sabah 2 tane poça sekersız cayTolin sen ne yedin bugün yaz bakalım
Dolabı boşalttın demesi kolay
ee az yemısınsabah 2 tane poça sekersız cay
oglen 1 kase kabak tatlısı
aksam 1 tabak tarhana corbası 1 tabak pilav salata ve kabak tatlısı
ucgen ne-isinma
-200 sag sol yan bel
-60squat
-50üçgen
-60sag sol popo kaldirma
-100mekik
Bi de beni yiyeydinsabah 2 tane poça sekersız cay
Yatar pozisyonda bacaklar omuz genisliginde acik popoyu sıkarak kaldir indir kaldir indir ')ucgen ne
Ohhh ohhhh evde birşey kalmamışsabah 2 tane poça sekersız cay
eee ben hep az yerım zaten benı kendınızle karıstırmayınee az yemısın
hade len ordan kıskanc kızBi de beni yiyeydin
hıı onu yapıyodum da ucgen olarak bılemedım ee dıger popo kaldırmaYatar pozisyonda bacaklar omuz genisliginde acik popoyu sıkarak kaldir indir kaldir indir ')
sana olsun ınsallah haın gadınOhhh ohhhh evde birşey kalmamışAfiyet olsun Topak topak et olsun, yanlarda simit olsun inşaallah
ne işe yarıyoooYatar pozisyonda bacaklar omuz genisliginde acik popoyu sıkarak kaldir indir kaldir indir ')
Ben diyetteyim zayıflıyorumsana olsun ınsallah haın gadın
hahaheee ben hep az yerım zaten benı kendınızle karıstırmayın
hade len ordan kıskanc kız
Popo kaldirmadaahıı onu yapıyodum da ucgen olarak bılemedım ee dıger popo kaldırma
saol canım ogrendımPopo kaldirmadaa
İki el iki ayak yerde govde yukarda bacaklari yukari geri itip cekiyorsun:)
Popo skilastirma selulit savar canmsne işe yarıyooo
hangi birini yapacağımı hangi birine yetişeceğimi şaşırdımPopo skilastirma selulit savar canms
benım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyoBen diyetteyim zayıflıyorumSen bunları yemeye devam edersen aramıza katılırsın
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mısssssssssssshahahaz yemısın kız valla cok yerım ben demıstın ondan senı boyle hayal etmıstım toinEki Görüntüle 1432059
neden burda soyluyosun sımdı bunu gecenın su saatındebenım metabolızmam calısıyo nevoscum senınkı gıbı grev yapmıyo
cok yedıgım zamanlarda oluyo mesela gece yatmadan once yarım ekmek tost yapıp yıycem sucuklu kasarlı turşulu ketcaplı mayonezlı ohhhhhhhhhhhhh mıssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?