Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olabilirsinoooooo oylemı ben bınnaza gıdıyım bıdaha gelmıyım o zaman ama yok tolın benı cok aksattın tolın senı cok ozledık tolın sen bızım herseyımızsın dıye sıtede ayaklanma cıkarmak yok okey?
ooooo bu sayfanın resmını aldım gerektıgınde koz olarak kullanıcam nevos yandın senTamam gitme bir yere ben sensiz nefes alamiyorum
Bencede al,baya güzelmiş kizzDur ben yarın o yokken gidip alayım ruhu bile duymaz
Ooo beybiiiiyi aksamlar kizlar
cok beklersınızEmin olabilirsin
nber cankus ne o hep beraber fitt vucutlar deplasmaninami girdikBencede al,baya güzelmiş kizz
Ooo beybiii
Tamam gitme bir yere ben sensiz nefes alamiyorum
Itiraf et bakim,nevosun sifresini çalıp senyazdın dimi o msjiooooo bu sayfanın resmını aldım gerektıgınde koz olarak kullanıcam nevos yandın sen
Hosgeldiniyi aksamlar kizlar
yok kankı valla kendısı yazdı
Itiraf et bakim,nevosun sifresini çalıp senyazdın dimi o msji
hos bulduk ablacim nasilsinHosgeldin
Harbi baska turlu kurtulamayiz ben taktigi buldum boyle yapinca sakinlesiyor
İyiyim canim sen nasilsinhos bulduk ablacim nasilsin
kiz sus kizi attircan sindik hain planlarin arasinda buda var dimi itiraf et
vayyyyy demek oyel haaaa bıttın sen nevossssHarbi baska turlu kurtulamayiz ben taktigi buldum boyle yapinca sakinlesiyor
Iyidir beybi,heee öyle bi maceraya girdiknber cankus ne o hep beraber fitt vucutlar deplasmaninami girdik
Heeeee şimdi anladimmmmHarbi baska turlu kurtulamayiz ben taktigi buldum boyle yapinca sakinlesiyor
iyiyim ablacim Ankaraya gittim simdi evimdeyim sukur iki gun sonra isime donuyorum bir suru temizlik yapmam gerekİyiyim canim sen nasilsin
Sus caktirmakiz sus kizi attircan sindik hain planlarin arasinda buda var dimi itiraf et
Yok tolin'im onu ben yazmadim harbi yazmisvayyyyy demek oyel haaaa bıttın sen nevossss
macera iyidir iyi insanin kanini gimil gimil ediyIyidir beybi,heee öyle bi maceraya girdik
Heeeee şimdi anladimmmm
Farkindayim yoksun ortalarda hosgeldinAllah kolaylik versin canim yavas yavas yaparsiniyiyim ablacim Ankaraya gittim simdi evimdeyim sukur iki gun sonra isime donuyorum bir suru temizlik yapmam gerek