- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Yaramaz misafr cocuklari olur ya tek buldugunda bi tane yapistirsin iyiki bizim evde degilsin seni yaramaz çucukbu topık artıkın benım yuvam gencler napacanız katlanacınız mecbuuuurrrrrr
sen kıme yapıstırıyon yaaaa hemen anneme sıkayet ederım senıYaramaz misafr cocuklari olur ya tek buldugunda bi tane yapistirsin iyiki bizim evde degilsin seni yaramaz çucuk
Hee ben de alacaktım bundan eşim kırılır bu dedi izin vermediAz önce markette gördüm,yapıştm hemen
benım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss
Dikkat et hemsomSen benm ne kadar hırslı bi hatun olduğumu bilmiyon tabi konusuyon boş boş
aldim,aldim. 19.90ya bilmiyorum nedense midem kötü bugün
Hemsom zayiflamak için değil ya kahvaltı hazırladım da midem bulandı tüm gün süt içtim kalktimusuttum galiba,midem fena. Teşekkür ederimm
Tamam hadi bilgisayarla oynasen kıme yapıstırıyon yaaaa hemen anneme sıkayet ederım senı
Nerden buldun tatlim tolin'in resminiTolin inadina gece yemek yerken
Kz internetlere dusmus en cok yiyen cilgin turk kadini olarakNerden buldun tatlim tolin'in resmini
Bizim gittigimiz her yere gelmek zorunda misinbu topık artıkın benım yuvam gencler napacanız katlanacınız mecbuuuurrrrrr
temem aplaaaa odanıda karstırıyımmıTamam hadi bilgisayarla oyna
aaaa nevos kendını nasıl tanımazsınNerden buldun tatlim tolin'in resmini
Benm eşimde " dandik bişey bu alma,internette 5-10 tldir bu ne boyleHee ben de alacaktım bundan eşim kırılır bu dedi izin vermedi
Teşekkür ederim nevosummDikkat et hemsom
Taki kutularimi al yeterki gozume gorunmetemem aplaaaa odanıda karstırıyımmı
aaaa nevos kendını nasıl tanımazsın
oooooo oylemı ben bınnaza gıdıyım bıdaha gelmıyım o zaman ama yok tolın benı cok aksattın tolın senı cok ozledık tolın sen bızım herseyımızsın dıye sıtede ayaklanma cıkarmak yok okey?Bizim gittigimiz her yere gelmek zorunda misin
Kız tatlı şey bak hele spor aletimi gördün müKz internetlere dusmus en cok yiyen cilgin turk kadini olarak
Ben oyle yemiyorum sana daha cok benziyortemem aplaaaa odanıda karstırıyımmı
aaaa nevos kendını nasıl tanımazsın
ojelerınıde suruyımmıTaki kutularimi al yeterki gozume gorunme
Dur ben yarın o yokken gidip alayım ruhu bile duymazBenm eşimde " dandik bişey bu alma,internette 5-10 tldir bu ne boyle" dedi,hemen internete girdim telefondan,gittigidiyora baktim 19.90. Iyı al o zaman dedi bende kaptim hemen
Teşekkür ederim nevosumm
ben yıyorum dıye kıskanma nevossssBen oyle yemiyorum sana daha cok benziyor
Tamam gitme bir yere ben sensiz nefes alamiyorumoooooo oylemı ben bınnaza gıdıyım bıdaha gelmıyım o zaman ama yok tolın benı cok aksattın tolın senı cok ozledık tolın sen bızım herseyımızsın dıye sıtede ayaklanma cıkarmak yok okey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?