatsızlık kış aylarında daha fazla görüldüğü için öncelikle karnabahar ile yapılacak bir kürü vermek istiyoruz. Yaklaşık olarak 300 gr karnabaharı, 750 ml su içinde ağır ateşte kaynatın. Daha sonra suyunu süzerek soğumasını bekleyin. Bunun yarısını sabah, diğer yarısını akşam içmelisiniz. Karnınızın aç ya da tok olması fark etmiyor. Bu kürü 7 gün içmelisiniz. Daha sonra 3 gün ara vererek, 7 gün daha içmelisiniz. Tekrar 3 gün ara verip 7 gün daha için. Böylece 3 kür halinde içtiğiniz karnabahar suyu, enfeksiyonunuza iyi gelecektir. Kürü uygularken bol miktarda C vitamini almanız, her gün taze olarak hazırlamanız ve karnabaharın taze olmasına dikkat etmeniz gerekir. Ilık olarak içerseniz içimi daha güzel oluyor. Karnabahar kronik hale gelmiş olan enfeksiyonlarda etkili bir sebzedir. Enfeksiyonun tekrarlamasını önlemektedir. Karnabaharın içeriğinde anti bakteriyel maddelerin olması, enfeksiyonlara karşı etkili olmasına neden oluyor.

İç sen boşver ben hiç bunlara dikkat etmeden içmiştim faydasını gördüm.
Birde piyeloseptyl var tablet. Antiseptik. Onuda kullanabilirsin.
Ama seninki ilerlemiş seviyede ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Doktora gittin mi?
Tabiki de gitmedim :))
Yarın düzelmemiş olursa gitcem, ilk defa böyle oldum hem kasığımda hem belimde ağrı, hem yanma var işte:KK51:
Baş ağrısıda türedi, bi o eksikti çünkü:KK47:

Tabiki de gitmedim :))
Yarın düzelmemiş olursa gitcem, ilk defa böyle oldum hem kasığımda hem belimde ağrı, hem yanma var işte:KK51:
Baş ağrısıda türedi, bi o eksikti çünkü:KK47:
Canım aynısı başıma geldi ve 40 derece ateşle hastaneye yattım.
Sen yarın bi doktora git mutlaka.

o_O Hadi ya.. Gideyim o zaman tatlil mi yapacak sadece. Muayane de Edecek mi?
Sen şikayetini anlatırsın idrar tahlili yapar.
Ben acile gitmiştim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğumu bilmiyordum.
Sadece deli gibi titriyordum. Meğer iç ateşim yükseliyormuş.
Benden kan tatlili idrar tahlili istedi doktor. Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
5 gün antibiyotik ve serum.
Sana da Antibiyotik verir büyük ihtimalle.

Sen şikayetini anlatırsın idrar tahlili yapar.
Ben acile gitmiştim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğumu bilmiyordum.
Sadece deli gibi titriyordum. Meğer iç ateşim yükseliyormuş.
Benden kan tatlili idrar tahlili istedi doktor. Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
5 gün antibiyotik ve serum.
Sana da Antibiyotik verir büyük ihtimalle.
Amann canım iyi atlatmişsin sende:KK19:
Yeterince korktum bu geceyi atlatayım da sabah gideyim doktora.
Ben duramıyorum canim gidip dinleneyim az. Çok teşekkür ederim:KK60:

Merhaba canlar ...Pink geçmiş olsun iyi misin canım. ..
Bugün Spor yapamadım. Annem rahatsizdi yanına gittim hastane falan derken kaldı :(
Öğlen 4 yk fasulye yemeği yanında yoğurt.arada 2 tane incir.aksam bir parça börek yedim ya :( yanında 3 kaşık çorba. Çok düzensiz oldu bugun

Merhaba canlar ...Pink geçmiş olsun iyi misin canım. ..
Bugün Spor yapamadım. Annem rahatsizdi yanına gittim hastane falan derken kaldı :KK43:
Öğlen 4 yk fasulye yemeği yanında yoğurt.arada 2 tane incir.aksam bir parça börek yedim ya :KK43: yanında 3 kaşık çorba. Çok düzensiz oldu bugun
gecmıs oldu annenın neyı var :(

Back