İç sen boşver ben hiç bunlara dikkat etmeden içmiştim faydasını gördüm.Olmadığını nasıl anlıycam ki hep var gibi
Boşu boşuna lavaboya gidiyorum sürekli, var gibi sıkıştırıyor ama olmamış oluyor, oynuyor benimle elin virüsü
Ev tedavisi olarak bol su içmek, sık idrara çıkmak, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır. Ancak bel ağrısı devam ederse bu böbrek enfeksiyonu olabileceğine işaret edebilir, idarara çıkmada ağrı devam ederse, idrarda kan varsa, ateş varsa doktor görülmelidir.Olmadığını nasıl anlıycam ki hep var gibi
Boşu boşuna lavaboya gidiyorum sürekli, var gibi sıkıştırıyor ama olmamış oluyor, oynuyor benimle elin virüsü
Teşekkür ederim tatlımEv tedavisi olarak bol su içmek, sık idrara çıkmak, şeker ve şekerli gıdalardan kaçınmak, ve C vitamini almak, enfeksiyonun süresini kısaltır. Ancak bel ağrısı devam ederse bu böbrek enfeksiyonu olabileceğine işaret edebilir, idarara çıkmada ağrı devam ederse, idrarda kan varsa, ateş varsa doktor görülmelidir.
Şunu buldum nette canım.
Gece iç demiş, öyle mi yapayım
İlaçtan önce mide bağırsaklar boşalsın diye sanırım
Tabiki de gitmedim :))İç sen boşver ben hiç bunlara dikkat etmeden içmiştim faydasını gördüm.
Birde piyeloseptyl var tablet. Antiseptik. Onuda kullanabilirsin.
Ama seninki ilerlemiş seviyede ise antibiyotik kullanman gerekebilir. Doktora gittin mi?
Canım aynısı başıma geldi ve 40 derece ateşle hastaneye yattım.Tabiki de gitmedim :))
Yarın düzelmemiş olursa gitcem, ilk defa böyle oldum hem kasığımda hem belimde ağrı, hem yanma var işte
Baş ağrısıda türedi, bi o eksikti çünkü
Canım aynısı başıma geldi ve 40 derece ateşle hastaneye yattım.
Sen yarın bi doktora git mutlaka.
Sen şikayetini anlatırsın idrar tahlili yapar.Hadi ya.. Gideyim o zaman tatlil mi yapacak sadece. Muayane de Edecek mi?
Amann canım iyi atlatmişsin sendeSen şikayetini anlatırsın idrar tahlili yapar.
Ben acile gitmiştim ve idrar yolu enfeksiyonu olduğumu bilmiyordum.
Sadece deli gibi titriyordum. Meğer iç ateşim yükseliyormuş.
Benden kan tatlili idrar tahlili istedi doktor. Sonuç idrar yolu enfeksiyonu.
5 gün antibiyotik ve serum.
Sana da Antibiyotik verir büyük ihtimalle.
gecmıs oldu annenın neyı varMerhaba canlar ...Pink geçmiş olsun iyi misin canım. ..
Bugün Spor yapamadım. Annem rahatsizdi yanına gittim hastane falan derken kaldı
Öğlen 4 yk fasulye yemeği yanında yoğurt.arada 2 tane incir.aksam bir parça börek yedim yayanında 3 kaşık çorba. Çok düzensiz oldu bugun
gecmıs oldu annenın neyı var
Evet zayıfladık 3 günde yarın diyeti bırakıyoruznorüüüyonuzzzz zayıfladınızmı gençler
oleeeyyyyy o zaman bu topık yonetım kararıyla kapatılmıstır!Evet zayıfladık 3 günde yarın diyeti bırakıyoruz
Yönetim sen oluyorsun o zamanoleeeyyyyy o zaman bu topık yonetım kararıyla kapatılmıstır!
tabıkı benım sen kım sanmıstınYönetim sen oluyorsun o zaman
Yok canım ben başka kimseyi düşünmedim zatentabıkı benım sen kım sanmıstın
benden baskasını dusunmeyı sana yasaklıyorum nevosYok canım ben başka kimseyi düşünmedim zaten
Tolin sen ne yedin bugün yaz bakalımbenden baskasını dusunmeyı sana yasaklıyorum nevos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?