- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
ooo harıkasınnnn4 cm incelmişim kızlar ve bütün mutlu smileyler
nerenden ıncelmıssınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo harıkasınnnn4 cm incelmişim kızlar ve bütün mutlu smileyler
karın kısmından tam nokta atışıooo harıkasınnnn
nerenden ıncelmıssınn
e super cok sevındım işe yarıyor demekkııkarın kısmından tam nokta atışı
sayende canım o kadar yürüdük terledik kie super cok sevındım işe yarıyor demekkıı
daha cok sıkılasıcaz cokksayende canım o kadar yürüdük terledik ki
kotu kedı serafettınbozacammmmmmmm herkeşi kaçırtacam bu topıkten
anam bı de yenı dogum yapmıssın ve zayıfsın masallah ..155 boyum 13 aylık bi kızım var canım
Boslamak yok diye kendi bugun bosluyor hih adalet mi bu1 yemek kaşığı bulgur pilavı, etsiz türlü yedim
Bugünlük beni maruz görün, iyi değilim, duramıycam, uyumaya gidiyorum Uyanırsam gece gelirim
Spor bildirimlerinizi de takip etcem. Boşlamak yok
hosgeldıııınnnBoslamak yok diye kendi bugun bosluyor hih adalet mi bu
Boşlamadım kuzucum felaket sancım varBoslamak yok diye kendi bugun bosluyor hih adalet mi bu
Saka yapiyorum tatlim benim bilirim bi ara bende gelip sana sizlaniyordum ya cok kotu oluyor cok gecmis olsun..Boşlamadım kuzucum felaket sancım var
Enfeksiyon kapmışım, yumurtalıklarım dökülecek sanki. O kadar canım acıyor
Hosbuldum ama gidecegim simdi.. artik gececiyim optum sizi : )hosgeldıııınnn
Geçmiş olsunBoşlamadım kuzucum felaket sancım var
Enfeksiyon kapmışım, yumurtalıklarım dökülecek sanki. O kadar canım acıyor
İlaç aldım da gece kalkıp içip sabaha da toparlarım inşallah, çekilecek dert değil ya. Bela belaSaka yapiyorum tatlim benim bilirim bi ara bende gelip sana sizlaniyordum ya cok kotu oluyor cok gecmis olsun..
Teşekkür ederim canım, ben bu tozu nasıl içcem? Ilık suya mı soğu suya mı koycam?Geçmiş olsun
Normal oda sıcaklığındaki suda çözdürüp içiyorsun canım.İlaç aldım da gece kalkıp içip sabaha da toparlarım inşallah, çekilecek dert değil ya. Bela bela
Tamam tatlım yap sen bildirimini
Teşekkür ederim canım, ben bu tozu nasıl içcem? Ilık suya mı soğu suya mı koycam?
öptüm meleğimHosbuldum ama gidecegim simdi.. artik gececiyim optum sizi : )
Gece iç demiş, öyle mi yapayımNormal oda sıcaklığındaki suda çözdürüp içiyorsun canım.
Evet yatmadan önce ve idrarın yokken içersen daha faydalı olur. Ama şuan uyuyacaksan içebilirsin bence.Gece iç demiş, öyle mi yapayım
İlaçtan önce mide bağırsaklar boşalsın diye sanırım
Olmadığını nasıl anlıycam ki hep var gibiEvet yatmadan önce ve idrarın yokken içersen daha faydalı olur. Ama şuan uyuyacaksan içebilirsin bence.